Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε βολεύει καθόλου τέτοιο πιαστράκι για κινητό έχω δοκιμάσει. Τελικά πήρα από praktiker μια με 8 ευρώ και είναι μια χαρά εδώ και 5 μήνες που την έχω.

• Like 1
Δημοσ.

Δε βολεύει καθόλου τέτοιο πιαστράκι για κινητό έχω δοκιμάσει. Τελικά πήρα από praktiker μια με 8 ευρώ και είναι μια χαρά εδώ και 5 μήνες που την έχω.

τι καλυτερο υπάρχει απο πιαστράκι? Πως προτεινεις να στερεωνετε ενα κινητο?

Δημοσ.

Για τους Θεσσαλονικείς, το Giga Bazaar του Lidl έχει τώρα (καλύτερη από του θέματος) βάση στήριξης με 5€. Επειδή είχα πάρει παρόμοια βάση παλιότερα στην ίδια τιμή από το ίδιο μέρος (πάλι καλύτερη από τους θέματος, με εύκαμπτο λαιμό, καλώδια και διπλό usb φορτιστή αναπτήρα), δεν την πρόσεξα αυτή τη φορά. Αν δεν κάνω λάθος, αυτή που έχει τώρα δε στερεώνεται στο τζάμι αλλά στον αναπτήρα, οπότε προφανώς θα έχει και δυνατότητα φόρτισης - και επίσης έχει εύκαμπτο λαιμό, που είναι πολύ βολικό.

Δημοσ.

Για τους Θεσσαλονικείς, το Giga Bazaar του Lidl έχει τώρα (καλύτερη από του θέματος) βάση στήριξης με 5€. Επειδή είχα πάρει παρόμοια βάση παλιότερα στην ίδια τιμή από το ίδιο μέρος (πάλι καλύτερη από τους θέματος, με εύκαμπτο λαιμό, καλώδια και διπλό usb φορτιστή αναπτήρα), δεν την πρόσεξα αυτή τη φορά. Αν δεν κάνω λάθος, αυτή που έχει τώρα δε στερεώνεται στο τζάμι αλλά στον αναπτήρα, οπότε προφανώς θα έχει και δυνατότητα φόρτισης - και επίσης έχει εύκαμπτο λαιμό, που είναι πολύ βολικό.

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

Δημοσ.

Επειδή ψάχνομαι για μια βάση, είχα ανοίξει εδώ ένα θέμα.

Προτείνω να συνεχίσουμε εκεί για να μείνει ανοιχτο και για περισσότερο καιρό.

Επιλογή βάσης κινητού για το αυτοκίνητο/μηχανάκι/σώμα κλπ.

http://www.insomnia.gr/topic/625266-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AC/?fromsearch=1

Δημοσ.

Πηρα τηλέφωνο το μεσημέρι και μου λέει η κοπελία ααα μονό μια ειχαμλε την πουλήσαμε. Τρομεροι εκει στο you.. και συνεχίζει εαν την ξαναφέρουμε δεν θα είναι στην ίδια τιμή.. Εαν ξαναψωνίσω δεν θα είναι απο σας ... :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Προσπαθω να καταλαβω γιατι τους πηρες τηλεφωνο και ασχοληθηκες, γι' αυτο ρωτησα.

Δημοσ.

Προσπαθω να καταλαβω γιατι τους πηρες τηλεφωνο και ασχοληθηκες, γι' αυτο ρωτησα.

Ναι σόρρυ ας γίνω πιο σαφής. Δεν λειτουργόυσε η σελίδα δεν μπορούσα να την βάλω στο καλάθι ουτε απο τον browser του κινητού ούτε απο τον σταθερό υπολογιστή, επειδή την ήθελα πήρα να κάνω τηλεφωνική παραγγελία. Μου είπαν ηταν για ένα κομματι η προσφορά και αν την θέλω να την παραγγείλουν με τιμή πώλησης την αρχική (κάπου στα 25)

Δημοσ.

τι καλυτερο υπάρχει απο πιαστράκι? Πως προτεινεις να στερεωνετε ενα κινητο?

Με την κλασική βάση που πιάνει δεξιά αριστερά αλλά και έχει και στο κάτω μέρος για να κάθεται με πιο ασφάλεια το κινητό. Αυτή που πήρα από praktiker είναι με βεντούζα. Δεν έχει πέσει ποτέ. Στο ebay πάντως γίνεται χαμός από βάσεις όποιος θέλει κάτι πιο ψαγμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...