Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Οι περισσότεροι" λοιπόν που τα χρειάζονται, ας πάρουν Android. Αυτό δεν είναι και το θέμα του νήματος, ότι ~9/10 αγοράζουν Android; Εμείς οι υπόλοιποι που δε τα θέλουμε, μπορούμε να πάρουμε αυτό που μας εξυπηρετεί καλύτερα χωρίς να μας κάνετε ψυχολογικό πόλεμο και να μας κυνηγάτε από 'δω κι από 'κει σ' όλο το Insomnia;

:)

Αυτό λέγαμε από πάντα: εάν φερθείς καλά στο Android, θα είναι όλα μια χαρά. Εάν από την άλλη κάνεις ό,τι θέλεις, δε το προσέξεις, δε το συντηρείς, θα σου σπάσει τα νεύρα με χίλιους δύο τρόπους. 

Οπότε ανακεφαλαιώνοντας, εγώ που δεν έχω στείλει αρχείο με Bluetooth εδώ και 10 χρόνια (πριν καν κυκλοφορήσει το 1ο iPhone), προτιμώ τη μουσική on-demand από το ραδιόφωνο, δεν, δεν, δεν χρειάζομαι ΤΙΠΟΤΑ από όσα 'παραπάνω' μου προσφέρει το Android, μπορώ να επιλέξω την πλατφόρμα που μου αρέσει και να τη χρησιμοποιώ όπως θέλω (και όχι όπως χρειάζεται αυτή για να μην αρχίσει να lagάρει), ή αν δε πάω με τα νερά της Google θα είμαι δακτυλοδεικτούμενος και αντικείμενο χλεύης από ορισμένους;

Aυτοί που ξέρουν πολύ καλά από Mac δεν θα κάτσουν να λένε δικαιολογίες οι οποίες δεν κολλάνε. Λίγοι users κατανοούν στο ότι σε κάποια πράγματα δεν κάνει σωστά η Apple και το εξηγούν πολύ σωστά αλλά υπάρχουν ορισμένοι που είναι κολλημένοι με τα mac και κάθονται και λένε λες και πχ η κατάργηση θύρας δεν είναι τίποτα.

Κανονικά το iPhone εφόσον είναι smartphone κινητό δεν πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί και το λέω αυτό γιατί ο κόσμος κοιτάει να πάρει κάτι καλό και να είναι πρακτικό και όχι τώρα να δώσει πολλά λεφτά και ύστερα να παραπονιέται. Υποτίθεται ότι ένα ακριβό smartphone μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και να έχει κάτι καινούργιο, η Apple όμως τα παρουσιάζει τα iPhone με έναν τρόπο λες και μπορεί να κάνει τα πάντα ενώ στην πράξη δεν κάνει τα πάντα. Είναι απαράδεχτο από την Apple να πλασάρει τόσο πολύ το iPhone γιατί αυτό το πράγμα κάνει κακό στους άσχετους που δεν έχουν ιδέα από smartphone και με τον τρόπο τους κάνουν τους άσχετους να αναγκάζουν να το πάρουν !!

Δεν είπα να μην αγοράζετε iphone απλά πολύς κόσμος το αγοράζει έτσι επειδή είναι το ακριβότερο και μετά μας πουλάνε και μούρη επειδή έχουν πάθει πλύση εγκεφάλου με τον τρόπο τον οποίο η Apple παρουσιάζουν τα iPhone + που σε κάθε τζαμαρία Germanos,Wind,Vodafone,Public,Plaisio βάζουν συνέχεια αφίσες το iPhone.

• Like 1
Δημοσ.
Με 100 alex παιρνεις πια πολυ καλο android και υπαρχει παγκοσμια κριση τι θα πουλησει περρισοτερο ;το πανακριβο ios η τα πολυ φτηνο android ανουσιες ερευνες απλα ολοι ψαχνουν την φτηνη λυση

Γιατί το κουραζεις τοσο;

Ή Apple ξεκίνησε να παίζει μπάλα μόνη της πριν 10 χρόνια και από το 90% βρέθηκε στο 10%.

Τόσο απλό.... !!!

Δημοσ.

Γιατί παθιάζεστε; Και εσύ και πολλοί άλλοι. Απλά εμπορικά προϊόντα είναι τα ρημάδια! :)

Θα πρέπει να με στεναχωρεί η απουσία SD, ραδιοφώνου ή Bluetooth, από τη στιγμή που δεν τα χρησιμοποιώ; Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω.

Και η Apple δεν έχει λόγο "να βοηθήσει" τον χρήστη. Η Apple κατασκευάζει και παρέχει το προϊόν της ενώ ο χρήστης ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ εφόσον τον ικανοποιεί. Δε κάνει καμιά χάρη στην Apple. Δεν είναι αναγκασμένος να το πάρει ώστε να πεις "έλα μωρέ, τόσα έδωσε, βόηθα κι εσύ". Για να το αγοράσει πάει να πει ότι αυτό θέλει και ότι αυτό το πράγμα τον ικανοποιεί όπως είναι (ή έστω περισσότερο από τις ανταγωνιστικές προτάσεις).

Το γεγονός ότι αυτές οι τεχνολογίες "υπάρχουν" και "έχουν εξυπηρετήσει κόσμο" δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Δε βάζουμε ό,τι υπάρχει επειδή απλά υπάρχει. Εξυπηρέτησαν κόσμο που τις χρειαζόταν. Εμένα σε τι θα με εξυπηρετήσει η ύπαρξη μίας θύρας microSD στο κινητό μου, από τη στιγμή που δε θα τη χρησιμοποιούσα ποτέ;

Πολύ ωραία και ψύχραιμα τα είπες και γενικά συμφωνώ μαζί σου, ότι είναι θέμα επιλογής.

Άλλο όμως είναι να λες...

"εμένα τα SD / radio / Bluetooth / 3.5mm / Copy-Paste δεν με χρειάζονται"

και άλλο...

"τα SD / radio / Bluetooth / 3.5mm είναι παρωχημένες τεχνολογίες, αχρείαστες και όποιος τα χρησιμοποιεί είναι δεινόσαυρος..."

Το πρώτο είναι θεμιτό, ενώ το δεύτερο ερειστικό.

Άλλωστε η συρρίκνωση των πωλήσεων της Apple αποδεικνύουν ότι ο κόσμος την αποφεύγει, διότι τα παραπάνω κάθε άλλο πάρα αχρείαστα είναι.

Δημοσ.

Aυτοί που ξέρουν πολύ καλά από Mac δεν θα κάτσουν να λένε δικαιολογίες οι οποίες δεν κολλάνε. Λίγοι users κατανοούν στο ότι σε κάποια πράγματα δεν κάνει σωστά η Apple και το εξηγούν πολύ σωστά αλλά υπάρχουν ορισμένοι που είναι κολλημένοι με τα mac και κάθονται και λένε λες και πχ η κατάργηση θύρας δεν είναι τίποτα.

Κανονικά το iPhone εφόσον είναι smartphone κινητό δεν πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί και το λέω αυτό γιατί ο κόσμος κοιτάει να πάρει κάτι καλό και να είναι πρακτικό και όχι τώρα να δώσει πολλά λεφτά και ύστερα να παραπονιέται. Υποτίθεται ότι ένα ακριβό smartphone μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και να έχει κάτι καινούργιο, η Apple όμως τα παρουσιάζει τα iPhone με έναν τρόπο λες και μπορεί να κάνει τα πάντα ενώ στην πράξη δεν κάνει τα πάντα. Είναι απαράδεχτο από την Apple να πλασάρει τόσο πολύ το iPhone γιατί αυτό το πράγμα κάνει κακό στους άσχετους που δεν έχουν ιδέα από smartphone και με τον τρόπο τους κάνουν τους άσχετους να αναγκάζουν να το πάρουν !!

Δεν είπα να μην αγοράζετε iphone απλά πολύς κόσμος το αγοράζει έτσι επειδή είναι το ακριβότερο και μετά μας πουλάνε και μούρη επειδή έχουν πάθει πλύση εγκεφάλου με τον τρόπο τον οποίο η Apple παρουσιάζουν τα iPhone + που σε κάθε τζαμαρία Germanos,Wind,Vodafone,Public,Plaisio βάζουν συνέχεια αφίσες το iPhone.

Ακριβως με 1000ε θα περιμενα το κινητο μου ή να ειναι απο χρυσαφι ή να ειναι 10 φορες καλυτερο απο ενα των 100ε

πχ η μπαταρια να κραταει 7 μερες και να φορτιζει γρηγορα,  η οθονη να ειναι super amolef 3d, να παιρνει 2-3 sim, να παιρνει φωνητικες εντολες, να παιζει οτιδηποτε game, αρχειο υπαρχει οπως και  εφαρμογες android windows , να ειναι αδιαβροχο ανθεκτικο, πληρως παραμετροποιησιμο, να εχει τηλεοραση ραδιοφωνο, προτζεκτορα, εγγυηση 3 χρονια   κλπ κλπ

Αν μπορει να κανει και κανα καφεδακι, πλυσιμο, σφουγγαρισμα να δωσουμε και κατι παραπανω

Δημοσ.

Το iPhone δεν είναι smartphone γιατί δεν το αντιλαμβάνεστε μερικοί;(όχι δεν το λέω υποτιμητικά) Είναι iPhone τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Ο όρος smartphone ανήκει στο Android.Δεν είδα ποτέ καμια τσαπανηδου να δίνει iPhone σε διαγωνισμό με όρο smartphone παρά μόνο για κινητά Android. :P

Για να είναι κάτι smart σημαίνει ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να βγάζει φωτογραφίες και απλά να τρέχει το λογισμικό του.

Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

Bluetooth

Διαχείρηση συσκευών μέ υπέρυθρες

Wifi hot spot

Σύνδεση με HDMI

Streaming σε smart TV

fm radio

NFC εντολές,ανταλλαγη αρχείων, ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα.

Διαχείρηση USB συσκευών,φλασζκια σκληρούς δίσκους,mouse keyboard κλπ.

Πυξίδα, αλφάδι,gps κλπ

Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο.

Ο όρος smartphone είναι αυτός.

Κάνω παραπάνω πράγματα από ένα απλό τηλέφωνο.Το iPhone δεν τα κάνει γιατί πολύ απλά η εταιρία του έχει μία minimal διάθεση σε όλα της τα πράγματα από το os της μέχρι το ντιζάιν έτσι αποφασίζει να μην ενσωματώνει τεχνολογίες φθηνές που μπορούν να κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή των πελατών της.Καποιοι δεν το γουσταρουν κάποιοι άλλοι απλά επειδή τα έχουν σκάσει χοντρά παίρνουν iPhone για να έχουν ένα πλήρες οικοσυστήματα.Κανεις τους δεν θα ελεγε όχι να ενσωματωθούν τα παραπάνω απλά και έτσι βολευονται.

Αυτό βλέπει όμως η μαμά εταιρία και όλο και κάτι αφαιρεί.

Τους καταλαβαίνω όμως που δεν φεύγουν από iPhone όπως καταλαβαίνω και εμένα που δεν φευγω για τίποτα λιγότερο από Android και να μην έχω επιλογή κατασκευαστή κάθε φορά που αγοράζω κινητό.

Το να λέμε μαλακιες για lag και για σάπια iPhone με ξεπερνάει..μόνο άρρωστα fanboys κ θύματα καταναλωτισμού τα γράφουν αυτά.

Δημοσ.

Για τους περισσότερους όμως όλα αυτά χρειάζονται, στο αστικό κάθε μέρα βλέπω άτομα να ακούνε ραδιόφωνο FM ή να στέλνουν φωτογραφίες με bluetooth.

Ρε φιλε, δεν βαρεθηκες? Σε καθε θεμα με την apple επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια. Το bt και η sd, ημαρτον δηλαδη. Ναι ok, χρησιμο ειναι να υπαρχουν, αλλα δεν ειναι feature που θα σε απετρεπε απο την αγορα κινητου. 

Δημοσ.

Ρε φιλε, δεν βαρεθηκες? Σε καθε θεμα με την apple επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια. Το bt και η sd, ημαρτον δηλαδη. Ναι ok, χρησιμο ειναι να υπαρχουν, αλλα δεν ειναι feature που θα σε απετρεπε απο την αγορα κινητου. 

Ναι έχω βαρεθεί αλλά δεν δικαιολογείται για τα λεφτά που δίνεις - σκέψου ότι το iOS κάνει τις μισές δουλείες του Android ενώ κανονικά θα έπρεπε κι αυτό να έχει πολλά functions, φταίει και η Apple με τις υπερβολικές διαφημίσεις που κάνει κακό στους άσχετους και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου !! 

Όσο για το bluetooth και την SD είναι feature γιατί δεν γίνεται αν ένας φίλος σου έχει κάποια φωτογραφία ή βίντεο και αν σου αρέσει να μην μπορείς εύκολα να πάρεις το αρχείο

• Super Moderators
Δημοσ.

Το iPhone δεν είναι smartphone γιατί δεν το αντιλαμβάνεστε μερικοί;(όχι δεν το λέω υποτιμητικά) Είναι iPhone τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Ο όρος smartphone ανήκει στο Android.Δεν είδα ποτέ καμια τσαπανηδου να δίνει iPhone σε διαγωνισμό με όρο smartphone παρά μόνο για κινητά Android. :P

Για να είναι κάτι smart σημαίνει ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να βγάζει φωτογραφίες και απλά να τρέχει το λογισμικό του.

Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

Bluetooth

Διαχείρηση συσκευών μέ υπέρυθρες

Wifi hot spot

Σύνδεση με HDMI

Streaming σε smart TV

fm radio

NFC εντολές,ανταλλαγη αρχείων, ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα.

Διαχείρηση USB συσκευών,φλασζκια σκληρούς δίσκους,mouse keyboard κλπ.

Πυξίδα, αλφάδι,gps κλπ

Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο.

Ο όρος smartphone είναι αυτός.

Κάνω παραπάνω πράγματα από ένα απλό τηλέφωνο.Το iPhone δεν τα κάνει γιατί πολύ απλά η εταιρία του έχει μία minimal διάθεση σε όλα της τα πράγματα από το os της μέχρι το ντιζάιν έτσι αποφασίζει να μην ενσωματώνει τεχνολογίες φθηνές που μπορούν να κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή των πελατών της.Καποιοι δεν το γουσταρουν κάποιοι άλλοι απλά επειδή τα έχουν σκάσει χοντρά παίρνουν iPhone για να έχουν ένα πλήρες οικοσυστήματα.Κανεις τους δεν θα ελεγε όχι να ενσωματωθούν τα παραπάνω απλά και έτσι βολευονται.

Αυτό βλέπει όμως η μαμά εταιρία και όλο και κάτι αφαιρεί.

Τους καταλαβαίνω όμως που δεν φεύγουν από iPhone όπως καταλαβαίνω και εμένα που δεν φευγω για τίποτα λιγότερο από Android και να μην έχω επιλογή κατασκευαστή κάθε φορά που αγοράζω κινητό.

Το να λέμε μαλακιες για lag και για σάπια iPhone με ξεπερνάει..μόνο άρρωστα fanboys κ θύματα καταναλωτισμού τα γράφουν αυτά.

Στα σοβαρά τώρα τα έγραψες όλα αυτά σαν αποκλειστικότητες του android???  :shock:

Να τα λέτε απο την αρχή όμως για να μην ξοδεύουμε και χρόνο απαντώντας! :P

• Like 2
Δημοσ.

Στα σοβαρά τώρα τα έγραψες όλα αυτά σαν αποκλειστικότητες του android???  :shock:

Να τα λέτε απο την αρχή όμως για να μην ξοδεύουμε και χρόνο απαντώντας! :P

Διαβασες αποκλειστικοτητες;

τρομαρα σου και νομιζα οτι ειχες 36ωρες το 24ωρο για να στηριξεις την εταιρια σου :P

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατι κάποιος που θέλει iPhone και έχει μάθει να ζει με iphone, παίρνει Android για να γλιτώσει λεφτά, και μετά το κράζει γιατί δεν είναι iPhone.. Μα το Θεό δηλαδή.

Το ίδιο συμβαίνει και με όσους δεν έχουν ποτέ σκοπό να πάρουν iphone, αλλά λένε για το πόσο δε τους βολεύει το iPhone. Κανείς δε νοιάζεται ρε σεις, φιλικά.

Η Apple έχει κατά τη γνώμη μου λάθος φιλοσοφία και εξίσου λάθος ιδέες, αλλά σε καμια περίπτωση η φιλοσοφία της δεν είναι για να προσεγγίσει αγοραστικό κοινό της δικής μου κατηγορίας.

Εγώ θέλω κάθε διφραφκο που δίνω να είναι δικαιολογημενο, για τα δικά μου στάνταρ, ακόμα και αν για τα στάνταρ αυτά, πρέπει να μπλεχτω με ρομ και ρουτ και κινέζικα recovery-mode.

Υπάρχει και κόσμος όμως που θέλει να πάρει το τηλέφωνο του, και να μην ξανά ασχοληθεί μαζί του, μέχρι να χρειαστεί να το διαγράψει, για να το πουλήσει να πάρει άλλο.

Το Android έχει χιλια μύρια καλά, αλλά το 99% των ανθρώπων που το κρατάνε δεν έχουν ίδεα τι κάνει, και πως τα κάνει. Το καλό είναι ότι όσο ωριμάζει το Android αρχίζει και γίνεται πιο απλό, πιο προσιτό για τον απλό χρήστη, και αυτό είναι καλό.

Έχει όμως δρόμο ακόμα, για να γίνει τόσο "απλο και λειτουργικο" όσο το iOS και ταυτόχρονα να κρατήσει τα προτερήματα του. Ίσως να μη γίνει και πότε. Η Google και Pixel είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει ακριβως αυτό. Η Xiaomi και η Miui όσο και αν σας φαίνεται αστείο, είναι μια εξίσου μεγάλη μου ελπίδα.

Επίσης όσοι έχετε πιάσει 300+ ευρώ συσκευή Android στα χέρια σας, και βλέπετε lag και τέτοια αστεία να πάτε να κοίταχτειτε. Καλό ήταν το αστείο αλλά παλιωσε.

Τέλος, θα το πω εγώ που ακουμπαω iPhone και βγάζω σπυρακια. Αν παίζανε στα ίδια επίπεδα τιμών, το Android θα είχε την τύχη του Windows Phone, εκτός και αν η Google είχε μπει στο παιχνίδι νωρίτερα. Όσο στοιχίζει 900€ και το S7 κάνει 400, η απλότητα του iOS είναι και θα παραμείνει για λίγους.

Δημοσ.

Ναι έχω βαρεθεί αλλά δεν δικαιολογείται για τα λεφτά που δίνεις - σκέψου ότι το iOS κάνει τις μισές δουλείες του Android ενώ κανονικά θα έπρεπε κι αυτό να έχει πολλά functions, φταίει και η Apple με τις υπερβολικές διαφημίσεις που κάνει κακό στους άσχετους και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου !! 

Όσο για το bluetooth και την SD είναι feature γιατί δεν γίνεται αν ένας φίλος σου έχει κάποια φωτογραφία ή βίντεο και αν σου αρέσει να μην μπορείς εύκολα να πάρεις το αρχείο

Ποιες ειναι οι μισες δουλειες που κανει ρε παλικαρι, μη μας τρελενεις με αρλουμπες. 

Και υπαρχουν 1702 τροποι να στειλεις ενα αρχειο η μια φωτογραφια χωρις bluetooth. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιες ειναι οι μισες δουλειες που κανει ρε παλικαρι, μη μας τρελενεις με αρλουμπες. 

Και υπαρχουν 1702 τροποι να στειλεις ενα αρχειο η μια φωτογραφια χωρις bluetooth. 

Φυσικά κάνει τις μισές δουλείες, από την στιγμή που το iPhone:

- δεν έχει OTG να συνδέσεις στικάκι ή κάρτα ήχου USB ή να φορτίζεις αλλουνού το κινητό για ώρα ανάγκης

- Κλειδωμένο Bluetooth

- Κλειδωμένο NFC (μόνο Apple Pay)

- Δεν μπορείς να αλλάξεις το Home Screen

- Δεν έχει ραδιόφωνο FM

- Δεν έχει κάρτα ήχου DAC 96KHz/24bit για HighRes μουσική 

- Δεν μπορείς να κάνεις διαχείριση αρχείων

- έχει μόνο συγκεκριμένες θύρες - όχι Universal

Δηλ τώρα αυτό θεωρείται ότι το iPhone κάνει πολλές δουλείες ??? Γιατί δηλ για αρχεία θα πρέπει να αναγκαζόμαστε από το Internet αντί να κάνουμε κάτι απλό σε δευτερόλεπτα ???

Επεξ/σία από KnightRider
Δημοσ.

Ρε παλικάρια, ξεκολλήστε πια με τις ζωές σας, μας τα κάνετε τσουρέκια σε κάθε θέμα! Τα έχουμε πει 100 φορές! Δεν σας αρέσει το iPhone, σας περιορίζει, δεν έχει SD και ότι άλλο ζητάτε, δεν δικαιολογεί τα λεφτά του; Μην το πάρετε!

Κι εμένα δε μ' αρέσει το design των Ford και δε θα 'παιρνα ποτέ μου, δε κάθομαι να κυνηγάω τους Fordάδες όμως και να τους πρήζω με το πόσο σκατά εταιρεία είναι η Ford και τι είναι αυτά που βγάζει.

Για εμάς που το διαλέγουμε δικαιολογεί τα λεφτά του παραπάνω από τις υπόλοιπες επιλογές, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ το διαλέγουμε άλλωστε! Δε το αγοράζουμε υπό την απειλή όπλου, ΘΕΛΟΥΜΕ και το αγοράζουμε!

Έχετε καταντήσει ΠΟΛΥ κουραστικοί και στην ουσία δε λέτε ΤΙΠΟΤΑ.

Νισάφι πια.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά κάνει τις μισές δουλείες, από την στιγμή που το iPhone:

- δεν έχει OTG να συνδέσεις στικάκι ή κάρτα ήχου USB ή να φορτίζεις αλλουνού το κινητό για ώρα ανάγκης

- Κλειδωμένο Bluetooth

- Κλειδωμένο NFC (μόνο Apple Pay)

- Δεν μπορείς να αλλάξεις το Home Screen

- Δεν έχει ραδιόφωνο FM

- Δεν έχει κάρτα ήχου DAC 96KHz/24bit για HighRes μουσική 

- Δεν μπορείς να κάνεις διαχείριση αρχείων

- έχει μόνο συγκεκριμένες θύρες - όχι Universal

Δηλ τώρα αυτό θεωρείται ότι το iPhone κάνει πολλές δουλείες ??? Γιατί δηλ για αρχεία θα πρέπει να αναγκαζόμαστε από το Internet αντί να κάνουμε κάτι απλό σε δευτερόλεπτα ???

Και ειμαι σιγουρος οτι ολες αυτες ειναι τρομερες ελλειψεις. Γιατι αλλωστε, ο τυπος που κυριολεκτικα θα τα σκασει να παρει 300-400€ ακουστικα και hra τραγουδια θα κατσει να τα ακουσει στο κινητο του!!! Και μιας και θα τα χει σκασει ολα αυτα τα χρηματα για ακουστικα και μουσικη, θα κατσει να ακουσει και ραδιοφωνο!! Και βεβαια μη ξεχναμε, το κυριο μελημα μου οταν αγοραζω κινητο ειναι το αν θα μπορω να φορτιζω τη συσκευη καποιου 3ου!!!! 

Εσυ φιλε απο που αγοραζεις τα lossless τραγουδια σου και που πληρωνεις με nfc? Και για πες, τι ακουστικα εχεις?

PS1. Προς γνωση και συμμορφωση, το iPhone 6 ειχε τρομακτικα καλυτερο ηχο απο τα υπολοιπα κινητα της εποχης του, μονο με το m8 επαιζε μπαλα. Συνεχισε τωρα εσυ τα δικα σου.

Δημοσ.

Υπαρχουν αρκετοι που ακουνε τραγουδια στο κινητο, ακουνε ραδιοφωνο στελνουν με bluetooth, περνανε σε sd ή usb αρχεια και τα δινουν σε φιλους τους, βλεπουν streaming κλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...