free4you Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Η ερώτηση είναι αυτή του τίτλου, τι τηλεόραση να πάρω γύρω στις 28" για το υπνοδωμάτιο? Μετά από μια σύντομη έρευνα παρατήρησα ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλλά δεν θέλω να πάω σε 32" ούτε να κατέβω στις 24" οπότε και κατέληξα στα παρακάτω μοντέλα. TV Site: LG-28LF450B Site: Samsung-UE28J4100 TV / Monitor Site: LG-29MT48DF-PZ Site: Samsung-T28E310EW Ποια είναι καλύτερη??? Είναι αλήθεια ότι τα TV/Monitor είναι χειρότερα από τις σκέτες TV??? Έχω ακούσει ότι δεν έχουν τόσο καλούς δέκτες τηλεόρασης. Ποια προτείνετε??? Ευχαριστώ πολύ...
Age4Greeks Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω καλύτερη λύση μια κανονική τηλεόραση. Δεν είναι απαραιτήτως χειρότερα τα TV monitor αλλά το σίγουρο είναι πως αν σκοπεύεις να τα χρησιμοποιήσεις ποτέ και ως μόνιτορ η χαμηλή ανάλυση θα σε ενοχλήσει. Τα πίξελς είναι πολύ αραιά για τέτοιου μεγέθους οθόνη των 28-29''.
free4you Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έχουν διαφορά στην ανάλυση? Όλα αυτά τα panel HDready δεν είναι??? 720p βγάζουν νομίζω!!!
cabdik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Η ερώτηση είναι αυτή του τίτλου, τι τηλεόραση να πάρω γύρω στις 28" για το υπνοδωμάτιο? Μετά από μια σύντομη έρευνα παρατήρησα ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλλά δεν θέλω να πάω σε 32" ούτε να κατέβω στις 24" οπότε και κατέληξα στα παρακάτω μοντέλα. TV Site: LG-28LF450B Site: Samsung-UE28J4100 TV / Monitor Site: LG-29MT48DF-PZ Site: Samsung-T28E310EW Ποια είναι καλύτερη??? Είναι αλήθεια ότι τα TV/Monitor είναι χειρότερα από τις σκέτες TV??? Έχω ακούσει ότι δεν έχουν τόσο καλούς δέκτες τηλεόρασης. Ποια προτείνετε??? Ευχαριστώ πολύ... φιλικες συμβουλες: 1. Εν ετει 2016, απεφυγε τις HD ready TV, θα το μετανιωσεις...!!! 2. Εν ετει 2016, απεφυγε να παρεις 28" δεν αξιζει η διαφορα τιμης, ουτε μεγεθους, απο το να παρεις μια 32" https://www.skroutz.gr/s/6807240/Samsung-UE32J5000.html
free4you Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Τα γνωρίζω όλα αυτά που μου λες και σε ευχαριστώ αλλά επειδή προορίζετε αποκλειστικά για υπνοδωμάτιο οι 32" είναι πολύ μεγάλες για το σημείο που τα τοποθετηθεί, κοινώς δεν χωράει, οπότε είναι λύση ανάγκης οι 28".
Age4Greeks Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έχουν διαφορά στην ανάλυση? Όλα αυτά τα panel HDready δεν είναι??? 720p βγάζουν νομίζω!!! Είναι όντως 720π γιατί στις 28 και 29'' δεν θα είχε νόημα να ήταν 1080π. 1080π θα έχουν λογικά από 32'' και πάνω. Τώρα όχι ότι θα έχει και πολύ ορατό αποτέλεσμα μια 32'' και 1080, αλλά υποτίθεται προτιμάς το Full HD από το HD Ready. Αν βέβαια όπως είπες δε σε παίρνει 32'' στο χώρο σου τότε συμβιβάζεσαι με μια 28'' στα 720π.
free4you Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ωραία, τι να προτιμήσω τελικά? TV ή TV/Monitor? Και ποια είναι καλύτερη από τις παραπάνω?
Age4Greeks Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Εγώ θα προτιμούσα σκέτη τηλεόραση. Τώρα για ποια από αυτές είναι καλύτερη: δε γνωρίζω τι πάνελ έχει η Σάμσουνγκ. 1)Αν είναι PLS δε θα έχει ιδιαίτερη διαφορά με την LG, 2)αν πάλι έχει VA και θα παρακολουθείς κάθετα στην οθόνη προτιμάς την Σάμσουνγκ, αν θα βλέπεις διαγώνια πας για IPS πάνελ στην LG. Y.Γ. δε ξέρω κατά πόσο σου χρειάζεται να ψάξεις και τα media player τους.
@topos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Επειδη εχω ενα -παλιο πλεων- monitor/tv δεν μπορω να πω πως υστερει καπου σε σχεση με αμιγως tv. Τελος το hd -σκετο- δεν προβλατιζει πουθενα σε τηλεοπτικο/ταινιες ουτε ακομα κ σε desktop(χρηση κυριως media player) χρηση μεχρι και ~1,30 μετρα και 32 ιντσες. Στις 28 και 2,20+ μετρα που κοιτας εσυ θα ειναι παντελως αμελητεα διαφορα απο fhd. Υ.γ Το fhd/hd δεν λεει απολυτως τιποτα για την εικονα και ειναι εντελως σχετικο με το μεγεθος του monitor. Ενα 32 αρη hd εχει υψηλοτερη πυκνοκτητα απο ενα 55 αρη fhd.
free4you Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Το αμιγώς TV έχει περισσότερες θύρες ώστε να συνδεθεί με περιφερειακά το οποίο είναι ένα συν, όπως και ότι έχει media player είναι ένα ακόμα συν. Η τιμή βέβαια είναι στα μείον σε σχέση με τα TV Monitor.
cabdik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τα γνωρίζω όλα αυτά που μου λες και σε ευχαριστώ αλλά επειδή προορίζετε αποκλειστικά για υπνοδωμάτιο οι 32" είναι πολύ μεγάλες για το σημείο που τα τοποθετηθεί, κοινώς δεν χωράει, οπότε είναι λύση ανάγκης οι 28". αφου εχεις θεμα χωρου, παρε την LG https://www.skroutz.gr/s/6726240/LG-28LF450B.html#reviews ειναι φθηνοτερη και εχει και MEDIA PLAYER αν θες να βλεπεις καμια ταινια απο στικακι...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα