killmelater Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια! Πηρα προσφατα ενα android tv box αλλα το χειριστηριο δεν βοηθαει και πολυ! Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να το δουλευω απο το κινητο μου android? Κατεβασα αρκετες εφαρμογες αλλα δε καταφερα και πολυ να το δουλεψω!
killmelater Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Το εχεις δουλεψει; το κατεβασα αλλα κατι δε κανω σωστα με τα port α θυμαμαι καλα
notakos86 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια! Πηρα προσφατα ενα android tv box αλλα το χειριστηριο δεν βοηθαει και πολυ! Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να το δουλευω απο το κινητο μου android? Κατεβασα αρκετες εφαρμογες αλλα δε καταφερα και πολυ να το δουλεψω! Αν σε ενδιαφερει ΜΟΝΟ για χειρισμο τοθ KODI προτεινω ανεπιφυλακτα το kore
theibanez Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Το εχεις δουλεψει; το κατεβασα αλλα κατι δε κανω σωστα με τα port α θυμαμαι καλα You need to configure Kodi / XBMC to allow Yatse to connect. Just follow the instructions corresponding to your Kodi / XBMC version.
killmelater Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 You need to configure Kodi / XBMC to allow Yatse to connect. Just follow the instructions corresponding to your Kodi / XBMC version. Τα εχω κανει αυτα με τα port, 2 μερες ασχολουμε με αυτο! Μηπως φταιει η rom? Απλα δεν ηθελα να την αλλαξω γτ δουλευει καλα! Ασε που δε ξερω κ αν θα τα καταφερω! Δε ξερω αν κατι δε κανω σωστα αλλα δε μπορει απο 20 εφαρμογες που κατεβασα να μη δουλευει ουτε μια εκτος απο το remodroid αλλα αυτο ειναι σαν το teamviewer δυσχρηστο για android
sils Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Φιλε μονο το droidmote αλλα δυστυχώς κανει 3.69 αλλα δουλευει τελεια.
killmelater Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καταφερα και μπηκα με το yatse αλλα ειναι κυριος για kodi. Droidmote client δε βλεπει με τπτ το server ουτε καν χειροκινητα. Καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα