Προς το περιεχόμενο

Dell XPS 13 9350 (i5-6200U/4GB/128GB/FHD/W10) 962€ @ Cyberport.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλά δε μπορώ να βλέπω ανακρίβειες χωρις λόγο

Και όλα αυτά που λές τι είναι; 

Καταλαβαίνεις ότι στο δεύτερο review που εσύ ανέβασες πάλι  είναι στην πραγματικότητα άλλο laptop :P

Τουλάχιστον διάβασε ο ίδιος αυτά τα Review που ανεβάζεις να σχηματίσεις άποψη για κάτι που δεν έπιασες ποτέ, κ άσε τους υπόλοιπους να πιστεύουμε το πραγματικό Perfomance. 

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποτε δεν καταλαβα γιατι ειναι τοσο θεμα να κουβαλας 1 η 3 κιλα ,ειδικα οταν στο 1 κιλο πρεπει να κανεις υποχωρησεις σε επεκτασιμοτητα ,αναβαθμισημοτητα, επιδοσεις , κοστος κλπ

μαλλον απευθυνονται σε apple style users που τρεχουν win

Γιατί στο τραπεζάκι του αεροπλάνου το μέγεθος και βάρος μετράει. Το πιο βολικό ελαφρύ και με απίστευτη μπαταρία είναι το Thinkpad x260.

Δημοσ.

Τελικά έχει πλάκα στα forum, ο κάθε κομπλεξικος βγάζει το άχτι του !

"Και χαλάρωσε τους τόνους σου λιγάκι πριν ξεστομίσεις το ότι λες, είναι λυπηρό να ξυπνούν οι σαγιονάρες και να ζητούν κορδόνια βλέπεις.

Επίσης συνιστώ εκμάθηση ορθογραφίας, προτού κοιτάξεις να κρίνεις τους άλλους, δε βλάπτει."

Δεν θα απολογηθώ για τα ορθογραφικά λάθη μου, ούτε για την κεκλιμένη ταχύτητα και τα άλλα πιθανά ορθογραφικα/συντακτικά λάθη, αλλά πριν κρίνεις κάποιον έχε στο νού σου ότι το επίπεδο εκπαίδευσής του μπορεί να είναι κατά πολύ ανώτερο απο το δικό σου ...

Αλλά και πάλι δεν έχω μάθει να κρίνω τους ανθρώπους από τη μόρφωση τους ή τα ορθογραφικά τους λάθη..

Δε κατάλαβα το ΡΑτΣΙΣΜΟ μερικών εδώ μέσα. . . Αν κάποιος είναι ανορθόγραφος του προτρέπετε να απέχει απο το forum , μη τυχόν και τον κρίνουν άτομα σαν εσένα εδώ μέσα?! Γιατί έχω πετύχει και σε άλλα post ανάλογες αντιδράσεις. Μόλις κάποιος δεν μας αρέσει τι λέει κάνουν υποθέσεις και τον λένε Ανορθόγραφο, Παιδάκι κτλ .. (Υποθέτοντας διάφορα).

Αυτό είναι το μήνυμα ενός forum ? Ειλικρινα κρίμα.... Γι αυτο δε θα πάμε μπροστά σαν χώρα ποτε...

PS:

1) Οσο για το ότι το δεύτερο review είναι για άλλο μηχάνημα, με μια πιο προσεκτική ματια του τι έγραψα, το αναφέρω ήδη οτι είναι άλλο ! Είναι το ίδιο dell xps με τον kabylake και κάποιες αναβαθμίσεις ..

2) To ότι σε διάφορα forums διάφοροι τύποι αναφέρουν blue screens κτλ δεν είναι αυταπόδειξη ότι πάσχει ένα μηχάνημα.

Ασχολείσαι και με πληροφορική (ως τεχνικός εγκατάστασης απ'οτι κατάλαβα), αλλά με βασικές γνώσεις στατιστικής θα καταλάβαινε κάποιος πως αν μπει στο forum με προβλήματα του πχ dell xps 13, θα βρεί μόνο τα προβλήματα..

Αλλά αυτό δεν είναι απόδειξη του ότι είναι προβληματικό μηχάνημα (αλλά, άλλο αυτο και άλλο "εγκατέστησα 5 dell τα 3 βγάζαν οθόνες , τα 2 κάνα κλικ-κλακ, και το 1 με χαμηλό τον ήχο όπως το έβαλα στη μπρίζα μου μούγκρησε!!" ).

Οπως αν μπεί κανείς στο forum προβλήματα επιτάχυνσης της Porsche Carrera Θα βρει κατόχους να αναφέρουν τεχνικά θέματα που αντιμετωπίζουν με της επιτάχυνσή της!

(και τότε θα βρεθούν αρκειτοί , Σίγουρα!, που θα πούν εμένα το Yugo δεν έχει κανένα post με πρόβλημα επιτάχυνσης!).

Ακραίο παράδειγμα μεν ... αλλά το ίδο νόημα..

Για να μην κουράζω άλλο ας σκεφτόμαστε λίγο πιο κριτικά ! Και ας μη κρίνουμε το κόσμο που ελεύθερα λέει την άποψη του, (ΓΙΑ Θέματα και άσχετα με την άποψη του!, πχ Ανορθόγρφος ).

Δεν θεοποιώ το dell, ούτε εγώ ο ίδιος θα το αγόραζα, ΑΛΛΑ μου έκανε εντύπωση με όλα αυτά που είδα να γράφονται για ένα καλό μηχάνημα (για το οποίο υπάρχουν άπειρες κριτικές στο διαδύκτιο) για να στηριχτούμε μόνο στη γνώμη οποιουδήποτε τυχαίου, ανώνυμου,  και είπα να πω τη γνώμη μου και εγω.

Δημοσ.

Οκ αρκεσου στο να λες τη γνωμη σου λοιπον και τα σχολια τα κρατας για τον εαυτο σου, διαφορετικα οπως κρινεις θα ανεχεσαι και να σε κρινουν.

Μπηκες για να κραξεις, οχι να πεις τη γνωμη σου κι αυτο φαινεται. Δε πειραζει ομως.

Δεν εχω να πω κατι αλλο, ουτε να αναιρεσω τα οσα ειπα, ειτε για το μηχανημα, ειτε για τα σχολια σου.

PS: Τα περι ρατσισμου τα ακουω βερεσε στην προκειμενη. Δεν εχω να σου αποδειξω και δεν εχεις να μου αποδειξεις κατι, οποτε ας μη ξεφευγουμε απο το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε έκρινα για την ορθογραφία σου, ουτε για το χαρακτήρα σου, ουτε για τη δουλειά που κάνεις...

Εκρινα τις ανακρίβειες σου (κατά τη γνώμη μου) για όσα έγραψες επι του θέματος ! που και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης ενος forum.

Μπορεί να το ακούς "βερεσέ" εσυ, αλλά εγω

Πιστεύω όσοι φέρονται έτσι σε ένα forum, "μάθε ορθογραφια και μετά μιλα...", θα έπρεπε να μη γίνονται αποδεκτοί στα forums.

το λήγω εδώ και συγνώμη τους αναγνώστες για το off topic

Δημοσ.

Εγραψες 4 ποστς ολα όλα για να πεις τη "γνωμη σου" η οποια σου απαντησε και αλλος το αν εχει υποσταση ή οχι. Κι εξσκολουθεις να μη θες να καταλαβεις.

Το να λες ομως στον αλλο για ανακριβειες και να σνομπαρεις και να εχεις και τουπε κσι υφακι μετα οτι σε θιξαμε κιολας, ξεφευγει κατα πολυ απο "μια γνωμη".

Εκφραζοντας πιο κοσμια τη γνωμη σου, θα μπορουσες να αποκομισεις και τον καταλληλο σεβασμο.

Για την ωρα, ελαβες καποιες απαντησεις, ισως οχι αυτες που περιμενες, αλλα δε φταινε οι αλλοι για αυτο, ουτε για την εγκυροτητα των αντεπιχειρηματων σου.

Δε κριθηκες για τη γνωμη σου (απο μενα τουλαχιστον), κριθηκες για τον τροπο και το υφακι σου να επιβαλλεις τα οσα εγγραψες ως (!?!?) εγκυρα.

Δεκτο το τι πιστευεις, δες την προσφορα μου στο εν λογω φορουμ και μετα απεκτησε αν θες αποψη.

Για την ορθογραφια τωρα, μην απαιτεις το σεβασμο μου αν πας να το παιξεις ιστοριας οτι ο αλλος ασχετος, κομπλεξικος, ανακριβειες και και και και. Εχεις ξεφυγει κστα πολυ απο το να πεις μια γνωμη, αυτη τη λεπτη γραμμη αρνεισαι να καταλαβεις. Δε θα στεκομουν στην ορθογραφια σου ή στη συγχηση που διακατεχει τ επιχειρηματα σου, αν εκφραζοσουν ανθρωπινα και ουδετερα.

Και παλι δε πειραζει, οπως λες εχεις ανωτερη μορφωση απο εμενα, οποτε θεωρω θα ξερεις κστι πσραπανω κι απο κανονες σωστης συμπεριφορας, οποτε ευελπιστω στην κατανοηση σου.

Γεια και χαρα.

Ps: Τα off topic, εντελως σα συμβουλη-προτροπη, καλο ειναι να μπαινουν σε spoiler. Δε νομιζω οτι χρειαζεται να τραβηξεις την προσοχη καποιου με το να συνεχιζεις το off topic απλα ζητωντας συγγνωμη απο τους αναγνωστες. Κρυψτο σε spoiler για να προσπερνανε. :)

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν στο δια ταύτα, έστησα σήμερα όπως είχα πεί 2x 9350 με το εξής spec:

i7-6500U / 8GB / 256GB, UHD Touch οθόνη, τα υπόλοιπα όπως ήδη ξέρετε.

Η μπαταρία μου έβγαλε περίπου 4-4,5 ώρες πρωτού μου σβήσουν εντελώς. Δεν εντυπωσιάστηκα επίσης.

Το XPS 13 με την QHD οθόνη έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από ότι αυτό με την απλή 1080p

Το touchscreen επίσης έχει μεγαλύτερη κατανάλωση

Ο i7 επίσης έχει μεγαλύτερη κατανάλωση

Όλα αυτά μαζί σε full load και να σου βγάζει και 4,5 ώρες screen time, θα έπρεπε να σε εντυπωσιάσει.... σημαίνει ότι σε απλό surfing και με λίγο μειωμένη φωτεινότητα θα σου βγάλει σίγουρα πάνω από 8 και ίσως κοντά στις δέκα ώρες... αν δεν ήταν μάλιστα QHD, δεν είχε touch και ήταν i5 θα έβγαζε πολύ πάνω από δέκα ώρες. Δεν υπάρχουν πολλά ultrabooks με κανονικό επεξεργαστή που το κάνουν αυτό. Το XPS13 είναι άπό τα λίγα που κοντράρουν στα ίσια τα apple laptops σε διαχείριση ενέργειας.

• Like 1
Δημοσ.

Όμορφα εμφανισιακά, αλλά προβληματικά μηχανήματα τα 9350, έχουμε στήσει πολλά και βαράνε μπλέ οθόνες, έχουν προβλήματα με το Power management ή έχουν χάλια drivers με το Wireless.

Και κατά 99% θα στήσω άλλα 2 αύριο για λογαριασμό μιας εταιρίας, οπότε θα μπορώ να έχω μια εικόνα για το αν άλλαξε κάτι ή εξακολουθούν να είναι τόσο χάλια...

Τέλος το XPS 13 9350 έχει παίξει αρκετές φορές στο Dell Outlet και σε καλύτερο configuration (8GB / 256GB) στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα.

http://www.hotukdeals.com/deals/xps-13-9350-skylake-i5-256gb-ssd-8gb-ram-infinity-1080p-dell-certified-refurbished-2438170

Δε θα το χαρακτήριζα προσφορά, αλλά απλά μια σχετικά καλή τιμή για ένα μέτριας σταθερότητας και κομμένου factory configuration μηχάνημα. Προσωπικά δε θα έδινα ούτε 700 για το συγκεκριμένο configuration (4GB / 128GB) έστω κι αν υποθέσουμε ότι δεν είχε τα προβλήματα που έχει.

Αυτό ειναι refurbished. Θα συμφωνησω μερικως με το άλλο σχολιο που πηρες για τον τροπο που γραφεις στο φορουμ. Δεν το εχω δουλεψει το μηχανημα αλλα θεωρείται τοπ, όμως στο 4/128 σε αυτά τα λεφα δεν αξιζει συμφωνω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...