Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν κάποιο διάστημα αγόρασα ένα απλό ενσύρματο πληκτρολόγιο και μετά από λίγες μέρες σταμάτησε να λειτουργεί, δηλαδή όταν έμπαινα στα windows 7 (και μετά στα 10), γραφόταν μόνο ο πρώτος χαρακτήρας και μετά ότι και να πάταγα δεν έκανε τίποτα, κόλλαγαν και τα λαμπάκια "num lock" κλπ αναμένα,

σε safe mode ή σε οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή σε κανονική λειτουργία, δουλεύει κανονικά.

πριν λίγες μέρες συνέβη ακριβώς το ίδιο στον υπολογιστή στη δουλειά με windows xp (δεν υπάρχει πρόθεση από το αφεντικό για αλλαγή windows), αγοράστηκε ενσύρματο πληκτρολόγιο το οποίο ποτέ δεν δούλεψε, πααραμόνο σε safe mode ή σε άλλους υπολογιστές, έγινε επιστροφή στο κατάστημα και αντικατάσταση με ασύρματο μοντέλο πληκτρολογίου (σετ με ποντίκι το οποίο λειτουργεί) αλλά και πάλι είχε την ίδια συμπεριφορά, (τελικά τοποθετήθηκε σε άλλο υπολογιστή, και αναγκαστικά στο παλιό πληκτρολόγιο έγινε πατέντα με αλλαγή πλήκρων)

Συμπέρασμα: και οι 2 υπολογιστές για καποιο λόγο δεν δέχονται usb πληκτρολόγια

το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

εγώ πάντος κατόρθωσα να αντιγράψω τους drivers των windows (HID keyboard) από λειτουργικό υπολογιστή σε προβληματικό αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, μήπως έχει σβηστεί κάτι απο registry;

αλλά από την άλλη γιατί η αναβάθμιση σε windows 10 στην πρώτη περίπτωση δεν έλυσε το θέμα;

υπάρχει περίπτωση να διορθώνεται το πρόβλημα χωρίς φορμάτ;

Δημοσ.

Κάποιο πρόγραμμα σε κολλάει στη διαδικασία. Αν το έχεις και με δική σου ευθήνη κατέβασε το παρακάτω πρόγραμμα:

http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html

Όταν το το τρέξεις σορτάρισε τις επιλογές by type όλες οι επιλογές που είναι σε ροζ tab είναι αυτά που έχουν προστεθεί από τους χρήστες χειροκίνητα, απενεργοποίησε ένα ένα και δες πιο σε μπλοκάρει. Μη πειράξεις τις άλλες επιλογές. Τη διαδικασία μη τη κάνεις αν δε το έχεις γενικότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μάλιστα, θέλει πολύ ψαξιμο, πάντος αυτά τα ροζ δεν μου φαινονται να εχουν σχέση με το πληκτρολόγιο, θα προσπαθήσω να θυμηθώ τι εγκατέστησα/απεγκατέστησα όταν άρχισε το πρόβλημα,

πάντος τα περισσότερα ροζ έχουν εγκατασταθεί μετά το πρόβλημα

στους drivers μου βγάζει 3 φορές: "Συσκευή πληκτρολογίου HID",

έχοντας συνδέσει μόνο ένα πληκτρολόγιο

διαβάζοντας διάφορα, ανακάλυψα ότι στις "συσκευες και εκτυπωτές",

βλέπει ένα στικάκι-δέκτη τηλεόρασης ως πληκτρολόγιο,

επίσης ως πληκτρολόγιο βλέπει και ένα usb ποντίκι (που δεν θέλω να βγάλω)

Επεξ/σία από DJJordan
Δημοσ.

όλα ανοιχτά είναι, προσπαθω να καταργήσω ποντίκι και tv tuner και τα windows δεν τερματίζουν, κανω reset και τα βλεπει ολα ξανά πληκτρολογια, μαλλον μονο φορματ με σωζει, και για ενα πληκτρολόγιο δεν κανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...