Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,πληρωνω στον Οτε το διμηνο 60 ευρω για 24αρι ιντερνετ,απεριοριστα σταθερα και περιπου κανα μισαωρο για κινητα και ηθελα να ρωτησω αν ειναι πολλα αυτα που δινω για αυτα που μου παρεχουν.Μπορω να διεκδικησω κατι αλλο κλτερο στα λεφτα αυτα τυπου vdsl χωρις τα κινητα μεσα?Τον Δεκεμβρη κλεινω 1 χρονο.Εχω ενεργοποιησει το fastpath και κλειδωνω περιπου στα 8.50-9 mbps και δεν θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος γιατι παλιοτερα κλειδωνα στο 10αρι περιπου (με fastpath).Oταν λεω παλιοτερα εννοω το 2010-11 και απλως μετα απο τον οτε πηγα σε hol-->wind--> και κατεληξα ξανα το τελευταιο χρονο στον οτε.

Δημοσ.

οτι κλειδωσες λιγοτερο ειναι και θεμα οτι ενεργοποιουνται ολο και παραπανω ατομα οποτε υπαρχει Crosstalk.απο εκει και περα μπορεις να πας και σε εναλλακτικο παροχο και να ζητησεις vdsl αν εχουν αλλαχτει τα kv.θα κερδισεις λιγο σε ταχυτητα αν το Margin απο 9 το πας στο 6 αν το υποστηριζει το ρουτερ σου γιατι ο οτε δεν νομιζω οτι το κανει

Δημοσ.

οτι κλειδωσες λιγοτερο ειναι και θεμα οτι ενεργοποιουνται ολο και παραπανω ατομα οποτε υπαρχει Crosstalk.απο εκει και περα μπορεις να πας και σε εναλλακτικο παροχο και να ζητησεις vdsl αν εχουν αλλαχτει τα kv.θα κερδισεις λιγο σε ταχυτητα αν το Margin απο 9 το πας στο 6 αν το υποστηριζει το ρουτερ σου γιατι ο οτε δεν νομιζω οτι το κανει

Moυ φαινονται λιγο κινεζικες οι ορολογιες που χρησιμοποιεις :D 

Σε περιπτωση που θελω να κατσω στον Οτε με ιδια χρηματα απλα να μου αφαιρεσουν τα κινητα και να μου βαλουν vdsl παιζει?Ρωταω γτ δεν ξερω καθολου τον "τιμοκαταλογο" τους.Επισης,βρισκομαι στο Παλαιο Φαληρο,ποια εταιρια θα μου προτεινες για ιντερνετ-τηλεφωνο χωρις διακοπες κτλ κτλ ?

Δημοσ.

λογικα θα γινεται αλλα καλο ειναι ειτε να παρεις τηλεφωνο ειτε να πας απο καποιο shop να ρωτησεις με βαση το υπαρχον προγραμμα σου που εχεις στον παροχο.

Οποια εταιρεια και να βαλεις θα παρεις τον ιδιο χαλκο.το παλαιο φαληρο παιρνει απο το καλαμακι ιντερνετ οσο θυμαμαι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...