the1mason Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Παιδια καλημερα.Εχω ενα Daewoo Lanos του 2000 και ενω βαζω το κλειδι και προσπαθει να παρει μπροστα δεν παιρνει με τιποτα. Εφερα τεχνικο κτυπησε την αντλια βενζινης και πηρε.Το προβλημα ξαναγινε και ετσι το πηρε στο συνεργειο.Μου λεει πως πρεπει να αλλαξω τρομπα βενζινης και υα στοιχισει απο 100-150 ευρω μονο η αλλαγη αντλιας.Ψαχνοντας στο διαδικτυο ειδα οτι η αντλια κανει 30-40 ευρω και μαζι με φλοτερ γυρω στα 80-90.Οποτε μαλλον με κλεβει ο φιλος. Θα ηθελα να μου προτεινετε τι μπορω να κανω.Δεν βριακομαι Αθηνα για αυτο και εχω προβλημα.
gdriver Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 αγόρασε μόνος τα ανταλλακτικά και πήγαινε σε ένα συνεργείο κοντά στην περιοχή σου να στα βάλει. το αυτοκίνητο το έχεις σε συνεργείο στην Αθήνα;
the1mason Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Βρισκομαι σε νησι και αυτο ειναι το προβλημα. Το οχημα ειναι μονιμα εδω απλα κλασικα στα συνεργεια η ειναι ασχετοι η κλεφτες η συνδιασμος αυτων των 2.Γνωριζεις μηπως καποιο εμπιστο site ανταλλακτικων?
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καταρχήν θα τα αλλαξεις πακέτο αντλία και φλοτέρ γιατι μπορει να κολλαει και το φλοτερ. Λες ότι τα βρηκες 80-90€ το σετ και σου ζητησε 100-150€ μαζι με την εργασία... Γιατι σε κλέβει; Τσαμπα θες να στο κάνει; δε θα πληρωθεί την εργασία του; 2
the1mason Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 100 με 150 χωρις την εργασια μου ειπε. Δεν ξερω και για αυτο ρωταω.
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ok δε το διαβασα καλα μαλλον... Παρε την αντλια σετ απο καποιο μαγαζι με ανταλλακτικά απο το ιντερνετ και πηγαινε την να στην περάσει. Καλυτερα να την παραγγείλεις τηλεφωνικά με τον αρ. πλαισιου σου (θα σου πουν να εχεις μπροστα σου αδεια κυκλοφορίας) ωστε να ταιριάζει 100%
the1mason Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω παρα πολυ παιδες για την αμεση ανταποκριση και βοηθεια.Αυτο θα κανω.Καλη σας μερα.
sam75 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Είναι πολλά ακόμα και τα 100, πήγαινέ σε άλλον.
the1mason Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αντλια και φλοτερ μαζι γυρω στα 80-90 ρωτησα σε κατμα ανταλλακτικων.Εννοεις να δω σε αλλο καταστημα?
sam75 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αντλια και φλοτερ μαζι γυρω στα 80-90 ρωτησα σε κατμα ανταλλακτικων.Εννοεις να δω σε αλλο καταστημα? Φίλε, 100 για εργασία είπες, τα ανταλλακτικά ψάξε σε πολλά μαγαζιά.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 100 με 150 χωρις την εργασια μου ειπε. Δεν ξερω και για αυτο ρωταω. Παλι μεσα ειναι ο ανθρωπος αφου εσυ λες 95, τεσπα παρε τα ανταλλακτικά και πήγαινε να στα βάλουν, ομως κατω απο 50 τοποθέτηση μην περιμένεις.
dollyyy19 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 μισο λεφτο......την διαγνωση ποιος την εκανε;την πληρωθηκε;στο συνεργειο ποιος το πηγε;η μεταφορα πληρωθηκε;το οτι βγαζουν απο τα ανταλαχτικα,ειναι γνωστο.το οτι υπαρχουν διαφορες μαρκες και τιμες σε αντλιες,επισης γνωστο.οταν δεις τι μαρκα αντλια σε βαζει,τοτε μπορεις να συγκρινεις τιμες......κυριοτερο,μην βαλεις αντλια meat and doria..τρεις στις τρεις,εκαψαν περιελιξη στο διμηνο.και πανακριβη..... 1
sam75 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 μισο λεφτο......την διαγνωση ποιος την εκανε;την πληρωθηκε;στο συνεργειο ποιος το πηγε;η μεταφορα πληρωθηκε;το οτι βγαζουν απο τα ανταλαχτικα,ειναι γνωστο.το οτι υπαρχουν διαφορες μαρκες και τιμες σε αντλιες,επισης γνωστο.οταν δεις τι μαρκα αντλια σε βαζει,τοτε μπορεις να συγκρινεις τιμες......κυριοτερο,μην βαλεις αντλια meat and doria..τρεις στις τρεις,εκαψαν περιελιξη στο διμηνο.και πανακριβη..... Ας βάλει hoffer τότε που είναι αρκετά καλή εταιρία. 1
miucce Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα με εβαλε συγγενης ασχετος με το ιντερνετ να ψαξω(ασχετος με αυτοκινητα εγω) αν μπορω φλοτερ βενζινης για το αυτοκινητο του,μπορει να μου πει καποιος πως ακριβως το ψαχνω σε σαιτ σαν και αυτο με ανταλλακτικα?με τον ορο φλοτερ δεν βγαζει τιποτα.ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, miucce είπε Καλησπερα με εβαλε συγγενης ασχετος με το ιντερνετ να ψαξω(ασχετος με αυτοκινητα εγω) αν μπορω φλοτερ βενζινης για το αυτοκινητο του,μπορει να μου πει καποιος πως ακριβως το ψαχνω σε σαιτ σαν και αυτο με ανταλλακτικα?με τον ορο φλοτερ δεν βγαζει τιποτα.ευχαριστω Eγω ψωνίζω απο https://www.onparts.gr/ ,κοίτα για τρόμπα βενζίνης κομπλέ ή μοναδα παροχής καυσίμων .Πχ https://www.onparts.gr/audi/a1-2010/1200-tfsi-86hp/trofodosia-anafleksi-1/antlia-kafsimou/monada-paroxis-kafsimon-vdo-228235070002z-vdo Η γραψε τι μοντέλο είναι το αμάξι να δουμε. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα