Προς το περιεχόμενο

Dell XPS 13 9350 (i5-6200U/4GB/128GB/FHD/W10) 962€ @ Cyberport.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι κάποιες στιγμές είναι καλύτερο να μην σχολιάζεις και να κρατάς τις σκέψεις σου ερμητικά κλεισμένες στο μυαλό σου... ;) :P :)

Κοίταξε.... να δεις μετά από τόσα χρόνια στον χώρο και στης πωλήσεις του είδους άσε να έχω κάποια εμπειρία παραπάνω... έχω το lenovo y50 4k monitor και πετάει πίστεψε με δεν το πηγαίνω βόλτες σαν χαρτογιακας για ναυτό με ενδιαφέρουν όλες οι θεωρίες περί βάρους αν θες ελαφρύ είχα και το Sony vaio duo σουπερ μηχάνημα πάλι άξιζε τα λεφτά του....ΤΙ να πούνε και αυτοί που κρατάνε μια κάμερα όλη μέρα και δουλεύουν στα κανάλια και ο εξοπλισμός ζυγίζει...το 1 κιλό και παραπάνω δεν είναι τίποτα αλλά όχι αυτό το Dell είναι τενεκες στα 1000 ευρώ θες να είναι και έκδοση qm όχι εξυπνάδες u και επιδόσεις κουκουρουκου μάλλον δεν έχεις δουλέψει i7 m η qm γιαυτό σου φαίνονται σουπερ οι σειρά u που για μένα είναι ο τρόπος να κοροϊδεύουν τους ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα. Και είναι κρίμα. Άκου εξυπνάδες να κρατάω της σκέψεις μου όλη επαγγελματίες και γνωστές είσαστε ξαφνικά

Σόρρυ ρε φιλαράκι αν σε πείραξε αυτό που είπα αλλά εγώ είμαι καινούριος σε αυτά και δεν τα ξέρω καλά.... πες μου όμως εσύ που τα ξέρεις που θα βρω αυτούς τους qm ή όπως τους λένε τέλος πάντων... να κοίτα, έψαξα και εδώ σε αυτή την intel πως την λένε που βγάζει τους επεξεργαστές για τα μπλιμπλίκια που αγοράζουμε και δεν βρήκα τίποτα... δες και εσύ να μου πεις....

http://ark.intel.com/products/family/88393/6th-Generation-Intel-Core-i5-Processors#@Mobile

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίταξε.... να δεις μετά από τόσα χρόνια στον χώρο και στης πωλήσεις του είδους άσε να έχω κάποια εμπειρία παραπάνω... έχω το lenovo y50 4k monitor και πετάει πίστεψε με δεν το πηγαίνω βόλτες σαν χαρτογιακας για ναυτό με ενδιαφέρουν όλες οι θεωρίες περί βάρους αν θες ελαφρύ είχα και το Sony vaio duo σουπερ μηχάνημα πάλι άξιζε τα λεφτά του....ΤΙ να πούνε και αυτοί που κρατάνε μια κάμερα όλη μέρα και δουλεύουν στα κανάλια και ο εξοπλισμός ζυγίζει...το 1 κιλό και παραπάνω δεν είναι τίποτα αλλά όχι αυτό το Dell είναι τενεκες στα 1000 ευρώ θες να είναι και έκδοση qm όχι εξυπνάδες u και επιδόσεις κουκουρουκου μάλλον δεν έχεις δουλέψει i7 m η qm γιαυτό σου φαίνονται σουπερ οι σειρά u που για μένα είναι ο τρόπος να κοροϊδεύουν τους ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα. Και είναι κρίμα. Άκου εξυπνάδες να κρατάω της σκέψεις μου όλη επαγγελματίες και γνωστές είσαστε ξαφνικά

Κάτσε 1 λεπτό γιατί χάθηκα στον χείμαρρο της απάντησης.

δεν το πας βόλτα σαν χαρτογιακάς? υπάρχουν όμως κάτι χαζοί που γουστάρουμε να το πηγαίνουμε βόλτα από πελάτη σε πελάτη (έτσι από βίτσιο) οπότε ναι το 1 κιλό παραπάνω παίζει τον ρόλο του..

όσο μεγάλη σημασία έχει το βάρος και οι διαστάσεις να σου πω τώρα πως μεγάλο ρόλο παίζει και η αυτονομία.και ναι πάλι αυτοί οι χαζοί χαρτογιακάδες δίνουν έξτρα χρήματα για να κουμπώσουν μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία.

όμως τώρα τα ultrabooks (δες λίγο ultrabook vs regular laptop) βγαίνουν με ενσωματωμένη μπαταρία οπότε πρέπει να γίνει κάτι με το power consumption του μηχανήματος...θυσιάζεις λίγο το overall score στα benchmark tests για να εχεις αυτονομία.

γιατι? γιατί το μόνο θα τρέξουμε θα είναι κανά powerpoint, excel, email, browser...

λες ότι έχεις το y50 4k...αυτό είναι gaming laptop...ναι όντως GAMING...o χαζος χαρτογιακάς τι να το κανει το gaming laptop?

τέλος μου κάνει εντύπωση που έπρεπε να τα εξηγήσω αυτά σε επαγγελματία.

• Like 5
Δημοσ.

ποτε δεν καταλαβα γιατι ειναι τοσο θεμα να κουβαλας 1 η 3 κιλα ,ειδικα οταν στο 1 κιλο πρεπει να κανεις υποχωρησεις σε επεκτασιμοτητα ,αναβαθμισημοτητα, επιδοσεις , κοστος κλπ

μαλλον απευθυνονται σε apple style users που τρεχουν win

Δημοσ.

μαλλον απευθυνονται σε apple style users που τρεχουν win

να γενικεύσω και εγώ για να συνεχίσουμε ομαλά την κουβέντα μας?

ποτέ δεν κατάλαβα αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες ανάγκες.

μάλλον δεν έχουν βγεί ποτέ έξω απο το χωριό τους

Δημοσ.

Λοιπόν στο δια ταύτα, έστησα σήμερα όπως είχα πεί 2x 9350 με το εξής spec:

i7-6500U / 8GB / 256GB, UHD Touch οθόνη, τα υπόλοιπα όπως ήδη ξέρετε.

Εντυπώσεις: Με το Wireless αυτή τη φορά δεν είχα θέματα, δούλευα όμως με Ruckus Wireless εξοπλισμό.

Πέρασα κάπου 20GB data στο καθένα μέσω Wifi, σταθερά και χωρίς drops.

Στο ένα κατάφερα να βαρέσω bottleneck ανοίγοντας αρκετά παράθυρα κλπ κάνοντας το αρχικό configuration. Μετά από 1-2 sec επανήλθε στα φυσιολογικά του, όμως την "μικρή" αστάθεια για μηχάνημα με ολόφρεσκη εγκατάσταση την θεωρώ απαράδεκτη.

Στο δεύτερο μηχανάκι τώρα, ενώ ο ήχος ήταν στο mute, άρχισαν να ακούγονται κάτι παράσιτα από τα ηχεία. ανεβοκατέβασα την ένταση και σταμάτησε. Μετά ξανά mute. Δε το ξανάκανε. Απαράδεκτο και αυτό. Τονίζω, δεν ήταν CPU wine, ήταν ήχος από τα ηχεία. Power related αυτό.

Η μπαταρία μου έβγαλε περίπου 4-4,5 ώρες πρωτού μου σβήσουν εντελώς. Δεν εντυπωσιάστηκα επίσης.

Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι είναι ότι είναι υπέρλεπτα και πανάλαφρα.

Εξακολουθώ να τα θεωρώ όμορφα εμφανισιακά (αν και προσωπικά προτιμώ το look και το feel ενός HP ZBook μακράν), αλλά όχι κάτι αξιόλογο.

Screenshots attached πριν ξεκινήσει το configuration και μπούν στο domain (sorry για τη βιασύνη και την χάλια ποιότητα):

https://s12.postimg.org/pe5xx32rx/20161104_103141.jpg

https://s12.postimg.org/vt4ytr9hp/20161104_103147.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν στο δια ταύτα, έστησα σήμερα όπως είχα πεί 2x 9350 με το εξής spec:

i7-6500U / 8GB / 256GB, UHD Touch οθόνη, τα υπόλοιπα όπως ήδη ξέρετε.

Εντυπώσεις: Με το Wireless αυτή τη φορά δεν είχα θέματα, δούλευα όμως με Ruckus Wireless εξοπλισμό.

Πέρασα κάπου 20GB data στο καθένα μέσω Wifi, σταθερά και χωρίς drops.

Στο ένα κατάφερα να βαρέσω bottleneck ανοίγοντας αρκετά παράθυρα κλπ κάνοντας το αρχικό configuration. Μετά από 1-2 sec επανήλθε στα φυσιολογικά του, όμως την "μικρή" αστάθεια για μηχάνημα με ολόφρεσκη εγκατάσταση την θεωρώ απαράδεκτη.

Στο δεύτερο μηχανάκι τώρα, ενώ ο ήχος ήταν στο mute, άρχισαν να ακούγονται κάτι παράσιτα από τα ηχεία. ανεβοκατέβασα την ένταση και σταμάτησε. Μετά ξανά mute. Δε το ξανάκανε. Απαράδεκτο και αυτό. Τονίζω, δεν ήταν CPU wine, ήταν ήχος από τα ηχεία. Power related αυτό.

Η μπαταρία μου έβγαλε περίπου 4-4,5 ώρες πρωτού μου σβήσουν εντελώς. Δεν εντυπωσιάστηκα επίσης.

Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι είναι ότι είναι υπέρλεπτα και πανάλαφρα.

Εξακολουθώ να τα θεωρώ όμορφα εμφανισιακά (αν και προσωπικά προτιμώ το look και το feel ενός HP ZBook μακράν), αλλά όχι κάτι αξιόλογο.

Screenshots attached πριν ξεκινήσει το configuration και μπούν στο domain (sorry για τη βιασύνη και την χάλια ποιότητα):

https://s12.postimg.org/pe5xx32rx/20161104_103141.jpg

https://s12.postimg.org/vt4ytr9hp/20161104_103147.jpg

μιας και φαίνεσαι γνώστης, να ρωτήσω γιατί ψάχνομαι, φορητό λάπτοπ-ultrabook μέχρι 13-14 ίντσες το πολύ και και ελαφρύ για μετακινήσεις τι προτείνεις? Η χρήση είναι λίγο development και κυρίως system administration σε πολλά vm@azure.

Δημοσ.

μιας και φαίνεσαι γνώστης, να ρωτήσω γιατί ψάχνομαι, φορητό λάπτοπ-ultrabook μέχρι 13-14 ίντσες το πολύ και και ελαφρύ για μετακινήσεις τι προτείνεις? Η χρήση είναι λίγο development και κυρίως system administration σε πολλά vm@azure.

Στο παραπάνω πόστ μου θα δείς πως εμμέσως σύγκρινα/πρότεινα ήδη.

Κατά δεύτερον και για να μή βγαίνουμε αρκετά off topic, θα συνιστούσα να κάνεις κάποιο ποστ στην αντίστοιχη κατηγορία για να μή βασίζεσαι μόνο στη δική μου γνώμη.

Δημοσ.

Απορώ με τις απαντήσεις πολλών σε αυτό το post....!!!

Ίσως είναι το μοναδικό forum-post που βλέπω να θάβουν το Dell Xps 13.

Ένα laptop που θεωρείται κατά κοινή ομολογία η επανάσταση των τελευταίων ετών σε πολλούς τομείς _ αλλά και κυρίως στο πως κατάφερει να συνδυάσει επιδώσεις - αυτονομία - ποιότητα-ανάλυση οθόνης και 13'3 οθόνη σε μέγεθος 11' laptop !!!

Ασχέτως με το γούστα / ανάγκες του καθενώς είναι ένα μηχάνημα αξεπέραστο στο είδος του και απο τα λίγα laptop που δεν υπήρχε σε κανενα site debate . Ολοι αποδέχονταν την ανωτερότητά του.

Δεν το έχω προσωπικά , ούτε θα το αγοράσω, και προσπαθώ να έχω αντικειμένική άποψη.

Επισυνάπτω και ένα review απο αξιόπιστο site!

http://www.notebookcheck.net/Dell-XPS-13-9350-InfinityEdge-Ultrabook-Review.153376.0.html

Μέχρι που άκουσα εδώ μέσα , από άνθρωπο που ασχολείτε με πληροφορική - συστήματα, απότι μας είπε, πως η αυτονομία του είναι 3-4 ώρες, και πως απο τα τελευται 4 πυ έχει ανοιξει , τα 3 του βγάζουν μπλέ οθόνες, το ένα κάνει ήχους , το άλλο κολλάει κτλ !!

σιγα... καλά ούτε σε κινέζικο μηχάνημα του ebay των 50 ε δεν θα πετύχαινε κανέις όλα να βγούν με κάποιο θέμα!

Απορώ!

4 ώρες η αυτονομία του και σε όλα τα review που έχουν γίνει και τα συγκριτικά του δίνουν απο 11-14 ώρες! και το έχουν πρώτο απο τα άλλα τις δοκιμής!

Μα καλά ο καθένας λέει απερισκεπτα ότι του κατέβει?

Δημοσ.

Ίσως να μην έχουν την ίδια μπαταρία αυτό του τεστ που διάβασες με αυτό που αγόρασε ο φίλος.

Για τα υπόλοιπα, συμβαίνουν και στους καλύτερους.

Αλλά δεν αλλάζει το γεγονός πως σαν μοντέλο είναι πολύ καλό κομμάτι, αν και κατάτι υπερβολικά κοστολογημένο κατά την άποψή μου.

• Like 1
Δημοσ.

4 ώρες η αυτονομία του και σε όλα τα review που έχουν γίνει και τα συγκριτικά του δίνουν απο 11-14 ώρες! και το έχουν πρώτο απο τα άλλα τις δοκιμής!

Μόνο από αυτό μπορεί κάποιος να συμπεράνει πολλά σε σχέση με την απάντηση που έδωσες.

Φυσικά αν διάβαζες το review που εσύ ανέβασες θα έβλεπες ότι σε full load αντέχει ΜΟΝΟ 2,5 ώρες(ασταμάτητα). Άρα οι 4-4,5 ώρες που αναφέρθηκαν είναι λογικές εφόσον δουλεύεις συνεχόμενα το laptop. Αν το έχεις το laptop μόνο για να σερφάρεις θα πιάσεις 7-8 ώρες.

Τώρα τις 11-14 ώρες που είπες εσύ ξέρεις για αυτά καλύτερα :) Εκτός κ αν αναφέρεσαι να βλέπεις κ να θαυμάζεις το laptop με ανοιχτή οθόνη χωρίς να το ακουμπας. Ίσως τότε πιάσει τόσες ώρες.

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο από αυτό μπορεί κάποιος να συμπεράνει πολλά σε σχέση με την απάντηση που έδωσες.

Φυσικά αν διάβαζες το review που εσύ ανέβασες θα έβλεπες ότι σε full load αντέχει ΜΟΝΟ 2,5 ώρες(ασταμάτητα). Άρα οι 4-4,5 ώρες που αναφέρθηκαν είναι λογικές εφόσον δουλεύεις συνεχόμενα το laptop. Αν το έχεις το laptop μόνο για να σερφάρεις θα πιάσεις 7-8 ώρες.

Τώρα τις 11-14 ώρες που είπες εσύ ξέρεις για αυτά καλύτερα :) Εκτός κ αν αναφέρεσαι να βλέπεις κ να θαυμάζεις το laptop με ανοιχτή οθόνη χωρίς να το ακουμπας. Ίσως τότε πιάσει τόσες ώρες.

αστειο ;) όντως!

http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/dell-xps-13

Παραθέτω άλλο ένα review που μιλάει για 13:49 λεπτά (13 hours and 49 minutes on the Laptop Mag web surfing battery test) στο kabylake.

Τώρα ελπίζω να αστειεύεσαι αν αναφέρεσαι στο "load" ως μέτρηση της αυτονομίας!! Γιατί αν βρείς τις αντιστοιχες ωρες αυτονομιας του yoga κτλ στο "load" θα ξαναγελάσουμε εδω μέσα.

Ναι φαντάζομαι για ένα Laptop πιο αντιπροσωπευτικό της αυτονομίας είναι το browsing , office, etc. και όχι Graphic - Coding etc!

Δείξε μου και συ ενα review Που να αναφέρει για 4 ώρες αυτονομιας... (δε θα βρείς)

Ξαναλέω, δεν έχω καποιο προσωπικο λόγω να υπερασπιστώ το xps , αλλά δε μπορώ να βλέπω ανακρίβειες χωρις λόγο

Δημοσ.

Απορώ με τις απαντήσεις πολλών σε αυτό το post....!!!

Ίσως είναι το μοναδικό forum-post που βλέπω να θάβουν το Dell Xps 13.

Ένα laptop που θεωρείται κατά κοινή ομολογία η επανάσταση των τελευταίων ετών σε πολλούς τομείς _ αλλά και κυρίως στο πως κατάφερει να συνδυάσει επιδώσεις - αυτονομία - ποιότητα-ανάλυση οθόνης και 13'3 οθόνη σε μέγεθος 11' laptop !!!

Ασχέτως με το γούστα / ανάγκες του καθενώς είναι ένα μηχάνημα αξεπέραστο στο είδος του και απο τα λίγα laptop που δεν υπήρχε σε κανενα site debate . Ολοι αποδέχονταν την ανωτερότητά του.

Δεν το έχω προσωπικά , ούτε θα το αγοράσω, και προσπαθώ να έχω αντικειμένική άποψη.

Επισυνάπτω και ένα review απο αξιόπιστο site!

http://www.notebookcheck.net/Dell-XPS-13-9350-InfinityEdge-Ultrabook-Review.153376.0.html

Μέχρι που άκουσα εδώ μέσα , από άνθρωπο που ασχολείτε με πληροφορική - συστήματα, απότι μας είπε, πως η αυτονομία του είναι 3-4 ώρες, και πως απο τα τελευται 4 πυ έχει ανοιξει , τα 3 του βγάζουν μπλέ οθόνες, το ένα κάνει ήχους , το άλλο κολλάει κτλ !!

σιγα... καλά ούτε σε κινέζικο μηχάνημα του ebay των 50 ε δεν θα πετύχαινε κανέις όλα να βγούν με κάποιο θέμα!

Απορώ!

Μα καλά ο καθένας λέει απερισκεπτα ότι του κατέβει?

Ενδιαφέρον, δε το έχεις δεί/δουλέψει από κοντά κι απέκτησες και άποψη.

Και χαλάρωσε τους τόνους σου λιγάκι πριν ξεστομίσεις το ότι λες, είναι λυπηρό να ξυπνούν οι σαγιονάρες και να ζητούν κορδόνια βλέπεις.

Επίσης συνιστώ εκμάθηση ορθογραφίας, προτού κοιτάξεις να κρίνεις τους άλλους, δε βλάπτει.

Στα υπόλοιπα με κάλυψε ο billator.

Δεν έκανα browsing να δώ πόσο θα μου βγάλει, έκανα configuration το μηχάνημα, δούλευα την κάρτα δικτύου του κόφτες και κατέβασα 20GB περίπου ανα μηχάνημα μέσω Wireless. Δε θα απολογηθώ στον κάθε εξυπνάκια γιατί μου κράτησαν τόσο τα μηχανάκια. Τόσο έβγαλαν, τόσο έγραψα, δεν έχω κάποιο λόγο να γράψω ανακρίβειες, ούτε κάποιο όφελος.

PS: Τώρα είδα ότι σε full load έβαλαν 2,5 ώρες, στο ίδιο review που παρέθεσες. Απλά γελάω που βιάστηκες να κρίνεις τις 4-4,5 ώρες που μου έβγαλαν εμένα κι έπεσες να με κράξεις. Εκτέθηκες ο ίδιος όπως καταλαβαίνεις.

Τέλος, για τα περί blue screens που είχα αντιμετωπίσει τον Μάρτιο του 2016 όταν είχα πρωτοδουλέψει 9350 (στην τύχη παραθέτω μερικά links που βρήκα με όχι και πολύ κόπο και ψάξιμο):

http://forum.notebookreview.com/threads/dell-xps-13-2015-9350-not-working-random-bsod-need-help.784042/

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/613079/win-10-dell-xps-13-9035-abrupt-black-screencrashingbsod/

https://www.reddit.com/r/Dell/comments/3ukn55/bsod_bad_object_header_dell_xps_13_9350/

http://www.tenforums.com/bsod-crashes-debugging/47828-bsods-wake-dell-xps-13-9350-a.html?s=197a345a01e07dea2b02d3786ab3cad4

...για δες που τελικά είχα δίκιο και το 9350 έβγαζε blue screens, ενώ κάποιος το θεωρεί ανακρίβεια.

Καλή συνέχεια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...