Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίεργο αλλά βλέπω ότι οι χρήστες iphone δεν είναι όπως παλιά στην χώρα μας, στη δουλειά όλοι είχαν μήλο και τώρα έχουν οι μισοί..

Στην Ελλάδα είχαμε γεμίσει 4 και 4s. Ε αυτά παλιωσανε και πλέον δεν ξαναδίνουν οι ίδιοι τόσα λεφτά και οι εταιρίες κινητής σταμάτησαν να τα δίνουν τζάμπα. Εξακολουθεί βέβαια να υπάρχει μια ανακύκλωση κοροϊδίας με τα μεταχειρισμένα (εδώ την ονομάζουν μεταπωλητική αξία) αλλά σε γενικές γραμμές οι χρήστες Iphone μειώνονται παγκοσμίως. Ευτυχώς γιατί έχω κουραστεί να τους κοιτάω με βλέμμα υποτίμησης και να τους χλευάζω.

• Like 2
  • Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα είναι λογικό αφού οι περισσότεροι iphone χρήστες βλέπανε τους άλλους ότι με τα Android στέλνανε με bluetooth αρχεία + το ότι μπορείς να βάλεις στικάκι usb στο κινητό + στο ότι η μεταφορά αρχείων είναι με απλό copy-paste.

Να είσαι σίγουρος ότι φταίει το κλειδωμένο Bluetooth και η αδυναμία να συνδέσεις ΣΤΙΚΑΚΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (!) για το ποσοστό διείσδυσης του iPhone, όχι το ότι στη χώρα μας κοστίζει 1½ βασικό μισθό.

Τα iPhone 4 / 4S τα πήραν οι πάντες λόγω των 'παχουλών' επιδοτήσεων. Έληξε το παραμύθι και ο καθένας στράφηκε στις συσκευές που μπορούσε να αγοράσε, οπότε τα mid-range smartphones έκαναν πάρτι.

Στην Ελλάδα είχαμε γεμίσει 4 και 4s. Ε αυτά παλιωσανε και πλέον δεν ξαναδίνουν οι ίδιοι τόσα λεφτά και οι εταιρίες κινητής σταμάτησαν να τα δίνουν τζάμπα. Εξακολουθεί βέβαια να υπάρχει μια ανακύκλωση κοροϊδίας με τα μεταχειρισμένα (εδώ την ονομάζουν μεταπωλητική αξία) αλλά σε γενικές γραμμές οι χρήστες Iphone μειώνονται παγκοσμίως. Ευτυχώς γιατί έχω κουραστεί να τους κοιτάω με βλέμμα υποτίμησης και να τους χλευάζω.

Αυτό το τελευταίο καλό θα ήταν να το κοιτάξεις, έχω να σου συστήσω έναν εξαιρετικό ψυχίατρο.

(Δεν κάνω πλάκα.)

• Like 1
Δημοσ.

Μα είναι λογικό αφού οι περισσότεροι iphone χρήστες βλέπανε τους άλλους ότι με τα Android στέλνανε με bluetooth αρχεία + το ότι μπορείς να βάλεις στικάκι usb στο κινητό + στο ότι η μεταφορά αρχείων είναι με απλό copy-paste.

Να ηταν μονο αυτα καλα θα ηταν.Το android κανει τα παντα το ios το 1/10 απο οτι το android.Ο κοσμος ξυπναει σιγα σιγα και καθε χρονο θε πεφτει ολο και περισσοτερο το ποσοστο.

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ το παρακάτω έχει μικρότερη σημασία από την ανουσιότητα του μεριδιου αγοράς. Τέσπα να σας το ζωγραφίζω η σας αρκεί το παρακάτω γράφημα για συμπεράσματα ? Τι συμπεράσματα δλδ σουρωτήρι τους έχει κάνει η Apple.

Doomed :P :P

Screen_Shot_2016_11_05_at_14_42_46.png

• Like 1
Δημοσ.

Να είσαι σίγουρος ότι φταίει το κλειδωμένο Bluetooth και η αδυναμία να συνδέσεις ΣΤΙΚΑΚΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (!) για το ποσοστό διείσδυσης του iPhone, όχι το ότι στη χώρα μας κοστίζει 1½ βασικό μισθό.

Τα iPhone 4 / 4S τα πήραν οι πάντες λόγω των 'παχουλών' επιδοτήσεων. Έληξε το παραμύθι και ο καθένας στράφηκε στις συσκευές που μπορούσε να αγοράσε, οπότε τα mid-range smartphones έκαναν πάρτι.

Αυτό το τελευταίο καλό θα ήταν να το κοιτάξεις, έχω να σου συστήσω έναν εξαιρετικό ψυχίατρο.

(Δεν κάνω πλάκα.)

Ούτε κι εγώ. Αν ο άλλος έχει επιλέξει Iphone και δεν του το έχουν κάνει δώρο, απλώς δεν μπαίνει στον κύκλο των φίλων/γνωστών μου με ελάχιστες εξαιρέσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον 18χρονο που ήρθε στα Public εκεί που κοίταζα τότε το Note 4 στα εκθεσιακά να μου παρουσιάσει το καινούργιο του απόκτημα ένα καινούργιο Iphone που μόλις είχε αγοράσει με τα λεφτά του μπαμπά του. Φυσικά περίμενε να εντυπωσιαστώ και απλώς τον έκανα να θέλει να κλάψει. Αυτό τους αξίζει. Ελπίζω ακόμα να το θυμάται. Αν τους αφήσεις λάσκα καταντάνε σαν τον DjTaurus.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ούτε κι εγώ. Αν ο άλλος έχει επιλέξει Iphone και δεν του το έχουν κάνει δώρο, απλώς δεν μπαίνει στον κύκλο των φίλων/γνωστών μου με ελάχιστες εξαιρέσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον 18χρονο που ήρθε στα Public εκεί που κοίταζα τότε το Note 4 στα εκθεσιακά να μου παρουσιάσει το καινούργιο του απόκτημα ένα καινούργιο Iphone που μόλις είχε αγοράσει με τα λεφτά του μπαμπά του. Φυσικά περίμενε να εντυπωσιαστώ και απλώς τον έκανα να θέλει να κλάψει. Αυτό τους αξίζει. Ελπίζω ακόμα να το θυμάται. Αν τους αφήσεις λάσκα καταντάνε σαν τον DjTaurus.

Το κάνω quote γιατί αυτό το μνημείο μισαλλοδοξίας και τυφλού μίσους πρέπει να το θυμόμαστε, όπως πρέπει να θυμόμαστε και το μέλος που εκφράζει αυτές τις αδιανόητες απόψεις. 

• Like 3
Δημοσ.

Το κάνω quote γιατί αυτό το μνημείο μισαλλοδοξίας και τυφλού μίσους πρέπει να το θυμόμαστε, όπως πρέπει να θυμόμαστε και το μέλος που εκφράζει αυτές τις αδιανόητες απόψεις. 

φανατισμος παντου απο ποδοσφαιρο μεχρι κινητα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου ζητάμε συμβουλες πριν από κάθε αγορά που θέλουμε να κάνουμε μιας και ξέρεις καλύτερα απο εμάς για εμάς! Μικρός θεούλης και τα σχετικά... :P

Κανένα πρόβλημα! Απλά μην έρθετε να μου ζητάτε δανεικά  :P

Το να μην το καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει πως δεν ήσασταν ποτέ gadgetάκηδες και δεν θέλατε απεγνωσμένα να αγοράσετε κάτι ΑΜΕΣΑ!

Συμφωνώ, παρόλο που άλλα μνημεία περνάνε στη λήθη διότι πολλές φορές βολεύει.

Επεξ/σία από AlexKane
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι τυφλό μίσος, είναι πολύ συγκεκριμένο. Σας πειράζει που βλέπετε τον εαυτό σας σε όσα περιγράφω. Αν θέλετε το βάζω και στην υπογραφή μου, σιγά το μυστικό. Ανάγκη σας είχα;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον 18χρονο που ήρθε στα Public εκεί που κοίταζα τότε το Note 4 στα εκθεσιακά να μου παρουσιάσει το καινούργιο του απόκτημα ένα καινούργιο Iphone που μόλις είχε αγοράσει με τα λεφτά του μπαμπά του. Φυσικά περίμενε να εντυπωσιαστώ και απλώς τον έκανα να θέλει να κλάψει. Αυτό τους αξίζει. Ελπίζω ακόμα να το θυμάται.

Τι του έκανες δηλαδή; Τράβηξες πιστόλι;

Δημοσ.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί όπως ο Belisarius. Είναι λογικό να επιλέγει κάποιος την πλατφόρμα της αρεσκείας του. Είναι αδιανόητο όμως οι διαφορετικές ανάγκες, προτεραιότητες ή έστω και το διαφορετικό γούστο να αποτελούν αιτία χλεύης του άλλου ή λόγο "για να μην κάνεις παρέα με κάποιον". Αυτό για μένα είναι σημάδι νευρολογικής βλάβης.

Δημοσ.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί όπως ο Belisarius. Είναι λογικό να επιλέγει κάποιος την πλατφόρμα της αρεσκείας του. Είναι αδιανόητο όμως οι διαφορετικές ανάγκες, προτεραιότητες ή έστω και το διαφορετικό γούστο να αποτελούν αιτία χλεύης του άλλου ή λόγο "για να μην κάνεις παρέα με κάποιον". Αυτό για μένα είναι σημάδι νευρολογικής βλάβης.

Είναι θέμα αντίληψης και ιδεολογίας.Εκτος αν κάνεις παρέα με ρομά κλέφτες και εμπόρους ναρκωτικών.Αν πάλι όχι το ίδιο κάνει και ο τύπος δεν θέλει θύματα του καταναλωτισμού στην παρέα του προφανώς αποτι καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Πως να μην υπάρχει μίσος εαν πουλάνε κάτι πανάκριβο και να μην μπορείς να κάνεις κάτι απλό πχ να στείλεις εικόνα,βιντεο ή μουσική με bluetooth σε άλλες συσκευές ???

Κι εγώ μαζί σου ,,πραγματικά είναι πολύ σπαστικό να σου δείχνει κάποιος "οοο έχω το iphone" αλλά μετά αν του πεις ότι δεν μπορείς να στείλεις με bluetooth αρχεία ή ότι δεν έχει ραδιόφωνο ή ότι δεν μπορεί να διαμορφώσει το home screen τότε καλά να πάθει και ύστερα γίνεται ρεζίλι σε μερικούς γιατί θα γελάνε οι άλλοι (λογικό να γελάνε στο ότι ένα ακριβό κινητό να μην μπορείς να στείλεις αρχεία σε άλλες συσκευές) γιατί αυτό το πράγμα το να σου πουλάει μούρη κάποιος ότι έχει iphone πραγματικά είναι για σφαλιάρες, να πω ότι ξέρει ήδη τι έχει το iphone και να μην κάνει τον μάγκα ναι οκ το δέχομαι εφόσον είναι ξεκάθαρος και ξέρει !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...