Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δωρεάν εφ όρου ζωής; Δηλαδή περιμένεις να πληρώνουν το κόστος της τηλ. γραμμής αλλά και των κλήσεων, από την τσέπη τους, επειδή μας γουστάρουν; :-)

Ναι, περίμενα πως μιας και έχουμε δωρεάν τηλ. σε όλο το κόσμο, δεν θα ήτανε και τίποτα δύσκολο να μπορούμε να στείλουμε και δωρεάν fax στο τοπικό μας ΙΚΑ! :D

Δημοσ.

Όχι θα σου δώσω απάντηση κι ας είναι ρητορική η ερώτηση. Θέλω να ζητήσω μια βεβαίωση από το ΙΚΑ και για να μην τρέχω να κάνω την αίτηση μου έδωσαν fax για να τους την στείλω! Email παιδιά τους λέω, δεν έχετε να σας στείλω την αίτηση; Oριακά παρολίγο να μου πούν τι είναι αυτό;   :D

Γιατί σου κάνει εντύπωση;

99 στους 100 Έλληνες θέλουν σφόδρα να πληρώνονται για να δουλεύουν ένα fax.

Είμαστε τελευταίοι στην Ευρώπη σε παραγωγή επαγγελμάτων όπου πρέπει να δουλέψεις λίγο το μυαλό (π.χ προγραμματιστές).

Αυτές οι τάσεις για αραλίκι θέλουν πολλές δεκαετίες για να εξαλειφθούν ή και ποτέ (ο μεσαίωνας για παράδειγμα διήρκεσε πολλούς αιώνες).

Δημοσ.

Μπορείς να στείλεις δωρεάν, σε Β. Αμερική και Καναδά, με το faxzero.com. Για Ελλάδα χρεώνει 1,99$ μέχρι 15 σελίδες ανά fax.

Δωρεάν utility υπήρχε στα παλιά mac που είχαν μόντεμ και χρέωναν με τηλεφωνικές μονάδες.

Δημοσ.

Εγω παντως, που εχω και το apple modem απο το πρωτο mac που ειχα αγορασει πριν δεκα χρονια,

και ξερετε, ηταν τα λεγομενα fax/modems,

παροτι λοιπον εχω και αυτο στην κατοχη μου,

προγραμμα αποστολης/ληψης φαξ απο το mac δεν μπορεσα ποτε να βρω...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

There are numerous ways to send fax from Max now. Just navigate to this website and learn about sending fax from my Mac now. A few years back you cannot do it but today it can easily be done. In case you want to know what are the best ways to di so then check this site till the end so you would be able to find out many ways through which you can do it. These sites are really helping and let people send faxes through their Mac. Now there is no need to be worried about the perfect tool.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...