Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ξύλο που θέλω μερικές φορές,πάλι το μπέρδεψα. εντωμεταξύ θυμόμουν ότι οι FX τραβάνε παραπάνω αλλα δεν το έγραψα σκεφτόμενος το TDP. anyway,ας μας πει ποιο rev είναι μη θέλει και μητρική μετά. Διαφορετικά ας πάει σε 8320Ε
Livagoth Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Το rev της μητρικής είναι το 1.0 και ο phenom έχει tdp 125W.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 σε REV 1.0 προσωπικά δεν θα πήγαινα σε 8320/8350 έχουμε διαβάσει αρκετά θέματα με αστάθειες επεξεργαστή εδω μέσα ανα περιόδους σε μητρικές με μικρό σύστημα τροφοδοσίας επεξεργαστή. Αν θες να το τολμήσεις φυσικά και δεν είμαι στην τσέπη σου να κάνω κουμάντο,απλά έχε υπόψιν οτι ίσως να χρειαστείς μητρική για να παίξει σωστά ο FX. Δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση του 8320Ε. 1
duffyduck Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μην αλλαξεις επεξεργαστη/μητρικη. Παρε μια νεα καρτα γραφικων π.χ. RX 470 Αν ειναι να παρεις FX 8320, τοτε καλυτερα να πας σε αλλαγη πλατφορμας σε 1151, ή ακομη και 1150 (αν βρεις καλη τιμη) ωστε να μην χρειαστει να αλλαξεις μνημες. To AM3+ εχει γερασει. Ο μονος λογος για να παρεις AM3+ μητρικη, ειναι αν χαλασει αυτη που εχεις και δεν σκοπευεις να αλλαξεις επεξεργαστη ή μνημες.
pano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ^Δηλαδή να μη δώσει 70 ευρώ περίπου για έναν fx 8xxx(πουλώντας και τον δικό του κανά 50άρι) , και να δώσει κανά 200άρι για να πάρει το επίσης ''γερασμένο'' s1150 ;
cabdik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδια, τι του λετε του παιδιου για FX? τι να τον κανει? το single core performance με εναν Phenom, ειναι πολυ κοντα...! σε multitasking o FX, ναι, αξιζει πολυ περισσοτερο. αλλα για gaming που θελει, τι οφελος θα εχει? καλυτερα να μεινει ως εχει, και σε ενα 6μηνο που θα ειναι ολες οι νεες πλατφορμες εξω, AM4 και οι νεοτεροι ΙΝΤΕΛ, βλεπει τι θα κανει. προς το παρον, ας παρει μια καλη καρτα γραφικων να δει βελτιωση στα παιχνιδια, και μεθαυριο αλλαζει και πλατφορμα.
Livagoth Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδια, τι του λετε του παιδιου για FX? τι να τον κανει? το single core performance με εναν Phenom, ειναι πολυ κοντα...! σε multitasking o FX, ναι, αξιζει πολυ περισσοτερο. αλλα για gaming που θελει, τι οφελος θα εχει? καλυτερα να μεινει ως εχει, και σε ενα 6μηνο που θα ειναι ολες οι νεες πλατφορμες εξω, AM4 και οι νεοτεροι ΙΝΤΕΛ, βλεπει τι θα κανει. προς το παρον, ας παρει μια καλη καρτα γραφικων να δει βελτιωση στα παιχνιδια, και μεθαυριο αλλαζει και πλατφορμα. Και εγώ αυτό νομίζω...Παρόλα αυτά, φοβάμαι πως με δυνατότερη κάρτα θα τρώω bottleneck!
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ αυτό νομίζω...Παρόλα αυτά, φοβάμαι πως με δυνατότερη κάρτα θα τρώω bottleneck! και με FX θα τρώς,αναλόγως το παιχνίδι.
cabdik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ αυτό νομίζω...Παρόλα αυτά, φοβάμαι πως με δυνατότερη κάρτα θα τρώω bottleneck! δεν εχει σημασια...! ας τρως.. ετσι κι αλλιως θα εχεις καλυτερες επιδοσεις...!!! δες το HTPC στην υπογραφη μου...!! ειναι παρομοιο συστημα με το δικο σου. προσφατα εβαλα την R9 370. μονο και μονο για να εχω καποια ανεση στα παιχνιδια, και μιλαω για παιχνιδια, παρομοια με αυτα που ανεφερες. 2
SpirosZ68 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 To μπατζετ σου επαρκει για αναβαθμιση καρτας γραφικων και επεξεργαστη.Κατα τη γνωμη μου σε συμφερει καλυτερα να πας σε GTX1060 μια που οι nvidia ζοριζουν λιγοτερο τον επεξεργαστη και θα αποδιδει πολυ καλυτερα απο την 470/480 και σε δευτερη φαση να αλλαξεις και τον επεξεργαστη αν δεις οτι τρως χοντρο bottleneck και υποφερει το gameplay.Το οτι θα τρως bottleneck δεν θα επρεπε να σε απασχολει. Παντα θα υπαρχει κατι στο συστημα που θα κανει bottleneck καπου. Το βεβαιο ειναι οτι με την καρτα γραφικων θα δεις μεγαλυτερη βελτιωση απο οτι με την αλλαγη επεξεργαστη.Η δικη μου η προταση ειναι ειτε να πας σε μια οικονομικη Site: 1060_3G B και λιγο αργοτερα (μονο για να προλαβεις να δοκιμασεις την καρτα και με τον Phenom) να αλλαξεις και επεξεργαστη παραμενοντας στο μπατζετ ειτε να πας σε Site: 1060_6GB να πουλησεις την υπαρχουσα καρτα γραφικων και μετα να αλλαξεις επεξεργαστη χρησιμποιοντας τα χρηματα απο την πωληση της καρτας ωστε να ανεβει το μπατζετ. Η μητρικη σου απο ο'τι ειδα υποστηριζει τον 8320E αλλα οχι τον 8320/8350. Ιδανικo θα ηταν αν μπορουσες να βρεις 8320E μεταχειρισμενο ωστε να τον παρεις σε τιμη που να αξιζει γιατι με κοστος 125ευρω και επιδοσεις σε gaming αισθητα κατωτερες ακομα και απο i3 παρ ολο που ειναι ο οικονομικοτερος τροπος αναβαθμισης δεν σου προσφερει πολυ καλο value for money. 1
cabdik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 μην βαζετε τον 8320Ε στις προτασεις, θα ειναι χειροτερα, ακομα και απο τον Phenom, λογω χαμηλου χρονισμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα