Μαύρη Χήρα Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα το Autocorrect έκανε μαμακία πως μπορώ να αλλάξω το username μου?
hellojim Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα το Autocorrect έκανε μαμακία πως μπορώ να αλλάξω το username μου? Μαύρη Χήνα? Μαλλον θα "φορεσεις" μαυρα καθως η αλλαγη του username δεν επιτρεπεται.
stelios18120 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν γίνεται αλλαγή Θα ζήσεις με αυτο! Πάλι καλά να λες που δεν έβγαλε ραυβη χοιρα
astrosunnefo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Επειδή α) είναι νέος λογαριασμός και β) πρόκειται απλά για λάθος στον τονισμό, ίσως σου το αλλάξει ο διαχειριστής. Στείλε ένα προσωπικό μήνυμα, δεν χάνεις τίποτα. 2
SuicycoMania Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 εισαι η τυπισσα με τον μαυρο θανατο και το καρπουζι?
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα το Autocorrect έκανε μαμακία πως μπορώ να αλλάξω το username μου? Εναλλακτικα σου κανουμε ban αυτο το accoUnt και φτιαχνεις καινουριο με το Username Που θες.μπορεις να αλλαξεις το email σου πιο πριν ωστε το παλιο να το χρησιμοποιησεις στο νεο account. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις