Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Life is music σε βλέπω εδώ και καιρό που αμφιταλαντεύεσαι για το αν πρέπει να αλλάξεις κάτι στον υπολογιστή σου, σε βλέπω ότι έχεις ανοίξει αρκετά θέματα και διακρίνω έναν έντονο προβληματισμό σχετικά με το αν ο υπολογιστής που έχεις είναι οκ. Το πράγμα έχει ως εξής, αν σε αυτά που χρησιμοποιείς το pc η ισχύς του σου είναι αρκετή κράτα τα λεφτά στην άκρη, αν όμως δεν σε καλύπτει σε κάτι πρέπει να του αλλάξεις κάποιο κομμάτι ή και όλο το pc ανάλογα με το τι θες. Δεν είναι κάτι δύσκολο πάντως και δεν χρειάζεται να σκας τόσο για το pc αν πραγματικά δεν συντρέχει λόγος αλλαγής σε κάτι, ωστόσο αν βλέπεις πως κάτι δεν σε καλύπτει ρώτα τη γνώμη μας στην αντίστοιχη ενότητα για αυτό που θες να ρωτήσεις  :-).

Δημοσ.

Εγώ απλός Ρώτησα γτ το μηχάνημα ειναι από το 2009 και ελεγα μήπως χρειαζόταν κάτι αυτό Ρώτησα χωρίς να θέλω να σας ζαλησω ....!!

Δημοσ.

Εγώ απλός Ρώτησα γτ το μηχάνημα ειναι από το 2009 και ελεγα μήπως χρειαζόταν κάτι αυτό Ρώτησα χωρίς να θέλω να σας ζαλησω ....!!

Ξέρω ότι δεν έχεις κακή πρόθεση αλλά φιλικά πάντα πρέπει να ξέρεις το εξής, κάνοντας συνεχώς ερωτήσεις για το σύστημά σου και ανοίγοντας συνέχεια διαφορετικά θέματα για ένα συγκεκριμένο πράγμα αντί να έχεις ένα μόνο θέμα και να αναμένεις απαντήσεις κουράζεις όπως και να έχει. Πρόσεξέ όμως, αυτό δεν στο λέω για να σε θίξω και να σε κατακρίνω, απλά για να σε διορθώσω.

Τώρα το ότι το μηχάνημα είναι από το 2009 δεν λέει κάτι αν εσένα σε καλύπτει. Η ουσία είναι εσύ να αναβαθμίσεις το κομμάτι του υπολογιστή το οποίο προς το παρόν δεν σου κάνει και θες κάτι δυνατότερο, αν δεν χρειάζεσαι κάτι πολύ απλά αφήνεις το κομμάτι αναβάθμιση για αργότερα. Αν όντως δεν συντρέχει λόγος αναβάθμισης βάζε τα λεφτά στην άκρη και όταν δεις ότι πραγματικά θες νέο μηχάνημα επένδυσε σε ένα καινούριο pc για τις ανάγκες σου πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...