Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας παιδια σημερα αλλα και τις προαλλες στο παρακατω συστημα της υπογραφης μου αντιμετοπιζω ενα θεμα κουφο εντελος ομως.
Εκανα εκκαθαριση δισκου και μου βγαζει τις ενημερωσεις 3,99TB αν ειναι ποτε δυνατον δηλαδη ελεος ο σκληρος μου δισκος ειναι μοναχα 1ΤΒ πως γινεται ;

post-242068-0-41053300-1478239935_thumb.png

Ιδιοτητες σκληρου δισκου των Windows:

post-242068-0-36589900-1478239986_thumb.png

Ιδιοτητες ιδιου σκληρου δισκου Recovery Partition HP:

post-242068-0-55362200-1478240108_thumb.png

Ιδιοτητες του σκληρου δισκου στην διαχειριση συσκευων:

post-242068-0-78427900-1478240033_thumb.png

Τι παιζει να ναι παιδια το προβλημα ;  Μαλλον των windows 10 bug ;

Δημοσ.

Καλημερα,

Μετα απο τη εκκαθαριση εχεις παλι τα ιδια νουμερα..? καπιο αρχειο εχει διαβασει και βγαζει αυτο..

δεν ξερω αν ειναι bug τω win 10 ή απλα στο δικο σου συστημα κατι διαβασε λαθος..αλλα ελευθερο χωρο ποσο βλεπει αυτη τη στιγμη στο δισκο 1tb και εχεις λειτουργικο εκει? αυτο δε καταλαβα απο πανω.

Δημοσ.

Καλημερα,

Μετα απο τη εκκαθαριση εχεις παλι τα ιδια νουμερα..? καπιο αρχειο εχει διαβασει και βγαζει αυτο..

δεν ξερω αν ειναι bug τω win 10 ή απλα στο δικο σου συστημα κατι διαβασε λαθος..αλλα ελευθερο χωρο ποσο βλεπει αυτη τη στιγμη στο δισκο 1tb και εχεις λειτουργικο εκει? αυτο δε καταλαβα απο πανω.

Καλημερα φιλε μου το εκανα εκκαθαρηση και βγαζει τα ιδια νουμερα παλι δυστοιχως μηπως πρεπει να σβησω αυτα εδω: http://windowsreport.com/delete-downloaded-windows-updates-failed-install/

post-242068-0-82759900-1478243169_thumb.png ;

Δημοσ.

Σε αυτο το φακελο C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

εχει αρχεια?? εαν ναι σβηστα αλλα παλι ειναι τεραστιο το νουμερο καποιο αλλο αρχειο δινει τετοιο αποτελεσμα.. θα βρεθει..

Δημοσ.

Σε αυτο το φακελο C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

εχει αρχεια?? εαν ναι σβηστα αλλα παλι ειναι τεραστιο το νουμερο καποιο αλλο αρχειο δινει τετοιο αποτελεσμα.. θα βρεθει..

Τα εσβησα αλλα τιποτα τσεφος πως γινεται αυτο ; Θα τρελλαθωωωωωωωω

Δημοσ.

bug ειναι, μετα τα τελευταια updates εμενα μου το δειχνει σε ολα τα πισια.

Και πως φτιαχνεται απο την MS εχουμε καμια απαντηση ;

Δημοσ.

Ομοιως και σε μενα....μετα την εκκαθαριση φτιαχνει αλλα την επομενη μερα που κανω εκκαθαριση δισκου(αναλυση),παλι τα ιδια δειχνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...