ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια μολις πριν λιγο συνθεσα το νεο μου pc και αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα ...ενω στο bios το ποντικη δουλευει κανονικα καθως κ το πληκτρολογιο μιας και καταχωρησα την ωρα και ημερομηνια ... οταν bootαρω απο τον cd για περασω τα windows στον ssd μου , στην επιλογη της γλωσσα δεν εχω ουτε ποντικη ουτε πληκτρολογιο ...και δεν ξερω τι φαση ... παιζει καμια πιθανη λυση ? εχω εναν intel i3 6100 , astrock b150 pro4 2x4 gb ddr4 , seasonic 360w gseries
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 δεν υπάρχει usb3.0 driver στο λειτουργικό που πας να περάσεις οπότε λογικά δεν λειτουργουν. δες αν στο bios υπάρχει επιλογή για legacy usb support η κάτι παρόμοιο. Τι κουλό και τούτο μόνο usb3.0 θύρες σε μητρική!
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παρακαλω διορθωσε τον τιτλο του thread σε κατι πιο συγκεκριμενο σε σχεση με το προβλημα σου. Edit: Κλειδωμα λοιπον. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2016 από Gi0
Προτεινόμενες αναρτήσεις