Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα samsung xcover μόλις πάω να κάνω κλήση μου έχει επιλογή να κάνω βίντεο κλήση υπόθετο ότι αυτή επιλογή δεν χρειάζεται MB για να κάνεις βίντεο κλήση με ένα άλλο samsung xcover αυτο που θέλω να κάνω είναι το έξεις εάν γίνεται να κάνω εγκατάσταση σε ένα άλλο smartphon (android) μια εφαρμογή που να έχει την εξής δυνατότητα να κάνει βίντεο κλήση άλλα να μη με χρεώνει MB η να χρειάζεται σύνδεση wifi

Δημοσ.

η videoκλήση δε θέλει ιντερνετ. αρκεί να έχεις 3G.

νομίζω ότι όλες οι εταιρίες τη χρεώνουν σαν κανονική κλήση πλεον.

ιντερνετ θέλεις για να κάνεις βιντεοκλήσεις με προγράμματα τύπου skype, viber...

Δημοσ.

θέλω να κάνω με ένα φθίνω mls το οποίο έχει κάμερα για να κάνεις βίντεο κλήση μεσώ viber skype δεν έχει την επιλογή στο τηλεφωνώ να κάνεις κατευθείαν βίντεο κλήση όπως το samsung θα ήθελα να του εγκαταστήσω μια εφαρμογή που να προσθετή αυτή την δυνατότητα

δηλαδή την βίντεο κλήση μεσώ 3G

Δημοσ.

θέλω να κάνω με ένα φθίνω mls το οποίο έχει κάμερα για να κάνεις βίντεο κλήση μεσώ viber skype δεν έχει την επιλογή στο τηλεφωνώ να κάνεις κατευθείαν βίντεο κλήση όπως το samsung θα ήθελα να του εγκαταστήσω μια εφαρμογή που να προσθετή αυτή την δυνατότητα

δηλαδή την βίντεο κλήση μεσώ 3G

Αυτό, πλέον, δε γίνεται. Γινόταν σε παλαιότερες συσκευές (βιντεοκλήση μέσω δικτύου κινητής - ήταν πολύ δημοφιλείς οι βιντεοκλήσεις μέσω δικτύου πριν από κάποια χρόνια) και η Samsung (και ίσως και κάποιες άλλες -λίγες- εταιρείες) το δίνει ακόμα σαν δυνατότητα (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει στις καινούριες συσκευές).

Αν δεν κάνω κάποιο λάθος, μπορεί να γίνει μόνο μεταξύ 2 συσκευών που το υποστηρίζουν εγγενώς (και δε μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή γι' αυτό).

Ίσως, βέβαια, το βρεις σε κάποια custom rom.

Πλέον, η μόνη επιλογή για βιντεοκλήσεις είναι μέσω ιντερνετ (δεδομένα ή wifi), με τις γνωστές εφαρμογές (messenger, hangouts, alo, viber, skype).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...