devon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Task 1 Να γραφτούν δύο διεπαφές. Η πρώτη με όνομα Sartorite να περιέχει μία δημόσια αφηρημένη μέθοδο με όνομα femality η οποία δεν δέχεται όρισμα και επιστρέφει μία ακέραια τιμή. Η δεύτερη διεπαφή με όνομα Barberry να περιέχει μία δημόσια αφηρημένη μέθοδο με όνομα secession η οποία δέχεται ως όρισμα μία ακέραια τιμή με όνομα violacean και επιστέφει έναν ακέραιο. Στην συνέχεια να γραφτεί μία κλάση με όνομα Idotea η οποία υλοποιεί και τις δύο διεπαφές. Η κλάση Idotea έχει ένα δημόσιο μέλος υπόστατης με όνομα stinter, τύπο ακέραιο και αρχική τιμή 4. Η κλάση Idotea υλοποιεί την μέθοδο femality επιστρέφοντας 20 * stinter. Επίσης υλοποιεί την μέθοδο secession επιστρέφοντας (τιμή ορίσματος) * 70. Ακόμη να γραφτεί μία κλάση με όνομα Geologian η οποία υλοποιεί την δυεπαφή Sartorite. Η Geologian υλοποιεί την μέθοδο femality επιστρέφοντας την τιμή 91. Τέλος να γραφτεί μία υποκκλάση της Geologian με όνομα Laborous η οποία υλοποιεί την διεπαφή Barberry. Η κλάση αυτή υπερκαλύπτει την μέθοδο femality επιστρέφοντας 34, ενώ υλοποιεί την secession επιστρέφοντας (τιμή ορίσματος) * 81. Καλησπέρα παιδιά, Στην παραπάνω ασκηση που έχω για τη σχολή μου βγάζει το εξείς μήνυμα:"Δεν βρέθηκε η μεταβλητή stinter java.lang.InstantiationException"και πως το αποτέλεσμα είναι λάθος! Ακολούθως παραθέτω τα κομμάτια κωδικα που έχω γράψει μεχρι στιγμής! public interface Barberry { int secession(int violacean); } public interface Sartorite { int femality(); } public abstract class Idotea implements Sartorite, Barberry { public int stinter = 4; public int femality() { return 20 * stinter; } public int secession(int x) { return 70 * x; } } public abstract class Laborous extends Geologian implements Barberry { public int femality() { return 34; } public int secession(int x) { return 81 * x; } } public abstract class Geologian implements Sartorite { public int femality() { return 91; } } Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα