Athanasios2104 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Παίδες, έχει δοκιμάσει κανείς το Mionix Naos 7000; Ψάχνω για ποντίκι με palm-grip, ώστε να κάθεται όλη η παλάμη (palm-grip) όσον το δυνατόν καλύτερα. Ειδικά δεν θέλω το μικρό δαχτυλάκι να εφάπτεται με το mouse pad. Από το ψάξιμο, βρήκα το εν λόγω ποντίκι που πολύ το επαινούν για την εργονομία του. Άλλα δυστυχώς δεν μπορώ να το πετύχω σε κάποιο μαγαζί να το δοκιμάσω. Γενικά δεν έχω μεγάλο χέρι/δάχτυλα, και έπιασα Logitech Proteus, Razer DeathAdder, άλλα δεν μου έκατσαν καλά. Ένα "γεμάτο" ποντίκι που μου άρεσε είναι το Logitech MX Master, άλλα δεν είναι για Gaming.
haris013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 έγω το έχω. Αν έρθεις κρήτη ευχαρίστως να το δοκιμάσεις
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 λίγο δύσκολο να έρθω μπορείς να το συγκρίνεις με τα ποντίκια που έγραψα;
haris013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 λίγο δύσκολο να έρθω μπορείς να το συγκρίνεις με τα ποντίκια που έγραψα; ναι, μου κάθεται άπειρα καλύτερα στο χέρι ίσως με το proteus μπορεί να συγκριθεί , αλλά θεωρώ οτι το mionix έχει λίγο καλύτερη ποιότητα και φυσικά ακόμα καλύτερο καλούπι εφόσον με βολευεί περισσότερο. Επίσης ο αισθητήρας του mionix είναι διαμαντάκι καθώς και το software του. Ρυθμίζεις επιθυμιτό L.O.D , polling rate, dpi, τα πάντα. Γενικά το ποντίκι είναι πως θα σου κάτσει, εγώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστιμένος και είναι ένα απο τα καλύτερα high end ποντίκια που έχω πιάσει ποτέ. Θέλω να παρω ένα δεύτερο σε περίπτωση που χαλάσει να το έχω καβάτζα. Δες ένα μίνι review που είχα κάνει όταν το πρωτοαγόρασα https://www.thelab.gr/forums/topic/143126-mionix-naos-7000-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%B1-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9/ 1
Zaytsev Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Έχω και τα δύο. Το Naos είναι σαφώς ανώτερο, πολύ πιό εργονομικό για μεγάλα χέρια και απροβλημάτιστο. Το μόνο του μειονέκτημα είναι πως δεν ανανεώνουν συχνά το software/firmware κι έχει πραγματάκια που πρέπει να διορθώσουν. Αν βέβαια, το πάρεις, το στήσεις 1600dpi/1ms και δεν κάνεις τίποτα άλλο, τότε δε σε νοιάζει. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 τι μέγεθος παλάμης έχετε; βρήκα αυτό και αυτό το review, αν κάνετε λίγο scroll down έχει μία ζωγραφιά με διαστάσης παλάμης εγώ είμαι 17 x 8
haris013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Εμένα είναι ακριβώς ίδια με το σχέδιο και εμένα, κουτί κάθεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα