panos_saxo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα , έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το laptop της δουλειάς . Έχει χρειαστεί κάποιες φορές να το πάρω στο σπίτι για δουλειά και αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα , δικτυακά λογικά . Δηλαδή , δεν μου φορτώνει καμία σελίδα που χρειάζεται flash player για να ανοίξει , δεν μπορεί να συνδεθεί στο skype μου , δεν μου φορτώνει τα mail μου και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω προγράμματα τύπου airdroid. Το περίεργο όμως είναι πως όλα τα παραπάνω , όταν είμαι στο χώρο εργασίας μου δουλεύουν κανονικά, άρα υποθέτω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα η κάποια ρύθμιση που δε μου επιτρέπει κάποιες ενέργειες όταν συνδέομαι σε διαφορετικό δίκτυο από αυτό της δουλειάς . Εννοείται πως με τον σταθερό που έχω σπίτι όλα αυτά τα προβλήματα δεν υπάρχουν άρα δεν υπάρχει θέμα με το δίκτυο μου . Καμιά ιδέα ? δεν θα ήθελα να απευθυνθώ σε κάποιον από τη δουλειά μου γι αυτό το θέμα γτ δεν θα τους αρέσει και πολύ η ιδέα ότι παίρνω τον υπολογιστή στο σπίτι μου κάποιες φορες.
poihths Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 group policy λεγεται κ ταχει κληρονομησει το πισι σου απ την εταιρια.... δοκιμασε να βαλεις χερατα τους dns
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα