valekgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σας.. Εχω συμβόλαιο με τον ΟΤΕ για την τηλεόραση και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, αλλα θελω να το διακόψω.. Μου ζήτησαν να επιστρέψω το ρουτερ και τον αποδικωποιητη.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΞΤΡΑ 120 και 130 ευρώ για το νετ και την τηλεοραση, δηλαδη σχεδον 250 Ευρώ!!! Τους ειπα δεν παιζει να τα δώσω, 250Ε ειναι τραβηγμένο νουμερο... Το να μου πει κάποιος ΜΗΝ πληρώσεις, ΟΚ το ξέρω.. Τις συνέπειες τις ξέρει καποιος ;;
tzizzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 αμα διακοψεις συμβολαιο, πληρωνεις τους μηνες που σου εχουν απομεινει μεχρι την ληξη του. τα 250 απο που προκυπτουν? το τσεκαρες?
valekgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αν ειναι να πληρωσω τους μήνες που απομενουν , ληγει το συμβολαιο της γραμμης το 2017 τον Σεπτεμβριο , και η τηλεοραση το 2018... Θα επρεπε να ηταν πανω απο 1500 ευρω.. Το πεναλτι μου ειπαν ειναι τοσο... Αλλα δε θελω να τα πληρωσω.. ειναι τραγικα μεγαλο νουμερο
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σας.. Εχω συμβόλαιο με τον ΟΤΕ για την τηλεόραση και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, αλλα θελω να το διακόψω.. Μου ζήτησαν να επιστρέψω το ρουτερ και τον αποδικωποιητη.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΞΤΡΑ 120 και 130 ευρώ για το νετ και την τηλεοραση, δηλαδη σχεδον 250 Ευρώ!!! Τους ειπα δεν παιζει να τα δώσω, 250Ε ειναι τραβηγμένο νουμερο... Το να μου πει κάποιος ΜΗΝ πληρώσεις, ΟΚ το ξέρω.. Τις συνέπειες τις ξέρει καποιος ;; Περιμενε να ληξει το συμβολαιο σου για να μην πληρωσεις αυτα τα λεφτα που στην ουσια ειναι το τελος προωρης διακοπης(προστιμο)
Zaytsev Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μίλα με το Συνήγορο του Καταναλωτή. Δικαιούνται να σου ζητήσουν χρήματα πίσω, αλλά ανάλογα την περίπτωση. Τα 250€ μου φαίνονται πολλά. Ενδεικτικά, αν είχες προνομιακή τιμή για 6 μήνες, με την προϋπόθεση να κάνεις συμβόλαιο για 18 πχ, τότε μπορούν να σου ζητήσουν τη διαφορά πίσω. Πολύ σημαντικό: Κράτα τις αποδείξεις όταν επιστρέψεις τον εξοπλισμό και κάνεις τη διακοπή. 2 χρόνια μετά, ακόμα μου στέλνουν λογαριασμούς και χρεώσεις κανονικά!
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πολλες φορες δεν πληρωνεις τους υπολοιπους μηνες αλλα καποιο προστιμο απλα.
valekgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Να ζητήσουν δεν διαφωνω, οπως και η Nova που ειναι 50 Ευρώ... Αλλα οχι αλλο πέναλτι για την γραμμή και άλλο για το ΟΤΕ ΤV.. Ειναι τραβηγμένο!
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Να ζητήσουν δεν διαφωνω, οπως και η Nova που ειναι 50 Ευρώ... Αλλα οχι αλλο πέναλτι για την γραμμή και άλλο για το ΟΤΕ ΤV.. Ειναι τραβηγμένο! Αυτο το υπόγραψες
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Να ζητήσουν δεν διαφωνω, οπως και η Nova που ειναι 50 Ευρώ... Αλλα οχι αλλο πέναλτι για την γραμμή και άλλο για το ΟΤΕ ΤV.. Ειναι τραβηγμένο! Αν δεν τα έκανες μαι συνδιαστικο πρόγραμμα από την αρχή και έκανες αργότερα την τηλεόραση χωριστά τότε λογικό να ζητάνε ξεχωριστό τέλος διακοπης για τη κάθε υπηρεσία
tzizzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 υπεγραψες συμβολαιο που σε δεσμευει οποτε η πληρωνεις την προωρη διακοπη ή περιμενεις να ληξουν τα συμβολαια και να φυγεις ανετος
tarantules Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει κα μια 3η επιλογή (πιο σπάνια βέβαια) αλλά πρέπει να είσαι λίγο κ@λοφαρδος.... Αν τύχει και γίνει αναπροσαρμογή στις τιμές των υφιστάμενων συμβολαίων από μέρους τους (πχ κάποια αύξηση) , τότε είναι υποχρεωμένοι να το κοινοποιήσουν και επειδή ουσιαστικά είναι τροποποίηση υπάρχοντος συμβολαίου , κάνεις μη αποδοχή και φεύγεις πρόωρα αλλά χωρίς πέναλτι. Απλά όπως προείπα είναι λίγο σπάνιο να πέσεις σε τέτοια περίπτωση.Είχε γίνει πριν κανα χρόνο αν θυμάμαι καλά στα συμβόλαια κινητής της vodafone.
Πανος999 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μπορεις να μν πληρωσεις κ να μεινουν ετσι..απλα μτ αν θες να ξαναγυρισεις στν οτε,λογικα,θα υπαρχει το χρεος σου..
SaFiS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μπορεις να μν πληρωσεις κ να μεινουν ετσι..απλα μτ αν θες να ξαναγυρισεις στν οτε,λογικα,θα υπαρχει το χρεος σου.. Μετά που θα τον καλούν οι εισπρακτικές και αργότερα ο δικηγόρος, θα σηκώνεις εσύ το τηλέφωνο ή θα του τα πληρώσεις???
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μετά που θα τον καλούν οι εισπρακτικές και αργότερα ο δικηγόρος, θα σηκώνεις εσύ το τηλέφωνο ή θα του τα πληρώσεις??? Ε ναι και μετά αναρωτιωμαστε γιατί φτιάχνονται εταιρίες σαν την παρακάτω http://www.insomnia.gr/topic/626327-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%AC%CF%88%CE%B1%CF%84%CE%B5%C2%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC/ Και αν χρωστάμε στις εταιρίες τότε όλοι θυμούνται προσωπικά δεδομένα κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα