Προς το περιεχόμενο

[MOUSE] Razer Deathadder Chroma COD: BO III 40,00€ [AKYΡA]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά τιμούλα για ένα από πιο αξιόλογα ποντίκια της αγοράς.

http://www....

Skroutz από 67 το απλό chroma και από 90 το συγκεκριμένο...

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 4
Δημοσ.

Μόλις πήγα να φτιάξω και εγώ θέμα αλλά με πρόλαβες.Το είχα το ποντίκι πριν 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά αλλα μου είχε χαλάσει και πήρα τα λεφτά πίσω.Προσωπικά δε θα έδινα πάνω απο 20-30€ .(Από τα πιο βολικά ποντίκια που έχω χρησιμοποιήσει αλλα πολύ απλο) 

Δημοσ.

Avago s3989 απο τους καλύτερους στην αγορά(για εμενα προσωπικά ο καλύτερος) αλλα με smoothing >1600dpi νομιζω, αξιζει τα 40ε με κλειστά ματια παντως αν και ειναι ugly το blops design. :P

Δημοσ.

To ποντίκι το πήρα πριν 2.5 χρόνια 90 ευρώ. Είχε πρόβλημα το ένα πλήκτρο και μου το άλλαξαν αμέσως.
Μέχρι σήμερα λειτουργεί άψογα και δεν έχω βρει λόγο να το αλλάξω.
Για 40 ευρώ το θεωρώ πολύ καλή προσφορά, είναι και chroma με τα μπλιμπλιμπλονια πολύ τίμιο για 40, ειδικά για razer με τις γνωστές τιμολογιακές της πολιτικές.

Και μία φώτο με τα στατιστικά του χωρίς να ξέρω πόσο ακριβής είναι η μέτρηση (λογικά μετράει μόνο στα παιχνίδια και μόνο από τότε που πέρασα το πρόγραμμα. Άρα μάλλον έχει χάσει πααααρα πολλά κλικς ακόμα :P):

post-298811-0-55735500-1478187594_thumb.png

Δημοσ.

Ολες οι εκδοσεις Deathadder ειναι αριστες. Το σχημα ειναι το καλυτερο για σχεδον ολα τα χερια και ολοι το εχουν αντιγραψει. Δεν ειναι τυχαιο και οτι 10 χρονια τωρα δε το πειραξε στο ελαχιστο η Razer.

Το μονο ελατωμα ειναι η γενικα μετρια ποιοτητα κατασκευης/αντοχη που εχουν τα Razer αλλα σε αυτην την τιμη δεν αποτελει προβλημα πιστευω αφου εχεις 2 χρονια εγγυηση και μετα αν παθει κατι πας για αλλα, δε το χρυσοπληρωσες...

Οποιος μπορει να αγνοησει το COD branding και θελει να παρει ουσια, ας το παρει χτες!

• Like 1
Δημοσ.

Άριστες;

Πήρα αυτό σε προσφορά στα 40€:

και το γύρίσα και πήρα τα λεφτά μου πίσω.

Πέρα από τη φτηνιάρικη αίσθηση είχα πολύ καιρό να δω τόσο input lag σε gaming ποντίκι. Σε οποιαδήποτα ρύθμιση και με οποιαδήποτε DPI. Το ίδιο ισχύει και για το DA 2013. Έχουν περάσει από τα χέρια μου καμια 10αριά gaming ποντίκια τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν το χειρότερο.

Αυτή τη στιγμή έχω δύο Roccat (Tyon, Kiro), ένα Mionix Castor και ένα Ozone Neon. Όλα καλύτερα από τα DA που αναφέρω παραπάνω.

Δεν ξέρω τι λέει αυτό του θέματος αλλά τα παλιότερα μου φαίνονταν πολύ μάπα.

• Like 1
Δημοσ.

Για λαθος δεν το νομιζω γιατι εγραφε Προσφορα πανω απο την τιμη.

Παντως στα του Deathadder ειναι η αληθεια οτι απο εργονομια ειναι φοβερο αλλα δυστηχως και εγω προσωπικα ειμαι τρελα απογοητευμενος απο την ποιοτητα της Razer στα περιφερειακα.

• Like 1
Δημοσ.

Άριστες;

Πήρα αυτό σε προσφορά στα 40€

και το γύρίσα και πήρα τα λεφτά μου πίσω.

Πέρα από τη φτηνιάρικη αίσθηση είχα πολύ καιρό να δω τόσο input lag σε gaming ποντίκι. Σε οποιαδήποτα ρύθμιση και με οποιαδήποτε DPI. Το ίδιο ισχύει και για το DA 2013. Έχουν περάσει από τα χέρια μου καμια 10αριά gaming ποντίκια τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν το χειρότερο.

Αυτή τη στιγμή έχω δύο Roccat (Tyon, Kiro), ένα Mionix Castor και ένα Ozone Neon. Όλα καλύτερα από τα DA που αναφέρω παραπάνω.

Δεν ξέρω τι λέει αυτό του θέματος αλλά τα παλιότερα μου φαίνονταν πολύ μάπα.

Tο synapse μπορει να κανει input lag και αλλα περιεργα, χωρις αυτο το crapware το mouse ειναι εξαιρετικο, αν λεμε για click latency το DA εχει 6-8ms ενω το castor 15ms+ FYI. Παντα χωρις synapse ολα τα DA και remove απο το device manager να εχει μονο HID compliant mouse.

To QC μπορεί να ειναι hit or miss αλλα σαν sensor/performance ειναι εξαιρετικό mouse.

Δημοσ.

Για να ευθυμήσουμε:

Πως μετρατε το input lag?

Απο μεσα τους (ενα, δυο, τρία, ...,), η φωναχτά αν δεν ενοχλούν. :D :D :D

Δημοσ.

Εξαντλήθηκε είπανε σε εμένα. Ενώ είχα κάνει παραγγελία κανονικά. Αρνητική skroutz και μαύρο στο μπακάλικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...