vaggos88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Οπως γραφω και στον τιτλο καθε απογευμα μετα τις 19:00 - 01:00 εχω 130-180 ping. Αρχικα εκλεισα το wifi . μηπως ειναι κανενας συνδεμενος. Εκλεισα λαπτοπ και αλλες συσκευες που θα μπορουσαν να τραβανε την γραμμη. Εκανα restart το ρουτερ και τιποτα. Αυτο γινεται εδω και ενα μηνα. Οσπου δεν αντεξα και τους πηρα τηλ. Κλασικα αλλαξανε κατι στο προφιλ και το κανανε λιγο χειροτερο απο πριν. Εκει που την ημερα ειχα 55-85 ping τωρα εχω 85+ και το απογευμα παει 180-250. Μου λενε να στειλουμε τεχνικο. Μα τους λεω δεν ειναι προβλημα απο την γραμμη του σπιτιου αφου συμβαινει μονο το απογευμα. Το μονο που δεν δοκιμασα ηταν να αλλαξω ρουτερ. Μεχρι και tracert τους εστειλα με server της valve. Εχει συμβει σε κανεναν κατι τετοιο; αυτη η wind ειναι μακραν οτι χειροτερο εχω δει μιας και παλιοτερα ειχα θεματα με packet loss και μετα απο 100 τηλεφωνα και τεχνικους στο σπιτι που δεν εκαναν τπτ τελικα το ρυθμισαν στο προφιλ.
IT chef Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γυρνάει ο κόσμος σπίτι του,συνδέεται στο ίντερνετ..που είναι το παράξενο; Λογικό δεν είναι να έχεις χειρότερα στατιστικά με περισσότερους συνδεδεμένους γύρω σου; "Κλασσικά αλλάξανε κάτι στο προφιλ"..τι θες να κάνουνε ,να σου πετάξουν μια ίνα από τα κεντρικά; Σε fast path σε βάλανε; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2016 από IT chef
benign Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Οπως γραφω και στον τιτλο καθε απογευμα μετα τις 19:00 - 01:00 εχω 130-180 ping. Αρχικα εκλεισα το wifi . μηπως ειναι κανενας συνδεμενος. Εκλεισα λαπτοπ και αλλες συσκευες που θα μπορουσαν να τραβανε την γραμμη. Εκανα restart το ρουτερ και τιποτα. Αυτο γινεται εδω και ενα μηνα. Οσπου δεν αντεξα και τους πηρα τηλ. Κλασικα αλλαξανε κατι στο προφιλ και το κανανε λιγο χειροτερο απο πριν. Εκει που την ημερα ειχα 55-85 ping τωρα εχω 85+ και το απογευμα παει 180-250. Μου λενε να στειλουμε τεχνικο. Μα τους λεω δεν ειναι προβλημα απο την γραμμη του σπιτιου αφου συμβαινει μονο το απογευμα. Το μονο που δεν δοκιμασα ηταν να αλλαξω ρουτερ. Μεχρι και tracert τους εστειλα με server της valve. Εχει συμβει σε κανεναν κατι τετοιο; αυτη η wind ειναι μακραν οτι χειροτερο εχω δει μιας και παλιοτερα ειχα θεματα με packet loss και μετα απο 100 τηλεφωνα και τεχνικους στο σπιτι που δεν εκαναν τπτ τελικα το ρυθμισαν στο προφιλ. Εχεις Windows 10? Ποτε τα εβαλες?Μηπως αρχισαν τα προβληματα απο τοτε?
vaggos88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Γυρνάει ο κόσμος σπίτι του,συνδέεται στο ίντερνετ..που είναι το παράξενο; Λογικό δεν είναι να έχεις χειρότερα στατιστικά με περισσότερους συνδεδεμένους γύρω σου; "Κλασσικά αλλάξανε κάτι στο προφιλ"..τι θες να κάνουνε ,να σου πετάξουν μια ίνα από τα κεντρικά; Σε fast path σε βάλανε; δηλαδη τι μου λες οτι πριν ενα μηνα δεν γυρνουσε ο κοσμος σπιτι του; 2 χρονια στην wind και αυτο παρουσιαστηκε τωρα. Fast path εχω ναι.
IT chef Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αρχίσανε τα κρύα,άρχισε το netflix and chill. Δείξε μας και τα στατιστικά της γραμμής σου,να πάρουμε μια ιδέα τι παίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 δηλαδη τι μου λες οτι πριν ενα μηνα δεν γυρνουσε ο κοσμος σπιτι του; 2 χρονια στην wind και αυτο παρουσιαστηκε τωρα. Fast path εχω ναι. Μπορεί απλά να ήρθαν νέοι συνδρομητές και να μπουκώνει τις ώρες αιχμής. Υπομονή μέχρι να αναβαθμίσουν bandwidth...
vaggos88 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί απλά να ήρθαν νέοι συνδρομητές και να μπουκώνει τις ώρες αιχμής. Υπομονή μέχρι να αναβαθμίσουν bandwidth... αυτό τους είπα και εγώ. και μου λένε να στείλουν τεχνικό. μιάμιση εβδομάδα τώρα περιμένω τεχνικό να μπορεί να έρθει μετά τις 20:00 για να το επιβεβαιώσει. δεν κάνω τίποτα άλλο παρά υπομονή να λήξει το συμβόλαιο σε 3 μήνες για να γυρίσω στον ΟΤΕ μετά από πολλά χρόνια.
Rizas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εχεις Windows 10? Ποτε τα εβαλες?Μηπως αρχισαν τα προβληματα απο τοτε? Για εξήγησε το λίγο αν μπορείς.. γιατι εχω θέμα και εγω με το ιντερνετ και δεν σκέφτηκα ποτέ οτί μπορει να φταίει αυτό γιατι τώρα που το λές κάπου τοτε ξεκινησαν όλα!!! Kαι η HOL μου λέει οτι δεν βρίσκει κάτι και ας ήρθαν 2 τεχνικοι σπίτι και ας έχει πέσει απο τα 11 σταθερα στα 6-7mbps με κολήματα και errors....
timos71 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Για εξήγησε το λίγο αν μπορείς.. γιατι εχω θέμα και εγω με το ιντερνετ και δεν σκέφτηκα ποτέ οτί μπορει να φταίει αυτό γιατι τώρα που το λές κάπου τοτε ξεκινησαν όλα!!! Kαι η HOL μου λέει οτι δεν βρίσκει κάτι και ας ήρθαν 2 τεχνικοι σπίτι και ας έχει πέσει απο τα 11 σταθερα στα 6-7mbps με κολήματα και errors.... Τα windows 10 κατεβαζουν αυτοματα updates οποτε τους καπνισει οποτε μπορει αυτό να φταίει
vaggos88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Τα windows 10 κατεβαζουν αυτοματα updates οποτε τους καπνισει οποτε μπορει αυτό να φταίει τσου. ολα κλειστά γιατι τα εχω απο τον θείο. το φτιάξανε πριν 2 ήμερες. μετά απο 100 τηλεφωνά και 1.5 μηνα αναμονής αφου τους έπρηξα οτι φταίει το bandwidth μου αλλαξαν την δρομολόγηση τις γραμμης και ειμαι οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα