Προς το περιεχόμενο

smartwatch DZ09D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανοίγω αυτό το θέμα για να μιλήσουμε για το εν λόγω "smartwatch".

μιας και το έχω αγοράσει, για πλάκα όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει πληροφορίες.

τι πρόβλημα έχω εγώ.

έχω κατεβάσει στο κινητό 3 apps για να το συνδεσω με το bluetooth αλλά με κανένα app δε κατάφερα να χρησιμοποιήσω το remote camera. μου πετάει αυτό το μήνυμα:

post-163565-0-26841600-1478212467_thumb.jpg

το κινητό έχει 1 εικονίδιο για browser, για fb, για twitter και για το whatsap.

δεν έχω καταλάβει το ρόλο βαράνε αυτά.

μπορεί να συνδεθεί στο νετ; στο fb, twitter και whatsap; κατεβάζοντας κάποιο app?

έβαλα μια 8GB microSD, έκανα install τον browser,

post-163565-0-60844700-1478212785_thumb.jpg

πήγα να κλικάρω και τα άλλα εικονίδια και μου εμφανίζει:

post-163565-0-24921600-1478212844_thumb.jpg

τι ακριβως γίνεται;

Δημοσ.

Πολύ μουφια το συγκεκριμένο

Γτ έδωσες €€ γ αυτό; Κρίμα τα χρήματα σου.

Πάντως έχει πολλά θέματα ασυμβατότητας και γενικώς θέματα.

Δημοσ.

Δεν έχω το συγκεκριμένο ρολόι αλλά από φίλους που έχουν παρόμοια, internet μπαίνει από τα δεδομένα σου εφόσον του βάλεις κάρτα sim. Για σύνδεση bluetooth ποιες εφαρμογές δοκίμασες? Μία καλή που ξέρω ότι δουλεύει είναι η smartwear:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.galapad.btnotification

Δημοσ.

Ουσιαστικά δε χρειαζόμουν smartwatch.

Απλά το πήρα για χαβαλέ, να δω πως είναι. Οπότε επέλεξα το φθηνότερο που βρήκα με sim. Να πάρω μια γεύση.

Στο ιντερνετ μπαίνει από τα δεδομένα, έτσι εξάλλου εγκατεστάθηκε ο browser.

Αφού μπει μια κάρτα μνήμης.

Από εκεί και πέρα όμως, δε κάνει κάτι άλλο. Δε μπαίνει πουθενά. Κι όταν πατάω τα εικονίδια που ανέφερα, είδατε τι εμφανίζει.

Απορώ αν αυτά είναι συντομεύσεις, διότι για να υπάρχουν οι εφαρμογές μέσα το θεωρώ απίθανο.

Θα κοιτάξω και θα σου πω ποια apps χρησιμοποίησα

Με αυτά μπορώ να το συνδέσω με το κινητό αλλά όπως είπα, στην επιλογή remote camera εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα. Ποια εφαρμογή έχει πλήρη πρόσβαση;

Δημοσ.

Με αυτή την εφαρμογή που σου είπα πριν ξέρω ότι δουλεύουν κάποια ρολόγια (gt08, u10). Τώρα που το θυμήθηκα, για να δουλέψει το remote camera πρέπει πρώτα να ανοίξεις την κάμερα στο κινητό σου και μετά να πατήσεις στην εφαρμογή remote camera στο ρολόι.

Δημοσ.

για τον γάιδαρο καβάλα.

έβαλα την εφαρμογή και με την πρώτη μου δούλεψε το remote camera χωρίς να ανοίξω την κάμερα στο κινητό. στην οθόνη του ρολογιού όμως δεν εμφάνιζε εικόνα. τράβηξε κανονικά τις φωτογραφίες και τις είδα μετά στο κινητό.

από εκεί και πέρα όμως δε ξαναδουλεύει. τα ίδια που μου έκανε και με τις άλλες εφαρμογές που είχα δοκιμάσει. μου πετάει μήνυμα Disconnect Bt Music πατάω οκ και μου λέει install BT Notifier.

και πολύ ασχολήθηκα. το παρατάω. εξάλλου δε προσφέρει κάτι το συγκεκριμένο spec. απλή περιέργεια. 

στην ουσία αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν έχει καταφέρει κάποιος να μπει στο νετ με αυτό το πράγμα και επίσης τα εικονίδια, fb. whatsapp τι ρόλο βαράνε.

εννοείται ότι έχω βάλει sim στο ρολόι δε προσπαθώ να συνδεθώ με bluetooth στο νετ.

πάντως για ειδοποίηση των κλήσεων σε περιπτώσεις που δεν έχω μαζί μου το κινητό είναι μια χαρά. αυτό μου αρκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...