socol Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 DELL XPS 13 9350 στα 962€ (τελική τιμή με μεταφορικά) στο Cyberport.de. https://www.cyberport.de/dell-xps-13-9350-4846-notebook-i5-6200u-ssd-full-hd-matt-windows-10-1C33-1DC_1696.html Χαρακτηριστικά: Ultrabook, Οθόνη: 13.3″ Full HD, Ανάλυση: 1920×1080, CPU: Intel Core i5 6200U 2.3 GHz, RAM: 4 GB, GPU: Intel HD Graphics 520, Σκληρός Δίσκος: 128 GB SSD, Λειτουργικό: Windows 10, Βάρος: 1.20 kg , Κατασκευαστής: Dell Στην Ελλάδα αρχίζει από 1299€ (+ μεταφορικά).
plpapadopoulos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Όμορφα εμφανισιακά, αλλά προβληματικά μηχανήματα τα 9350, έχουμε στήσει πολλά και βαράνε μπλέ οθόνες, έχουν προβλήματα με το Power management ή έχουν χάλια drivers με το Wireless. Και κατά 99% θα στήσω άλλα 2 αύριο για λογαριασμό μιας εταιρίας, οπότε θα μπορώ να έχω μια εικόνα για το αν άλλαξε κάτι ή εξακολουθούν να είναι τόσο χάλια... Τέλος το XPS 13 9350 έχει παίξει αρκετές φορές στο Dell Outlet και σε καλύτερο configuration (8GB / 256GB) στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα. http://www.hotukdeals.com/deals/xps-13-9350-skylake-i5-256gb-ssd-8gb-ram-infinity-1080p-dell-certified-refurbished-2438170 Δε θα το χαρακτήριζα προσφορά, αλλά απλά μια σχετικά καλή τιμή για ένα μέτριας σταθερότητας και κομμένου factory configuration μηχάνημα. Προσωπικά δε θα έδινα ούτε 700 για το συγκεκριμένο configuration (4GB / 128GB) έστω κι αν υποθέσουμε ότι δεν είχε τα προβλήματα που έχει. 12
frap73 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Εγγύηση: Cyberport: 2 years, bring in. MG Manager: 2years, next business day, on site. Όχι κι ακριβώς ίδια... 1
plpapadopoulos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σωστοτατη παρατηρηση. Απο ποτε η Dell εχει bring in warranty στα μοντελα XPS? Ευστοχος.
DimitrisDrama Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Συγνώμη είναι προσφορά αυτός ο Κούβας...? Με u επεξεργαστή...? χαχχα ελεος 1
pananton Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Συγνώμη είναι προσφορά αυτός ο Κούβας...? Με u επεξεργαστή...? χαχχα ελεος έλα ντε οι άσχετοι στην Dell..πάνε και βάζουν σε ultrabook u σειρά...ότι να 'ναι... 7
karasardelis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Συγνώμη είναι προσφορά αυτός ο Κούβας...? Με u επεξεργαστή...? χαχχα ελεος Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι κάποιες στιγμές είναι καλύτερο να μην σχολιάζεις και να κρατάς τις σκέψεις σου ερμητικά κλεισμένες στο μυαλό σου... Εγώ πάντως που έχω το ίδιο μοντέλο αλλά της προηγούμενης σειράς (9343), μπορώ να πω ότι είναι ένα από τα καλύτερα μηχανήματα που έχουν περάσει από τα χέρια μου (και δεν έχουν περάσει λίγα). Άριστη διαχείριση ενέργειας, σπάνια θα ακούσεις ανεμιστήρα να δουλεύει, άριστη κατασκευή, απίστευτα μικρό και ελαφρύ, κανένα κόλλημα και απολύτως κανένα πρόβλημα. Θα το πρότεινα με κλειστά μάτια αν δεν ήταν το μοντέλο με τα 4/128 αλλά με τα 8/256 - τα 4 είναι λίγα για laptop πλέον και δεν αναβαθμίζεται σε μνήμη. 2
Billator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι; Δεν είναι πολύ ακριβό και πάλι σαν laptop γιατί να αποτελεί προσφορά; Δεν βλέπω κάτι στα χαρακτηριστικά του που να δικαιολογεί τέτοια τιμή.
karasardelis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι; Δεν είναι πολύ ακριβό και πάλι σαν laptop γιατί να αποτελεί προσφορά; Δεν βλέπω κάτι στα χαρακτηριστικά του που να δικαιολογεί τέτοια τιμή. Όλα τα ultrabooks αυτής της κατηγορίας (dell xps 13, hp spectre, lenovo yoga 900, zenbook κ.λ.π.) είναι ακριβά - έχουν υψηλό κόστος κατασκευής (ανθρακονήματα, αλουμίνιο κ.λ.π. για να κρατήσουν το βάρος χαμηλά). Πρέπει να τα πιάσεις στα χέρια σου και να τα δουλέψεις για να καταλάβεις τι ακριβώς πληρώνεις... Εγγύηση: Cyberport: 2 years, bring in. MG Manager: 2years, next business day, on site. Όχι κι ακριβώς ίδια... Επίσης το product number (9350-4846) που δίνει η Cyberport πωλείται μόνο από Γερμανικά online shops. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το λαπτοπ να είναι με Γερμανικό πληκτρολόγιο και ξέρετε όλοι τι σημαίνει αυτό...
Billator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πρέπει να τα πιάσεις στα χέρια σου και να τα δουλέψεις για να καταλάβεις τι ακριβώς πληρώνεις... Κοίταξε εγώ πχ χρειαζόμουν ισχύς από το μηχάνημα και πήρα ένα Dell Inspiron 7559 (17-6700HQ,8Gb ram,FHD,GTX960M 4GB) 60ευρώ χαμηλότερα από αυτό ( με i5-6300HQ ίδιο έκανε 785ευρώ) από Ελλάδα πάντα. Πληρώνεις μόνο εμφάνιση κ φορτικότητα επομένως σε αυτό του τίτλου για office δουλειές.
karasardelis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Κοίταξε εγώ πχ χρειαζόμουν ισχύς από το μηχάνημα και πήρα ένα Dell Inspiron 7559 (17-6700HQ,8Gb ram,FHD,GTX960M 4GB) 60ευρώ χαμηλότερα από αυτό ( με i5-6300HQ ίδιο έκανε 785ευρώ) από Ελλάδα πάντα. Πληρώνεις μόνο εμφάνιση κ φορτικότητα επομένως σε αυτό του τίτλου για office δουλειές. Όπως καταλαβαίνεις οι ανάγκες σου είναι εντελώς διαφορετικές από το ultrabook του θέματος. Το δικό σου laptop είναι σχεδόν 3 κιλά και είναι για περιστασιακές μετακινήσεις... εμείς πάλι που τα σέρνουμε μαζί μας όλη μέρα έχουμε σαν προτεραιότητα να είναι ελαφριά (κοντά στο κιλό), να κρατάει πολύ η μπαταρία (εδώ μιλάμε για 8 με 10 ώρες), να μπορείς να εργαστείς σε αυτό ακόμα και στον ήλιο (μη ανακλαστικές οθόνες) και να αντέχουν στην σκληρή χρήση.... 2
Billator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Είναι για κάποιον που θέλει απλά φορητότητα για να κουβαλάει μαζί του συνέχεια ένα laptop. Το δικό μου πήγαινε περισσότερο για workstation παρά για office χρήση. Ok κατάλαβα
baskon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ακριβώς..αλλές οι ανάγκες του καθενός.. Εγώ εχω 2 καλά desktop σε γραφείο/σπιτι (οκ στο σπιτι εχω και αλλα)..και ενα spectre x360 skylake με 8gb ram και 256 ssd για το δρομο..Κανονικό λαπτοπ δε ξαναακουμπάω..απλά δε παλευεται στη μεταφορα..Εκτός αυτού τα μηχανήματα αυτά είναι αρκετά δυνατά για σχεδόν τα πάντα..
Billator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Κανονικό λαπτοπ δε ξαναακουμπάω..απλά δε παλευεται στη μεταφορα..Εκτός αυτού τα μηχανήματα αυτά είναι αρκετά δυνατά για σχεδόν τα πάντα.. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ειδικά όταν έχεις τσάντα πλάτης. 2,5κιλά είναι δεν είναι και τόσο βαρύ, εκτός κ αν κάποιος θέλει να κυκλοφορεί με το λάπτοπ στο χέρι, εκεί πάω πάσο φυσικά και συμφωνώ μαζί σας για την μεταφορά. Δεν λες ότι κάνουν σχεδόν τα πάντα, μιας και το "πάντα" εξαρτάται από την χρήση που το θες. Για την δικιά σας χρήση όπως μου ανέλυσε και @karasardelis ίσως όντως να κάνουν σχεδόν τα πάντα... 1
DimitrisDrama Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι κάποιες στιγμές είναι καλύτερο να μην σχολιάζεις και να κρατάς τις σκέψεις σου ερμητικά κλεισμένες στο μυαλό σου... Κοίταξε.... να δεις μετά από τόσα χρόνια στον χώρο και στης πωλήσεις του είδους άσε να έχω κάποια εμπειρία παραπάνω... έχω το lenovo y50 4k monitor και πετάει πίστεψε με δεν το πηγαίνω βόλτες σαν χαρτογιακας για ναυτό με ενδιαφέρουν όλες οι θεωρίες περί βάρους αν θες ελαφρύ είχα και το Sony vaio duo σουπερ μηχάνημα πάλι άξιζε τα λεφτά του....ΤΙ να πούνε και αυτοί που κρατάνε μια κάμερα όλη μέρα και δουλεύουν στα κανάλια και ο εξοπλισμός ζυγίζει...το 1 κιλό και παραπάνω δεν είναι τίποτα αλλά όχι αυτό το Dell είναι τενεκες στα 1000 ευρώ θες να είναι και έκδοση qm όχι εξυπνάδες u και επιδόσεις κουκουρουκου μάλλον δεν έχεις δουλέψει i7 m η qm γιαυτό σου φαίνονται σουπερ οι σειρά u που για μένα είναι ο τρόπος να κοροϊδεύουν τους ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα. Και είναι κρίμα. Άκου εξυπνάδες να κρατάω της σκέψεις μου όλη επαγγελματίες και γνωστές είσαστε ξαφνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα