gg i carry Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εχω το συγκεκριμενο Modem και δεν εχει καποιο bandwitch/traffic control αλλα μονο QOS Εχουμε 2 pc και θελω να βαλω ελαχιστη ταχητυτα 200-300kbps τουλαχιστον στο ενα pc ετσι ωστε οταν παιζει Online games και ο αλλος βλεπει βιντεο να μην κολλαει στον πρωτο plzz help guys
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Αυτό έχεις με ποια έκδοση ακριβώς είναι 7 σύνολο..?? Δε βλέπω εδώ να μπορείς να κάνεις διαχείριση και αυτό αν και οι δυο είναι ενεργοί λογικά θα ζεσταίνετε θα πρέπει να είναι σε χώρο... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2016 από Επισκέπτης
jkoukos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Το δικό μου 8960 με version 5 έχει. Η επιλογή είναι ακριβώς μετά το QoS, στο μενού "Advanced Setup".
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εχω το συγκεκριμενο Modem και δεν εχει καποιο bandwitch/traffic control αλλα μονο QOS Εχουμε 2 pc και θελω να βαλω ελαχιστη ταχητυτα 200-300kbps τουλαχιστον στο ενα pc ετσι ωστε οταν παιζει Online games και ο αλλος βλεπει βιντεο να μην κολλαει στον πρωτο plzz help guys ζητα επισης και Fast path>εναλλακτικα μπορεις στο Pc του να βαλεις το Netlimiter.Καλο θα ηταν να βαλεις και qos.και firmware update στο ρουτερ προληπτικα
gg i carry Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 .Καλο θα ηταν να βαλεις και qos.και firmware update στο ρουτερ προληπτικα πως ρυθμιζω το QOS? δεν εχω ιδεα
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 δες στο manual αν και δεν ειναι και πολυ ευκολο.αναλογως τι qos δινει και τι επιλογες σε βαζει να ρυθμισεις. http://static.tp-link.com/res/down/doc/TD-W8960N(EU)_V7_UG.pdf σελιδα 43 του Manual το manual ειναι του v7 οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ιδιο με το δικο σου.προληπτικα θα εκανα και firmware update http://static.tp-link.com/res/down/doc/TD-W8960N(UN_V5.0_UG.pdf version 51.σελιδα 41.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα