Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα.Εχω ενα Daewoo Lanos του 2000 και ενω βαζω το κλειδι και προσπαθει να παρει μπροστα δεν παιρνει με τιποτα.

Εφερα τεχνικο κτυπησε την αντλια βενζινης και πηρε.Το προβλημα ξαναγινε και ετσι το πηρε στο συνεργειο.Μου λεει πως πρεπει να αλλαξω τρομπα βενζινης και υα στοιχισει απο 100-150 ευρω μονο η αλλαγη αντλιας.Ψαχνοντας στο διαδικτυο ειδα οτι η αντλια κανει 30-40 ευρω και μαζι με φλοτερ γυρω στα 80-90.Οποτε μαλλον με κλεβει ο φιλος.

Θα ηθελα να μου προτεινετε τι μπορω να κανω.Δεν βριακομαι Αθηνα για αυτο και εχω προβλημα.

Δημοσ.

αγόρασε μόνος τα ανταλλακτικά και πήγαινε σε ένα συνεργείο κοντά στην περιοχή σου να στα βάλει. το αυτοκίνητο το έχεις σε συνεργείο στην Αθήνα; 

Δημοσ.

Βρισκομαι σε νησι και αυτο ειναι το προβλημα.

Το οχημα ειναι μονιμα εδω απλα κλασικα στα συνεργεια η ειναι ασχετοι η κλεφτες η συνδιασμος αυτων των 2.Γνωριζεις μηπως καποιο εμπιστο site ανταλλακτικων?

Δημοσ.

Καταρχήν θα τα αλλαξεις πακέτο αντλία και φλοτέρ γιατι μπορει να κολλαει και το φλοτερ. Λες ότι τα βρηκες 80-90€ το σετ και σου ζητησε 100-150€ μαζι με την εργασία... Γιατι σε κλέβει; Τσαμπα θες να στο κάνει; δε θα πληρωθεί την εργασία του;

• Like 2
Δημοσ.

Ok δε το διαβασα καλα μαλλον... Παρε την αντλια σετ απο καποιο μαγαζι με ανταλλακτικά απο το ιντερνετ και πηγαινε την να στην περάσει.

Καλυτερα να την παραγγείλεις τηλεφωνικά με τον αρ. πλαισιου σου (θα σου πουν να εχεις μπροστα σου αδεια κυκλοφορίας) ωστε να ταιριάζει 100%

Δημοσ.

Αντλια και φλοτερ μαζι γυρω στα 80-90 ρωτησα σε κατμα ανταλλακτικων.Εννοεις να δω σε αλλο καταστημα?

Φίλε, 100 για εργασία είπες, τα ανταλλακτικά ψάξε σε πολλά μαγαζιά.

Δημοσ.

100 με 150 χωρις την εργασια μου ειπε.

Δεν ξερω και για αυτο ρωταω.

Παλι μεσα ειναι ο ανθρωπος αφου εσυ λες 95, τεσπα παρε τα ανταλλακτικά και πήγαινε να στα βάλουν, ομως κατω απο 50 τοποθέτηση μην περιμένεις.

Δημοσ.

μισο λεφτο......την διαγνωση ποιος την εκανε;την πληρωθηκε;στο συνεργειο ποιος το πηγε;η μεταφορα πληρωθηκε;το οτι βγαζουν απο τα ανταλαχτικα,ειναι γνωστο.το οτι υπαρχουν διαφορες μαρκες και τιμες σε αντλιες,επισης γνωστο.οταν δεις τι μαρκα αντλια σε βαζει,τοτε μπορεις να συγκρινεις τιμες......κυριοτερο,μην βαλεις αντλια meat and doria..τρεις στις τρεις,εκαψαν περιελιξη στο διμηνο.και πανακριβη.....

• Like 1
Δημοσ.

μισο λεφτο......την διαγνωση ποιος την εκανε;την πληρωθηκε;στο συνεργειο ποιος το πηγε;η μεταφορα πληρωθηκε;το οτι βγαζουν απο τα ανταλαχτικα,ειναι γνωστο.το οτι υπαρχουν διαφορες μαρκες και τιμες σε αντλιες,επισης γνωστο.οταν δεις τι μαρκα αντλια σε βαζει,τοτε μπορεις να συγκρινεις τιμες......κυριοτερο,μην βαλεις αντλια meat and doria..τρεις στις τρεις,εκαψαν περιελιξη στο διμηνο.και πανακριβη.....

Ας βάλει hoffer τότε που είναι αρκετά καλή εταιρία.

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα με εβαλε συγγενης ασχετος με το ιντερνετ να ψαξω(ασχετος με αυτοκινητα εγω) αν μπορω φλοτερ βενζινης για το αυτοκινητο του,μπορει να μου πει καποιος πως ακριβως το ψαχνω σε σαιτ σαν και αυτο με ανταλλακτικα?με τον ορο φλοτερ δεν βγαζει τιποτα.ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, miucce είπε

Καλησπερα με εβαλε συγγενης ασχετος με το ιντερνετ να ψαξω(ασχετος με αυτοκινητα εγω) αν μπορω φλοτερ βενζινης για το αυτοκινητο του,μπορει να μου πει καποιος πως ακριβως το ψαχνω σε σαιτ σαν και αυτο με ανταλλακτικα?με τον ορο φλοτερ δεν βγαζει τιποτα.ευχαριστω

Eγω ψωνίζω απο https://www.onparts.gr/  ,κοίτα για τρόμπα βενζίνης κομπλέ ή μοναδα παροχής καυσίμων  .Πχ https://www.onparts.gr/audi/a1-2010/1200-tfsi-86hp/trofodosia-anafleksi-1/antlia-kafsimou/monada-paroxis-kafsimon-vdo-228235070002z-vdo

Η γραψε τι μοντέλο είναι το αμάξι να δουμε.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...