strawman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Υπαρχουν αρκετοι που ακουνε τραγουδια στο κινητο, ακουνε ραδιοφωνο στελνουν με bluetooth, περνανε σε sd ή usb αρχεια και τα δινουν σε φιλους τους, βλεπουν streaming κλπ Συμφωνω, αυτοι οι αρκετα που ακουνε τραγουδια και ραδιωφονο στο κινητο δεν ενδιαφερονται για το τι dac εχει το κινητο τους και αν μπορει να παιξει flac το dac της καρτας. Οπως και να χει, αυτοι οι αρκετοι να μην παρουν iPhone αν θελουν να στελνουν αρχεια με bluetooth.
Belisarius Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Συμφωνω, αυτοι οι αρκετα που ακουνε τραγουδια και ραδιωφονο στο κινητο δεν ενδιαφερονται για το τι dac εχει το κινητο τους και αν μπορει να παιξει flac το dac της καρτας. Οπως και να χει, αυτοι οι αρκετοι να μην παρουν iPhone αν θελουν να στελνουν αρχεια με bluetooth. E δεν παίρνουν, αυτό λένε τα στατιστικά. Ωστόσο αυτά τα περί κλεισίματος της Apple που γράφουν κάποιοι είναι αστεία. Το μόνο κακό που κάνει η μείωση ποσοστού της Apple για την ίδια είναι στις προσδοκίες που έχουν οι επενδυτές και οι μέτοχοι της εταιρίας που επηρρεάζουν άλλα πράγματα και όχι τόσο τους καταναλωτές προς το παρόν.
strawman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 E δεν παίρνουν, αυτό λένε τα στατιστικά. Ωστόσο αυτά τα περί κλεισίματος της Apple που γράφουν κάποιοι είναι αστεία. Το μόνο κακό που κάνει η μείωση ποσοστού της Apple για την ίδια είναι στις προσδοκίες που έχουν οι επενδυτές και οι μέτοχοι της εταιρίας που επηρρεάζουν άλλα πράγματα και όχι τόσο τους καταναλωτές προς το παρόν. Ναι, τα στατιστικα λενε οτι οσοι δεν παιρνουν iPhone το κανουν γιατι θελουν να στειλουν αρχεια με bt. Ρε, γιατι τα γραφετε αυτα? Αφου εμεις σιγουρα δεν τα πιστευουμε, τα πιστευετε εσεις? Ακομα περιμενω των Knightrider να μου πει απο που αγοραζει τα HRA τραγουδια του και τον καιει το 24bit dac. Α ναι, και που πληρωνει με NFC.
Haldol Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ναι, τα στατιστικα λενε οτι οσοι δεν παιρνουν iPhone το κανουν γιατι θελουν να στειλουν αρχεια με bt. Ρε, γιατι τα γραφετε αυτα? Αφου εμεις σιγουρα δεν τα πιστευουμε, τα πιστευετε εσεις? Δυστυχώς τα πιστεύουν και συνεχίζουν να συγκρίνουν πατάτες με σταφύλια. Εάν το Android κυκλοφορούσε μόνο σε 2-3 συσκευές κάθε έτος οι οποίες θα κόστιζαν αντίστοιχα με τα iPhone, η Google θα έβλεπε τα 2 ψηφία με το κυάλι (πόσο μάλλον το 90%). Τώρα που από τις 100 διαθέσιμες συσκευές που μπορεί να αγοράσει κάποιος οι 95 τρέχουν Android, ενώ παίζουν και σε όλο το εύρος τιμών από 15 κατασκευαστές, και μικρό ποσοστό φαίνεται να έχει!
Belisarius Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ναι, τα στατιστικα λενε οτι οσοι δεν παιρνουν iPhone το κανουν γιατι θελουν να στειλουν αρχεια με bt. Ρε, γιατι τα γραφετε αυτα? Αφου εμεις σιγουρα δεν τα πιστευουμε, τα πιστευετε εσεις? Ακομα περιμενω των Knightrider να μου πει απο που αγοραζει τα HRA τραγουδια του και τον καιει το 24bit dac. Α ναι, και που πληρωνει με NFC. Εσύ πίστευε ότι τα Iphone δεν τα αγοράζουν μόνο λόγω τιμής. Απλώς αριθμητικά οι περισσότεροι που επιλέγουν ακριβή συσκευή επιλέγουν android. Μπορεί αυτοί να είναι ίσως το 20 τοις εκατό όλων των android χρηστων αλλά αριθμητικά ξεπερνούν το 100 τοις εκατό όσων επιλέγουν ios. Είναι δύσκολο να το αποδεχτεί κανείς, το καταλαβαίνω. Δύσκολο να έχεις γνώσεις στατιστικής μαζί με αξιοπρέπεια. Περαστικά και πάμε παρακάτω. Δώστε μου ένα ban γιατί έχω βαρεθεί να σας γλεντάω με κοινή λογική. Ευχαριστώ όσους στέλνουν πμ και μου λένε ότι ντρέπονται να τα γράψουν οι ίδιοι. Τα γράφω εγώ γι'αυτούς. 1
KnightRider Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Ναι, τα στατιστικα λενε οτι οσοι δεν παιρνουν iPhone το κανουν γιατι θελουν να στειλουν αρχεια με bt. Ρε, γιατι τα γραφετε αυτα? Αφου εμεις σιγουρα δεν τα πιστευουμε, τα πιστευετε εσεις? Ακομα περιμενω των Knightrider να μου πει απο που αγοραζει τα HRA τραγουδια του και τον καιει το 24bit dac. Α ναι, και που πληρωνει με NFC. Η αληθεια ειναι οτι τα κατεβαζω δεν αγοραζω και παντα τσεκαρω αν ειναι fake με προγραμμα επεξεργασιας ηχου, το nfc ειναι για αποστολη ή ληψη αρχειου Ο εξοπλισμος μου ειναι: - ακουστικα Sennheiser cx400 για εξω - ακουστικα Philips SHP2700 για το σπιτι - Εφαρμογη Neutron Music Player (για πολλες παραμετροποιησεις στον ηχο) - Καρτα ηχου USB Tascam και lexicon omega συνδεοντας με OTG (σπιτι) Το μονο κακο ειναι οτι εχω το Galaxy S3 i9300 και οταν ειμαι εξω δεν μπορω να εχω HiRes ηχο λογω το οτι η καρτα ηχου του ειναι 16bit/48KHz, σε λιγο καιρο μπορει να παρω το Z5 ή κατι αντοιστοιχο για να εχω highres χωρις να συνδεσω otg.
strawman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Εσύ πίστευε ότι τα Iphone δεν τα αγοράζουν μόνο λόγω τιμής. Απλώς αριθμητικά οι περισσότεροι που επιλέγουν ακριβή συσκευή επιλέγουν android. Μπορεί αυτοί να είναι ίσως το 20 τοις εκατό όλων των android χρηστων αλλά αριθμητικά ξεπερνούν το 100 τοις εκατό όσων επιλέγουν ios. Είναι δύσκολο να το αποδεχτεί κανείς, το καταλαβαίνω. Δύσκολο να έχεις γνώσεις στατιστικής μαζί με αξιοπρέπεια. Περαστικά και πάμε παρακάτω. Δώστε μου ένα ban γιατί έχω βαρεθεί να σας γλεντάω με κοινή λογική. Ευχαριστώ όσους στέλνουν πμ και μου λένε ότι ντρέπονται να τα γράψουν οι ίδιοι. Τα γράφω εγώ γι'αυτούς. Τι σχεση εχουν αυτα που λες με αυτο που ρωτησα? Εχεις και κοινη λογικη παναθεμα σε. Σε ρωταω, για να στελνεις με bt εσυ προτιμησες android? Εγω παντως οχι. Τωρα πως ακριβως γλεντας τον οποιονδηποτε οταν οι απαντησεις σου ειναι κυριολεκτικα offtopic και καμια σχεση δεν εχουν με αυτο που σε ρωτησα μονο εσυ ξερεις. Αντε περαστικα Ο εξοπλισμος μου ειναι: - ακουστικα Sennheiser cx400 για εξω Με αυτα τα ακουστικα σε καιει το dac του iPhone. Ρε δεν παιζει, με τρολλαρετε εσεις. Δεν συνεχιζω αλλο, ας ερθει καποιος που γνωριζει τι ειναι ο μονοκαναλος dynamic microdriver και εχει την υπομονη να στο εξηγησει. Παω να σπαταλησω αλλου το χρονο μου.
thepoint Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν κάτι φοβάται το ios είναι το 7.1 ε ρε γλέντια που θα δούμε από δω και πέρα. Ότι καλύτερο για μας τους καταναλωτές. Γνώμη μου ότι η apple θα προβεί σε ριζική αλλαγή όxι μόνο σχεδιαστική στο επόμενο iphone. Τα ψέματα τελείωσαν.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αν κάτι φοβάται το ios είναι το 7.1 ε ρε γλέντια που θα δούμε από δω και πέρα. Ότι καλύτερο για μας τους καταναλωτές. Γνώμη μου ότι η apple θα προβεί σε ριζική αλλαγή όxι μόνο σχεδιαστική στο επόμενο iphone. Τα ψέματα τελείωσαν. Θα «πρωτοτυπήσει» βάζοντας οθόνη amoled; 1
Belisarius Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Τι σχεση εχουν αυτα που λες με αυτο που ρωτησα? Εχεις και κοινη λογικη παναθεμα σε. Σε ρωταω, για να στελνεις με bt εσυ προτιμησες android? Εγω παντως οχι. Τωρα πως ακριβως γλεντας τον οποιονδηποτε οταν οι απαντησεις σου ειναι κυριολεκτικα offtopic και καμια σχεση δεν εχουν με αυτο που σε ρωτησα μονο εσυ ξερεις. Αντε περαστικα Με αυτα τα ακουστικα σε καιει το dac του iPhone. Ρε δεν παιζει, με τρολλαρετε εσεις. Δεν συνεχιζω αλλο, ας ερθει καποιος που γνωριζει τι ειναι ο μονοκαναλος dynamic microdriver και εχει την υπομονη να στο εξηγησει. Παω να σπαταλησω αλλου το χρονο μου. Προσωπικά στέλνω πολλές φορές αρχεία με Bluetooth οπότε προφανώς είναι ένας από τους λόγους που δεν θα πήγαινα στο Ios. Εδώ μοιράζομαι αρχεία επι τόπου στην ανασκαφή στη μέση του πουθενά οπότε το android είναι σωτήριο σε αυτή τη περίπτωση.
dreamkiller777 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Α ναι, και που πληρωνει με NFC. Εισαι χαλαρα μια 5ετια πισω.
Neg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Για τους περισσότερους όμως όλα αυτά χρειάζονται, στο αστικό κάθε μέρα βλέπω άτομα να ακούνε ραδιόφωνο FM ή να στέλνουν φωτογραφίες με bluetooth. To κακό είναι ότι η Apple διαφημίζει υπερβολικά και με αυτό κάνει πλύση εγκεφάλου και ύστερα οι περισσότεροι αυτοί που τα είχαν ανάγκη ξαφνικά λένε ότι δεν χρειάζεται την SD ή το ραδιόφωνο και μετά λένε τις πιο χαζές δικαιολογίες ενώ μέσα τους σπάζονται και δεν το παραδέχονται. Επίσης η Apple έχει κάνει παραπλανήσεις + που η εγγύηση είναι περιορισμένος στον 1 χρόνο και 2 χρόνια με την αγορά προγράμματος προστασίας AppleCare !!! Δηλ ντάξει δίνεις που δίνεις χοντρά λεφτά τουλάχιστον η εταιρία να σεβαστεί λίγο και τον καταναλωτή. Στο αστικό - στην Ελλάδα. Από πότε έγινε η Ελλάδα ο στόχος της Apple και δεν το κατάλαβα; Επίσης πόσοι στην Ελλάδα έχουν iPhone και πόσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν ένα ώστε να προσαρμοστεί η Apple στις δικές τους ανάγκες. Το αγοραστικό κοινό που αγοράζει iPhone έχει και Music Streaming εκτός από κάτι περίεργους που σκάνε 1000€ για κινητό και τσιγκουνεύονται τα 5€ του Streaming ή το 1€ για κάποια εφαρμογή. Άμα δεν ικανοποιεί το συγκεκριμένο κινητό τις ανάγκες σου, υπάρχουν εκατοντάδες άλλα που μπορούν να σε καλύψουν, αυτό δεν πάει να πει ότι επειδή δεν σου αρέσει εσένα, είναι άχρηστο.
Haldol Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αν κάτι φοβάται το ios είναι το 7.1 ε ρε γλέντια που θα δούμε από δω και πέρα. Ότι καλύτερο για μας τους καταναλωτές. Γνώμη μου ότι η apple θα προβεί σε ριζική αλλαγή όxι μόνο σχεδιαστική στο επόμενο iphone. Τα ψέματα τελείωσαν. Κάπου τα βλέπεις στραβά. Το iOS δε φοβάται τίποτα, καθώς σταθερά, τα τελευταία χρόνια, μαζεύει το περισσότερο χρήμα αυτής της βιομηχανίας (με αυτό το μικρό ποσοστό διείσδυσης που έχει). Ταυτόχρονα ούτε η Google φοβάται κάτι, διότι το δικό της μοντέλο βασίζεται στην ευρεία χρήση, στόχος που εξίσου έχει επιτευχθεί. "Ότι καλύτερο" λοιπόν για εμάς, σίγουρα ΔΕΝ είναι αυτό το σενάριο, στο οποίο μπορεί κάθε εταιρεία να κάτσει στο θρόνο της και να μαζεύει χρήμα. Το καλό για εμάς θα ήταν να πέσει το Android στο 60-70 % (ιδανικά από κάποιον ΤΡΙΤΟ στην αγορά) αλλά ταυτόχρονα και να περιοριστούν τα κέρδη της Apple κατά ένα αντίστοιχο ποσοστό. Γενικώς, το να μαζεύει ολόκληρη την πίτα (είτε της χρήσης, ή του χρήματος) μία εταιρεία δε γίνεται να είναι καλό για τους καταναλωτές. 2
Neg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Κάπου τα βλέπεις στραβά. Το iOS δε φοβάται τίποτα, καθώς σταθερά, τα τελευταία χρόνια, μαζεύει το περισσότερο χρήμα αυτής της βιομηχανίας (με αυτό το μικρό ποσοστό διείσδυσης που έχει). Ταυτόχρονα ούτε η Google φοβάται κάτι, διότι το δικό της μοντέλο βασίζεται στην ευρεία χρήση, στόχος που εξίσου έχει επιτευχθεί. "Ότι καλύτερο" λοιπόν για εμάς, σίγουρα ΔΕΝ είναι αυτό το σενάριο, στο οποίο μπορεί κάθε εταιρεία να κάτσει στο θρόνο της και να μαζεύει χρήμα. Το καλό για εμάς θα ήταν να πέσει το Android στο 60-70 % (ιδανικά από κάποιον ΤΡΙΤΟ στην αγορά) αλλά ταυτόχρονα και να περιοριστούν τα κέρδη της Apple κατά ένα αντίστοιχο ποσοστό. Γενικώς, το να μαζεύει ολόκληρη την πίτα (είτε της χρήσης, ή του χρήματος) μία εταιρεία δε γίνεται να είναι καλό για τους καταναλωτές. Πάντα έτσι θα είναι, κάποτε είχαμε Symbian και Sony Ericsson Java Platform για λειτουργικά συστήματα. Τώρα έχουμε iOS και Android. Όπως τότε έτσι και τώρα υπάρχουν αντίπαλα στρατόπεδα, όπως και τότε τα δύο λειτουργικά δεν ήταν εντελώς συμβατά μεταξύ τους, το καθένα είχε τους περιορισμούς του. Το θέμα είναι να εξυπηρετούν τις ανάγκες μας, τώρα το τι κέρδη έχουν από την στιγμή που δεν έχουμε μετοχές είναι αδιάφορο, αρκεί να είναι σε θέση να αναπτύσσουν περαιτέρω τα αγαπημένα μας λειτουργικά συστήματα καθώς και τις συσκευές τους.
Haldol Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Σε αυτό δε θα διαφωνήσω, αλλά μην ακούμε και το ότι είναι καλό για εμάς (για "τον καταναλωτή") το ότι η Google έχει όλες τις πωλήσεις και η Apple όλα τα κέρδη. Που είναι το καλό στο ότι δεν έχουμε καμία επιλογή και πρέπει να ψωνίζουμε συγκεκριμένα πράγματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα