Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Δύο από τα νεότερα και καλύτερα μοντέλα των Xiaomi και ZTE, κυκλοφορούν αυτό το μήνα στην αγορά.

Αρχικά το Xiaomi Mi5s Plus στηρίζεται στο μοντέλο Mi5 ενσωματώνοντας όμως πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Σε ότι αφορά την εμφάνιση, αυτή έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το μικρότερο μοντέλο συμπεριλαμβανομένου της κορυφαίας ποιότητας κατασκευής που αποτελείται από γυαλί και αλουμίνιο περιμετρικά. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι κατασκευής Qualcomm και στηρίζεται στην τεχνολογία Sense ID που επιτρέπει τη λειτουργία ακόμα και αν τοποθετηθεί κάτω από γυαλί και με μεγαλύτερη ευστοχία σε σχέση άλλους παραδοσιακούς αισθητήρες.

xiaomi5splus.jpg

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Xiaomi Mi5s Plus εντυπωσιάζει με οθόνη 5,7 ιντσών, ανάλυσης Full HD. Η Xiaomi έχει στηριχτεί στο τελευταίο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 821 που χαρίζει τις καλύτερες επιδόσεις σε ένα android smartphone αυτό το διάστημα, ειδικά όταν συνδυάζεται με την παρουσία 6GB μνήμης και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή κάμερα μία στα 13MP και μία στα 4MP με ασπρόμαυρο αισθητήρα, με το συνδυασμό των δύο καμερών να χαρίζει φωτογραφίες με περισσότερες φως, μεγάλη λεπτομέρεια και λιγότερο θόρυβο.

Η τιμή του Xiaomi Mi5s Plus στην έκδοση με τα 6GB μνήμη, φτάνει τα €395 με τη χρήση του κωδικού Mi5sGB

Μία από τις καλύτερες οικονομικές προτάσεις της ZTE για τη φετινή χρονιά είναι το AXON mini με κόστος κάτω από τα €150. Αν και φέρνει τη λέξη μίνι, αυτό σίγουρα δεν ισχύει για την Super AMOLED οθόνη των 5,2 ιντσών με Full HD και η οποία χαρίζει πολύ όμορφα χρώματα. Με εμφάνιση που παραπέμπει στο μεγαλύτερο αδερφάκι του, το Axon 7, το Axon mini στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android 5.1 Lollipop, με τη ZTE να υπόσχεται σύντομα την αναβάθμιση στην έκδοση Marshmallow.

zte-axon-mini-with-force-touch-goes-on-s

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ο οκταπύρηνος επεξεργαστής της Qualcomm, με 3GB μνήμη και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 13MP ενώ για τις selfies θα στηριχτείτε σε μία δεύτερη κάμερα των 8MP. Τέλος η μπαταρία των 2800mAh βγάζει άνετα τη μία ημέρα έντονης χρήσης.

Η κυκλοφορία του Axon Mini αναμένεται στα μέσα του μήνα με τιμή €135.

post-1-0-63698000-1478173340_thumb.jpg

Δημοσ.

με τιμή στα 135€ από gearbest και ZTE νομίζω είναι ευκαιρία αν θέλει κάποιος να κάνει την δουλεία του με Messenger , Facebook , Viber άντε και καμιά χαβαλέ φωτό. Νομίζω αξίζει κατά πολύ!. 

Δημοσ.

με τιμή στα 135€ από gearbest και ZTE νομίζω είναι ευκαιρία αν θέλει κάποιος να κάνει την δουλεία του με Messenger , Facebook , Viber άντε και καμιά χαβαλέ φωτό. Νομίζω αξίζει κατά πολύ!. 

Βασικά με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει.

Δημοσ.

Βγαινει με 5.1 και ΘΑ παρει marsmallow, ενω εχει ηδη βγει εδω και 2 μηνες η nougat και εχουμε beta απο τον Μαρτιο;

Δηλαδη αγοραζεις το κινητο τελη του 2016 και εισαι με 5.1 που βγηκε το 2014.

:X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...