Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι του έκανες δηλαδή; Τράβηξες πιστόλι;

Τράβηξα πενάκι.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί όπως ο Belisarius. Είναι λογικό να επιλέγει κάποιος την πλατφόρμα της αρεσκείας του. Είναι αδιανόητο όμως οι διαφορετικές ανάγκες, προτεραιότητες ή έστω και το διαφορετικό γούστο να αποτελούν αιτία χλεύης του άλλου ή λόγο "για να μην κάνεις παρέα με κάποιον". Αυτό για μένα είναι σημάδι νευρολογικής βλάβης.

Αν αυτά τα έγραφες για κάποιους που αλωνίζουν εδώ και χρόνια εδώ περά και γράφουν για σουρωτήρια, θα συμφωνούσα μαζί σου. Έχω νευρολογική βλάβη επειδή δεν θέλω να κάνω παρέα με άτομα που γεμίζουν το κενό τους με Iphone και με μια νοοτροπία που δεν μου πάει; 

Είναι θέμα αντίληψης και ιδεολογίας.Εκτος αν κάνεις παρέα με ρομά κλέφτες και εμπόρους ναρκωτικών.Αν πάλι όχι το ίδιο κάνει και ο τύπος δεν θέλει θύματα του καταναλωτισμού στην παρέα του προφανώς αποτι καταλαβαίνω.

Όλοι θύματα καταναλωτισμού είμαστε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Το στυλάκι όμως ορισμένων κατόχων Iphone που ξεχειλίζει και στα forums με έκανε να τους το αντιστρέψω όλο αυτό. Δεν είναι ότι εγώ έπαιρνα φθηνές συσκευές, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Απλώς μου αρέσει που τους ενοχλεί ότι κάποιος δεν τους αποδέχεται ενώ νομίζουν ότι αγοράζοντας μια συσκευή που θεωρούν status symbol κερδίζουν κάτι περισσότερο από μια συσκευή με την οποία κάνεις την δουλειά σου.

Καληνύχτες από μένα, πάω να βρω την κοπέλα μου! Είναι ψυχολόγος. 

• Like 3
Δημοσ.

Πως να μην υπάρχει μίσος εαν πουλάνε κάτι πανάκριβο και να μην μπορείς να κάνεις κάτι απλό πχ να στείλεις εικόνα,βιντεο ή μουσική με bluetooth σε άλλες συσκευές ???

Να καταλάβω το μίσος προς την εταιρεία, ή το προϊόν. Αν και εκεί υπό προϋποθέσεις (π.χ. να σε παραπλάνησαν). 

Το μίσος προς τους χρήστες - αγοραστές του προϊόντος (όπως η περίπτωση του Belisarius) από που προκύπτει και πως δικαιολογείται;

Έχω νευρολογική βλάβη επειδή δεν θέλω να κάνω παρέα με άτομα που γεμίζουν το κενό τους με Iphone και με μια νοοτροπία που δεν μου πάει;

Δεν έγραψες κάτι τέτοιο. Με έναν τυπά στο Public που ήρθε να μοστράρει τη συσκευή του (ό,τι λειτουργικό κι αν τρέχει) σε έναν άγνωστο, δε θα ήθελαν και πολλοί να κάνουν παρέα, κάτι τρέχει και μ' αυτόν στάνταρ. 

Για δες όμως τι γράφεις εσύ:

Αν ο άλλος έχει επιλέξει Iphone και δεν του το έχουν κάνει δώρο, απλώς δεν μπαίνει στον κύκλο των φίλων/γνωστών μου με ελάχιστες εξαιρέσεις.

σε γενικές γραμμές οι χρήστες Iphone μειώνονται παγκοσμίως. Ευτυχώς γιατί έχω κουραστεί να τους κοιτάω με βλέμμα υποτίμησης και να τους χλευάζω.

Απ' ότι φαίνεται σου φταίνε όσοι απλά δεν έχουν επιλέξει το ίδιο προϊόν με 'σένα. Όχι μόνο οι "κουλοί" - "περίεργοι" ή "αυτοί που γεμίζουν το κενό τους με τη συσκευή". Όλοι.

Μήπως δέρνεις και όποιον υποστηρίζει άλλη ομάδα πέρα απ' τη δικιά σου;  :unsure:

Καταλαβαίνεις τώρα για ποιο λόγο γράφω περί ψυχιατρικής υποστήριξης, νευρολογικής βλάβης, κλπ; Γράφεις ακριβώς ότι θα έγραφε και κάποιος που δέρνει έναν βάζελο απλά και μόνο επειδή είναι βάζελος.

Δημοσ.

Να καταλάβω το μίσος προς την εταιρεία, ή το προϊόν. Αν και εκεί υπό προϋποθέσεις (π.χ. να σε παραπλάνησαν). 

Το μίσος προς τους χρήστες - αγοραστές του προϊόντος (όπως η περίπτωση του Belisarius) από που προκύπτει και πως δικαιολογείται;

To μίσος είναι στην εταιρία για το συγκεκριμένο προιόν δηλ το iPhone - τα Macbook καλά είναι (όχι όλα) αλλά όχι αυτά που έβγαλε φέτος.

Μίσος υπάρχει όταν ο άλλος σου πουλάει μούρη ότι έχει iPhone λες και τον κάνει θεό αλλά όταν μετά του το δείχνεις μπροστά στους άλλους ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα ενώ ένα φθηνό smartphone τα κάνει τότε ξεφτιλίζεται και ύστερα λέει κι αυτός δικαιολογίες του κ@λου ότι δήθεν δεν έγινε έτσι για τον x λόγο και γίνεται σαν τον Phil Schiller που λέει ότι να ναι δικαιολογίες !!!

Δημοσ.

To μίσος είναι στην εταιρία για το συγκεκριμένο προιόν δηλ το iPhone - τα Macbook καλά είναι (όχι όλα) αλλά όχι αυτά που έβγαλε φέτος.

Μίσος υπάρχει όταν ο άλλος σου πουλάει μούρη ότι έχει iPhone λες και τον κάνει θεό αλλά όταν μετά του το δείχνεις μπροστά στους άλλους ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα ενώ ένα φθηνό smartphone τα κάνει τότε ξεφτιλίζεται και ύστερα λέει κι αυτός δικαιολογίες του κ@λου ότι δήθεν δεν έγινε έτσι για τον x λόγο και γίνεται σαν τον Phil Schiller που λέει ότι να ναι δικαιολογίες !!!

Εχεις δικιο.... και εγω εχω μισος για τους κατοχους Φεράρι,γιατι ενω το δικο μου αμαξι μπαινει σε χωματοδρομο με λακουβες , το δικό τους που το έχουν πληρωσει ενα καρο λεφτα, δεν μπορεί, λεγοντας μου ενα κάρο δικαιολογίες.

ΥΓ. Οσο και να σας φαινεται αστειο , μιλάω σοβαρά και δεν κάνω πλακα. Οποτε καταλαβαινω αυτους που μισουν το iphone, αρκει φυσικά οι ιδιοι να μισουν και την Φεράρι για τον ίδιο λογο με μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εσύ κατευθύνεις το θυμό σου όπου να 'ναι. Ο άλλος σου κοκορεύεται για το κινητό που αγόρασε, η εταιρεία ή το προϊόν σου φταίει αντί για εκείνον;

Και πολλοί Androidάδες κοκορεύονται ότι "με τα μισά λεφτά κάνουν περισσότερα από 'μένα", "να φορτώσω" λοιπόν με τη Google ή τα Pixel αντί να τα χώσω στους συγκεκριμένους που με πρήζουν χωρίς να τους δώσω αφορμή;

Δημοσ.

Δεν έγραψες κάτι τέτοιο. Με έναν τυπά στο Public που ήρθε να μοστράρει τη συσκευή του (ό,τι λειτουργικό κι αν τρέχει) σε έναν άγνωστο, δε θα ήθελαν και πολλοί να κάνουν παρέα, κάτι τρέχει και μ' αυτόν στάνταρ. 

Για δες όμως τι γράφεις εσύ:

Απ' ότι φαίνεται σου φταίνε όσοι απλά δεν έχουν επιλέξει το ίδιο προϊόν με 'σένα. Όχι μόνο οι "κουλοί" - "περίεργοι" ή "αυτοί που γεμίζουν το κενό τους με τη συσκευή". Όλοι.

Μήπως δέρνεις και όποιον υποστηρίζει άλλη ομάδα πέρα απ' τη δικιά σου;  :unsure:

Καταλαβαίνεις τώρα για ποιο λόγο γράφω περί ψυχιατρικής υποστήριξης, νευρολογικής βλάβης, κλπ; Γράφεις ακριβώς ότι θα έγραφε και κάποιος που δέρνει έναν βάζελο απλά και μόνο επειδή είναι βάζελος.

Κατσε,δηλαδή είπες οτι σου φαίνεται πιο λογικό το μίσος για μια ΣΥΣΚΕΥΗ παρά για μια ομάδα(ή συμπεριφορά,αν προτιμάς) ανθρωπων?

ΜΙΣΟΣ κιολας?

Οχι λυπηση ξερω γω?

Γιατι εγώ το ομολογώ,για τους κομπάρσους που νομίζουν οτι απεκτησαν υπόσταση επειδή έδωσαν 1κ. για τηλεφωνο,τους λυπάμαι.

Δημοσ.

Κι εσύ κατευθύνεις το θυμό σου όπου να 'ναι. Ο άλλος σου κοκορεύεται για το κινητό που αγόρασε, η εταιρεία ή το προϊόν σου φταίει αντί για εκείνον;

Και πολλοί Androidάδες κοκορεύονται ότι "με τα μισά λεφτά κάνουν περισσότερα από 'μένα", "να φορτώσω" λοιπόν με τη Google ή τα Pixel αντί να τα χώσω στους συγκεκριμένους που με πρήζουν χωρίς να τους δώσω αφορμή;

Nαι αλλά δεν μπορεί και ο άλλος να λέει πχ ότι σιγά το ότι δεν παίρνει microSD ή ότι δεν έχει ραδιοφώνο κλπ και δικαιολογείται και λέει μπούρδες σαν τον Phil Schiller δηλ δεν μπορώ να ακούω χαζά στο ότι κάνανε καλά που καταργήσανε πράγματα, τότε για ποιο λόγο έχουν δημιουργηθεί αυτές οι τεχνολογίες και έχουν εξυπηρετήσει κόσμο ?? δηλ η Apple γιατί να μην βοηθάει λίγο και τον χρήστη εφόσον πληρώνει ακριβά ??

Αυτό με το Google και τα Pixel δεν γίνονται τόσο υπερβολικές διαφημίσεις και spam και 2ον υπάρχουν χιλιάδες συσκευές Android και έχεις πάρα πολλές επιλογές και δεν κολλάμε στο Pixel γιατί υπάρχουν πολύ καλύτερα από ότι αυτό !!

Δημοσ.

Γιατί παθιάζεστε; Και εσύ και πολλοί άλλοι. Απλά εμπορικά προϊόντα είναι τα ρημάδια! :) 

Θα πρέπει να με στεναχωρεί η απουσία SD, ραδιοφώνου ή Bluetooth, από τη στιγμή που δεν τα χρησιμοποιώ; Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω.

Και η Apple δεν έχει λόγο "να βοηθήσει" τον χρήστη. Η Apple κατασκευάζει και παρέχει το προϊόν της ενώ ο χρήστης ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ εφόσον τον ικανοποιεί. Δε κάνει καμιά χάρη στην Apple. Δεν είναι αναγκασμένος να το πάρει ώστε να πεις "έλα μωρέ, τόσα έδωσε, βόηθα κι εσύ". Για να το αγοράσει πάει να πει ότι αυτό θέλει και ότι αυτό το πράγμα τον ικανοποιεί όπως είναι (ή έστω περισσότερο από τις ανταγωνιστικές προτάσεις).

Το γεγονός ότι αυτές οι τεχνολογίες "υπάρχουν" και "έχουν εξυπηρετήσει κόσμο" δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Δε βάζουμε ό,τι υπάρχει επειδή απλά υπάρχει. Εξυπηρέτησαν κόσμο που τις χρειαζόταν. Εμένα σε τι θα με εξυπηρετήσει η ύπαρξη μίας θύρας microSD στο κινητό μου, από τη στιγμή που δε θα τη χρησιμοποιούσα ποτέ;

Δημοσ.

Γιατί παθιάζεστε; Και εσύ και πολλοί άλλοι. Απλά εμπορικά προϊόντα είναι τα ρημάδια! :)

Θα πρέπει να με στεναχωρεί η απουσία SD, ραδιοφώνου ή Bluetooth, από τη στιγμή που δεν τα χρησιμοποιώ; Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω.

Και η Apple δεν έχει λόγο "να βοηθήσει" τον χρήστη. Η Apple κατασκευάζει και παρέχει το προϊόν της ενώ ο χρήστης ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ εφόσον τον ικανοποιεί. Δε κάνει καμιά χάρη στην Apple. Δεν είναι αναγκασμένος να το πάρει ώστε να πεις "έλα μωρέ, τόσα έδωσε, βόηθα κι εσύ". Για να το αγοράσει πάει να πει ότι αυτό θέλει και ότι αυτό το πράγμα τον ικανοποιεί όπως είναι (ή έστω περισσότερο από τις ανταγωνιστικές προτάσεις).

Το γεγονός ότι αυτές οι τεχνολογίες "υπάρχουν" και "έχουν εξυπηρετήσει κόσμο" δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Δε βάζουμε ό,τι υπάρχει επειδή απλά υπάρχει. Εξυπηρέτησαν κόσμο που τις χρειαζόταν. Εμένα σε τι θα με εξυπηρετήσει η ύπαρξη μίας θύρας microSD στο κινητό μου, από τη στιγμή που δε θα τη χρησιμοποιούσα ποτέ;

Για τους περισσότερους όμως όλα αυτά χρειάζονται, στο αστικό κάθε μέρα βλέπω άτομα να ακούνε ραδιόφωνο FM ή να στέλνουν φωτογραφίες με bluetooth.

To κακό είναι ότι η Apple διαφημίζει υπερβολικά και με αυτό κάνει πλύση εγκεφάλου και ύστερα οι περισσότεροι αυτοί που τα είχαν ανάγκη ξαφνικά λένε ότι δεν χρειάζεται την SD ή το ραδιόφωνο και μετά λένε τις πιο χαζές δικαιολογίες ενώ μέσα τους σπάζονται και δεν το παραδέχονται.

Επίσης η Apple έχει κάνει παραπλανήσεις + που η εγγύηση είναι περιορισμένος στον 1 χρόνο και 2 χρόνια με την αγορά προγράμματος προστασίας AppleCare !!!  Δηλ ντάξει δίνεις που δίνεις χοντρά λεφτά τουλάχιστον η εταιρία να σεβαστεί λίγο και τον καταναλωτή.

Δημοσ.

Όπως είπα σε προηγούμενο ποστ εχω αγοράσει το lumia 950 xl . Κάθε τόσο αγοράζω ενα κινητό windows μήπως και τα πράγματα βελτιώθηκαν . Με το καινούργιο λειτουργικό W10 περίμενα πιο πολλά , απογοητευτικά ... Έτσι πάλη ανοίγω το iPhone 6s Plus μου και όλα ρολόι . Απο android το τελευταίο που ειχα ήταν το sumsung s5 που μου άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις . Πρόσφατα ένας φίλος μου έδειχνε ενα one plus 3 και την ώρα που μιλάγαμε του έκλεισε απο μπαταρία :) :) . Το ίδιο θέμα έχει και το s7 edge που ετοιμάζομουν να πάρω αλλά άλλαξα γνώμη καθώς νομιζω χρειάζεσε με την αγορά του και power bank :) . Γενικά το επίπεδο του android ειναι χαμηλό σε ασφάλεια και αυτός ειναι ένας απο τους λόγους που αποφάσισα να μην το επιλέξω . Πρεπει να γίνει κατανοητό ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωη . Επίσης για αυτούς που θεωρούν το iPhone ακριβό , παρακαλώ να μου απαντήσουν στο εξής : σημερα το iPhone 6s Plus 64 gold ( εμένα αυτό μου αρέσει) απο ότι βλέπω κάνει ~640 € , μπορεί να μου το συγκρίνει κάποιος με ενα android που βγήκε ας πούμε .... χτες με 900^5 memory, σε ταχύτητα και το λεγόμενο lagarisma που βγήκε απο το android ???. Εχω ξεχάσει πόσες εφαρμογές εχω εγκατεστημένες και το τηλέφωνο συμπεριφέρεται λες και εχω μια [ 1 ] . Τέλος , Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να σκεφτώ ότι κάνω τραπεζικές συναλλαγές μέσα απο android , ούτε σε όνειρο λέμε . Τώρα αυτά που λένε μερικοί ότι επίπεδο του έχει ανεβεί και ότι λύθηκαν διαφορά προβλήματα τα ακούω βερεσέ .

Δημοσ.

Για το Android φταίνε και τα bloatwares που βάζουν οι εταιρίες + που οι περισσότεροι βάζουν εφαρμογές facebook και το messenger που είναι σάπιες εφαρμογές και το μόνο που κάνουν είναι να lagάρει το κινητό + να τρέχει συνεχώς background + να τρώει πολύ μνήμη.

Αν κάνεις καλή χρήση και ξέρεις να ελέγχεις σωστά το λειτουργικό τότε δεν θα έχεις θέματα στην πορεία

Δημοσ.

Το android πιστευω ειναι το μελλον και ειδικα αγορες απο Κινα μερια

Ολα τα αλλα θα παρουν τον κατηφορο

Πραγματικα αν μου χαριζε καποιος iphone δε θα το προτιμουσα απο ενα android των 130ε

το οποιο ειναι ταχυτατο

εχει 5000 μπαταρια

ειναι dual sim

εχει οση μνημη θελω με την sd

εχει ραδιοφωνο

μπορω  να μεταφερω με απλο copy paste οτι αρχειο τραγουδι κλπ θελω

μπορω να το κανω σε εμφανιση οπως θελω

μπορω να βαλω δωρεαν οτι παιχνιδι και εφαρμογη θελω απο 1000000 διαθεσιμες

μπορω να δω Nova go,  acestream live αγωνες σε HD και να συνχρονιζω Ελληνικο ηχο απο ραδιοφωνο

οπως και να βλεπω ταινιες σειρες απο kodi popcorn torent ...............

να συνδεω usb με otg και να το κανω powerbank για αλλα κινητα

να στελνω εικονα και να χρησιμοποιοω την smart tv σαν οθονη με ποντικι συνδεδεμενο στο κινητο ................

Δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να γινουν αυτα σε ενα απειραχτο iphone των 1000ε

• Like 3
Δημοσ.

Πωπωπωω αυτο το πραμα να επικρατει παντα κατι το οποιο ειναι κολαση για development, απλα με ξεπερναει.

Windows pc, το native ειναι κολαση.

Web js/php κολαση

Android/java το χαος το ιδιο

Δημοσ.

Για τους περισσότερους όμως όλα αυτά χρειάζονται, στο αστικό κάθε μέρα βλέπω άτομα να ακούνε ραδιόφωνο FM ή να στέλνουν φωτογραφίες με bluetooth.

"Οι περισσότεροι" λοιπόν που τα χρειάζονται, ας πάρουν Android. Αυτό δεν είναι και το θέμα του νήματος, ότι ~9/10 αγοράζουν Android; Εμείς οι υπόλοιποι που δε τα θέλουμε, μπορούμε να πάρουμε αυτό που μας εξυπηρετεί καλύτερα χωρίς να μας κάνετε ψυχολογικό πόλεμο και να μας κυνηγάτε από 'δω κι από 'κει σ' όλο το Insomnia;

:)

Για το Android φταίνε και τα bloatwares που βάζουν οι εταιρίες + που οι περισσότεροι βάζουν εφαρμογές facebook και το messenger που είναι σάπιες εφαρμογές και το μόνο που κάνουν είναι να lagάρει το κινητό + να τρέχει συνεχώς background + να τρώει πολύ μνήμη.

Αν κάνεις καλή χρήση και ξέρεις να ελέγχεις σωστά το λειτουργικό τότε δεν θα έχεις θέματα στην πορεία

Αυτό λέγαμε από πάντα: εάν φερθείς καλά στο Android, θα είναι όλα μια χαρά. Εάν από την άλλη κάνεις ό,τι θέλεις, δε το προσέξεις, δε το συντηρείς, θα σου σπάσει τα νεύρα με χίλιους δύο τρόπους. 

Οπότε ανακεφαλαιώνοντας, εγώ που δεν έχω στείλει αρχείο με Bluetooth εδώ και 10 χρόνια (πριν καν κυκλοφορήσει το 1ο iPhone), προτιμώ τη μουσική on-demand από το ραδιόφωνο, δεν, δεν, δεν χρειάζομαι ΤΙΠΟΤΑ από όσα 'παραπάνω' μου προσφέρει το Android, μπορώ να επιλέξω την πλατφόρμα που μου αρέσει και να τη χρησιμοποιώ όπως θέλω (και όχι όπως χρειάζεται αυτή για να μην αρχίσει να lagάρει), ή αν δε πάω με τα νερά της Google θα είμαι δακτυλοδεικτούμενος και αντικείμενο χλεύης από ορισμένους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...