Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά δηλαδή; Η άποψη του Fulgore;

H δική μου εμπειρία σε παραγγελίες εδώ και μια δεκαετία σχεδόν έχει δείξει το αντίθετο...

Το αναφερω στο υπολοιπο κομματι που δεν κανεις quote τι πρεπει να λαμβανεται υποψη. Το να βαζει ο αλλος κριτικη οτι εκανε παραγγελια ηλεκτρονικα και πηγε απο το καταστημα και παρελαβε το παιχνιδι πως ακριβως βοηθαει τον κοσμο αυτο?

Για μικρο ποσα ή για παιχνιδια που η αξια τους ειναι σχετικα μικρη προφανως και μικρο εως καθολου ρολο παιζουν ολα αυτα. Οταν ομως ο αλλος θελει να δωσει ενα αξιοσεβαστο ποσο για το ταδε προιον,ειτε αυτο ειναι αγορα κονσολας,ειτε αγορα ακριβου κινητου ή καρτας γραφικων αυτο που τον ενδιαφερει ειναι να ξερει ποιο ειναι το after sales support του εν λογω καταστηματος σε περιπτωση προβληματος,δηλαδη η αντιμετωπιση.Ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να καταθέσω κι εγώ μια εμπειρία με το εν λόγω κατάστημα. Έχω παραγγείλει συνολικά 2 φορές. Μια με 2 παιχνίδια με αποστολή στο σπίτι μου (η οποία ευτυχώς εκτελέστηκε χωρίς πρόβλημα, διότι όπως διαβάζω σε προηγούμενα σχόλια άντε να αποδείξεις ότι έγινε λάθος...) και μια με 3 παιχνίδια για παραλαβή από το κατάστημα. Στην δεύτερη περίπτωση λαμβάνω e-mail ότι είναι έτοιμη η παραγγελία μου για παραλαβή. Πήγαίνω στο κατάστημα και έχουν μόνο τα 2 έτοιμα λέγοντάς μου "ααα το Windwaker Remastered δεν υπάρχει...". Το οποίο στο σάιτ έλεγε ότι είναι άμεσα διαθέσιμο, το είχα φυσικά στην παραγγελία μου και με είχαν ειδοποιήσει ότι είναι έτοιμη, υποννοώντας φυσικά και το συγκεκριμένο παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Στην δεύτερη περίπτωση λαμβάνω e-mail ότι είναι έτοιμη η παραγγελία μου για παραλαβή. Πήγαίνω στο κατάστημα και έχουν μόνο τα 2 έτοιμα λέγοντάς μου "ααα το Windwaker Remastered δεν υπάρχει...". Το οποίο στο σάιτ έλεγε ότι είναι άμεσα διαθέσιμο, το είχα φυσικά στην παραγγελία μου και με είχαν ειδοποιήσει ότι είναι έτοιμη, υποννοώντας φυσικά και το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτο οντως ειναι ξενερα να πας απο εκει και να μην υπαρχει το παιχνιδι.

Δημοσ.

Το να βαζει ο αλλος κριτικη οτι εκανε παραγγελια ηλεκτρονικα και πηγε απο το καταστημα και παρελαβε το παιχνιδι πως ακριβως βοηθαει τον κοσμο αυτο?

Μια χαρά βοηθάει KAI αυτό ως προς την αξιοπιστία του καταστήματος. Όμως  τα περισσότερα σχόλια του skroutz είναι για ηλεκτρονικές αγορές και φυσικά λαβάνονται σοβαρά υπόψιν για να έχεις μια εικόνα εικόνα του καταστήματος.

Για μικρο ποσα ή για παιχνιδια που η αξια τους ειναι σχετικα μικρη προφανως και μικρο εως καθολου ρολο παιζουν ολα αυτα. Οταν ομως ο αλλος θελει να δωσει ενα αξιοσεβαστο ποσο για το ταδε προιον,ειτε αυτο ειναι αγορα κονσολας,ειτε αγορα ακριβου κινητου ή καρτας γραφικων αυτο που τον ενδιαφερει ειναι να ξερει ποιο ειναι το after sales support του εν λογω καταστηματος σε περιπτωση προβληματος,δηλαδη η αντιμετωπιση.Ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε...

Κάτσε δλδ εγώ που η κάθε παραγγελία μου ήταν γύρω στα 60-70 ευρώ δεν πιάνεται για feedback; Πρέπει να είμαι από 200 και πάνω;

Δημοσ.

Μια χαρά βοηθάει KAI αυτό ως προς την αξιοπιστία του καταστήματος. Όμως  τα περισσότερα σχόλια του skroutz είναι για ηλεκτρονικές αγορές και φυσικά λαβάνονται σοβαρά υπόψιν για να έχεις μια εικόνα εικόνα του καταστήματος.

Κάτσε δλδ εγώ που η κάθε παραγγελία μου ήταν γύρω στα 60-70 ευρώ δεν πιάνεται για feedback; Πρέπει να είμαι από 200 και πάνω;

Ti Feedback ακριβως να δωσεις?οτι εκανες μια παραγγελια 1-2παιχνιδιων πηγες τα παρελαβες ή στα στειλανε σπιτι και ολα μια χαρα?Οι αρνητικες αξιολογησεις οπως αυτη του θεματος ναι βοηθανε γιατι βλεπουμε παλι την αντιμετωπιση του καταστηματος στα δυσκολα οπως με τις εγγυησεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ti Feedback ακριβως να δωσεις?οτι εκανες μια παραγγελια 1-2παιχνιδιων πηγες τα παρελαβες ή στα στειλανε σπιτι και ολα μια χαρα?Οι αρνητικες αξιολογησεις οπως αυτη του θεματος ναι βοηθανε γιατι βλεπουμε παλι την αντιμετωπιση του καταστηματος στα δυσκολα οπως με τις εγγυησεις.

ρε φιλε αστο το κουρασες το θεμα μονος σου τα λες μονος σου τα καταλαβαινεις

• Like 1
Δημοσ.

ρε φιλε αστο το κουρασες το θεμα μονος σου τα λες μονος σου τα καταλαβαινεις

Δεν περιμενα κατι παραπανω...

Αυτά είχα να πω, από κει και πέρα όποιος θέλει να τους εμπιστευτεί είναι δικαίωμα του.

Ας μεινουμε λοιπον στο αρχικο συμπερασμα.

• Like 1
Δημοσ.

μπορείς να ανοίξεις το δέμα μπροστά στο κούριερ κατά την παραλαβή? πριν πληρώσεις?

γενικά για όλα τα καταστήματα μιλάω.

γιατί το κούριερ τον μεσάζοντα κάνει. δεν είναι δικό του το προιόν.

Μπορείς να το ανοίξεις ΕΦΟΣΟΝ έχεις πληρώσει. Έτσι αν έχεις αποδεικτικό ότι η παραγγελεία δεν είναι σωστή μπορείς να μην αποδεχτείς το δέμα και να σου δώσει πίσω τα λευτά. Να το ανοίξεις πριν πληρώσεις δεν γίνετε.

να μας πει μονο ποια courrier ειναι αυτη που ακολουθει τετοιες πρακτικές να μην την προτιμαμε. Επισης τζαμπα φουσκωνες τα μπαλονια του κουριερ.... δεν ειναι υποθεση του και εθεσε την δουλεια του σε κινδυνο επιτρεποντας σε να ανοιξεις πακετο χωρις να λαβει αντιτιμο.

Λάθος διάβασες φίλε μου. Δεν ανοίχτηκε το δέμα χωρίς να πληρωθεί ο Κούριερ. Είναι μέσα στους κανόνες τους ότι όταν πληρωθούν μπορούμε να τους ζητήσουμε να ανοιχτεί το δέμα μπροστά τους και αν βρεθεί ότι δεν είναι σωστή η παραγγελία να δωθεί πίσω στον Κούριερ και να πάρεις πίσω τα λευτά σου.

Τώρα όσο για το σχόλιο κάποιον ότι μάλλον είμαι μαγαζί που πάω να κάνω ζημιά σε άλλο μαγαζί, όχι δεν είμαι μαγαζί. Βέβαια πως να το αποδείξω; Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Ειμαι απλά ένας παθιασμένος gamer και "συλλεκτης" κατα κάποιο τρόπο (μιας και έχω κονσόλες και παιχνίδια απο τότε που ήμουν μικρός, όπως MD, NES, SNES, AMIGA, AMSTRAD, κλπ κλπ) και ποτέ μου δεν μου άρεσε να δυσφιμίζω καταστήματα για μικροπράγματα αλλά αυτό που μου συνέβη με το GameExplorers ειλικρινά με τσάντισε ΤΟΣΟ που ήθελα κάπου να το πω και το είπα, όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει δεν το πιστεύεις. Εγώ έκανα την προειδοποίηση μου, το τι θα κάνει ο κάθε ένας απο δω και πέρα με το εν λόγο κατάστημα είναι δικαίωμα του, Εγώ ξέρω ότι δεν θα τους εμπιστευτώ ποτέ ξανά και δεν θα ψωνήσω ποτέ ξανά. Καλή σας μέρα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2 παραγγελίες συνολικά (από ένα τεμάχιο η καθεμία).

Η πρώτη εκτελέστηκε κανονικά.

Η δεύτερη επειδή ήταν το Diablo 3 και ήταν preorder (αν θυμάστε υπήρχε τρομερό πρόβλημά διαθεσιμότητας από πλευράς του προμηθευτή) τραίναρε αρκετό διάστημα λίγο πάνω από 2 βδομάδες και αφού και οι ίδιοι παραδέχτηκαν δεν έχουν κάποιο νεότερο για τη διαθεσιμότητα, έκανα cancel και το αγόρασα από ανταγωνιστικό κατάστημα που το είχε εύκαιρο.

My 2 cents

Δημοσ.

Εχω παρει μερικες φορες, με την παράδοση δεν ειχα θεμα για να ειμαι ειλικρινής γιατι μαλλον πηρα 1 κομματι και ηταν διαθεσιμο(επεσα σε καλο rng.. :P)

Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ομως ηταν η αισχροκέρδεια του συγκεκριμενου καταστηματος, θυμάμαι εβρισκα την collectors του diablo 3 καπου 150-180ε στο amazon/ebay και το συγκεκριμενο την ειχε ενα τρελο ποσο 500-600ε ουτε θυμαμαι, οπως και σε κατι αλλα και καλα "συλλεκτικα" παιχνιδια εχει απιστευτα υψηλες τιμες. Προφανως νομιζουν οτι απευθύνονται σε ιθαγενεις χωρις προσβαση στο internet να τσεκαρουν τιμες, απο τοτε και μετα μακριά υπαρχουν και αλλα καταστήματα.

edit:

Τωρα που κοιταξα λιγο εχει το mgs για nes μεταχειρισμενο 399ε!! χωρις να λεει οπως βλεπω σε τι κατασταση ειναι αν εχει κουτι κτλπ, δειτε ποσο παει στο ebay σε "like new" condition..

• Like 1
Δημοσ.

οφφ τοπικ

πλάκα πλάκα όταν κοιτάω σε διάφορα μαγαζιά βλέπω αρκετά μεγάλες τιμές για παλιά παιχνίδια, αν δηλαδή βγω να πουλήσω τίτλους σε ps1 που έχω παίζει χρήμα (αν και δε ψήνομαι ) 

πουλάω δηλαδή τα ff μου και τα re μου και τσιμπάω νέα καρτούλα 

Δημοσ.

Εχω παρει μερικες φορες, με την παράδοση δεν ειχα θεμα για να ειμαι ειλικρινής γιατι μαλλον πηρα 1 κομματι και ηταν διαθεσιμο(επεσα σε καλο rng.. :P)

Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ομως ηταν η αισχροκέρδεια του συγκεκριμενου καταστηματος, θυμάμαι εβρισκα την collectors του diablo 3 καπου 150-180ε στο amazon/ebay και το συγκεκριμενο την ειχε ενα τρελο ποσο 500-600ε ουτε θυμαμαι, οπως και σε κατι αλλα και καλα "συλλεκτικα" παιχνιδια εχει απιστευτα υψηλες τιμες. Προφανως νομιζουν οτι απευθύνονται σε ιθαγενεις χωρις προσβαση στο internet να τσεκαρουν τιμες, απο τοτε και μετα μακριά υπαρχουν και αλλα καταστήματα.

edit:

Τωρα που κοιταξα λιγο εχει το mgs για nes μεταχειρισμενο 399ε!! χωρις να λεει οπως βλεπω σε τι κατασταση ειναι αν εχει κουτι κτλπ, δειτε ποσο παει στο ebay σε "like new" condition..

Σε αυτο που λες δεν εχεις καθολου αδικο και δεν χρειαζεται καν να παμε τοσο πισω οπως λες για το Snes. Σιγουρα εχει ισως την μεγαλυτερη ποικιλια συνολικα σε παιχνιδια ολων των κονσολων και κυριως αξεσουαρ,αλλα οντως για πιο παλια παιχνιδια οι τιμες ειναι απαραδεκτα ψηλες.

Και εγω παντως θα προτεινα(επειδη οπως ειχα πει πιο πισω και στην σελιδα στο facebook γραφονταν διαφορα)οσοι ειναι απο Αθηνα να προτιμησουν την αγορα απο φυσικο καταστημα στην συγκεκριμενη περιπτωση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να εισαι ανταγωνιστης του καταστηματος για να εκφερεις αποψη. Αρκει μονο να επισκευτεις το site και θα καταλαβεις... Τα τυπακια εινα το λιγοτερο απαραδεκτα. Οι τιμες τους τραγικες αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο. Εκανα 3 παραγγελιες σε αμμεσα διαθεσιμο προιον και μου τις ακυρωσαν και τις 3! Η τακτικη τους ειναι ´´πουλαω παραμυθι και στους 10 ολο και καποιος θα τσιμπησει και θα αγορασει κατι αλλο ´´ . Ετσι οπως παει θα γραψω στο σκρουτζ Nintendo cd prototype, και αυτοι θα το εχουν αμμεσα διαθεσιμο για 1 εκατομμυριο γιουροζζζ! Ειναι ωραιο να φαινεται στο σκρουτζ οτι εχεις μεγαλη ποικιλια , αλλα το να κοροιδευεις με ανυπαρκτο stock οχι

• Like 2
Δημοσ.

Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό.

Εγώ είμαι σινεφίλ και γενικά βλέπω πολλές ταινίες. Επειδής τις ταινίες τις παίρνω από τον "θείο" μου, αν κάποια στιγμή δω κάποια πολύ καλή ταινία τότε θα ήθελα να την αγοράσω εγώ ο ίδιος ώστε να τιμήσω τους δημιουργούς της ταινίας (ηθοποιούς, σεναριογράφους, σκηνοθέτες κλπ). Ψάχνοντας στο skroutz για ταινίες, σχεδόν πάντα μου βγάζει το game explorer μέσα στην πρώτη 3άδα. Μπαίνοντας όμως να δω λεπτομέρειες για τα dvd, βλέπω ότι σχεδόν κανένα δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους. Αυτό προσωπικά μου λέει ότι τα κάνει παραεισαγωγή. Δηλαδή εντάξει, έλεος, ποιος θα δει ταινία, και μάλλον να την αγοράσει, χωρίς ελληνικούς υπότιτλους; Και μιλάμε ότι έχω ψάξει δεκάδες τίτλους. Προσωπικά εγώ θα τους έκανα πλούσιους από αγορές ταινιών, αλλά με ξενερώνουν εντελώς που δεν έχουν υπότιτλους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...