Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ημουν αναμεσα σε a5 '16 Και 5x 32gb και παρηγγειλα 5x. Το περιμενω απο εβδομαδα. Για να δουμε.

Μεγεια! Γιατι το προτιμησες απ' το Α5?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Nexus 5X έχει δυνατότερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών,μάλλον και καλύτερη κάμερα.Ομως δεν έχει ραδιόφωνο και έχει μικρότερη αυτονομία μπαταρίας απο το A5 2016.Επίσης το A5 παίρνει micro sd,έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και Amoled οθόνη.Ομως και οθόνη του Nexus είναι καλή απ'ότι έχω διαβάσει,δεν το έχω δει από κοντά.Εχω δει του A5 και είναι αρκετά καλή.

Στο θέμα των αναβαθμίσεων υπερτερεί το Nexus που θα πάρει την 8 ενώ το A5 πιθανόν θα μείνει με την Nougat.

Εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει.Πιστεύω πως αν τα δείς απο κοντά θα διαλέξεις το A5.

http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7789&idPhone2=7556&

• Like 2
Δημοσ.

το nexus υπερτερει σε ολα κακα τα ψεματα...το μονο αρνητικο ειναι η μπαταρια που θελει τουλαχιστον μια φορα την ημερα φορτιση για απλη χρηση

• Like 2
Δημοσ.

Μεγεια! Γιατι το προτιμησες απ' το Α5?

Ευχαριστω! Τo A5 '16 το βλεπω απο κοντα καθε μερα γιατι το εχει μια φιλη ομολογω πως σαν design ειναι ωραιο και στιβαρο αλλα nexus καλυτερη καμερα,cpu,gpu,fingerprint scanner 4κ βιντεο και πολλα ακομα. Τα μονα αρνητικα που ακουω ειναι η μνημη που δεν ειναι επεκτασιμη αλλα πηρα την 32gb εκδοση και η μπαταρια η οποια δεν με καιει και τοσο πολυ αλλωστε οι διαφορες δεν ειναι τραγικες μεταξυ αυτων των 2. Ραδιοφωνο απο κινητο δεν ακουω ποτε επισης. Και το βασικοτερο περι λογισμικου και αναβαθμισεων, αν και πρωτη φορα σε σειρα nexus πιστευω θα ειναι καλη εμπειρια.

Δημοσ.

25 gb δεν ειναι αρκετα ρε παιδια? ετσι και αλλιως τα φορτωνεις ολα στο google drive

Εγώ έχω 16αρι iPhone και είμαι μια χαρά διότι ακούω μουσική από Spotify και χρησημοποιω cloud για τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Εχω το iphone 5c και τον τελευταίο καιρό κολλάει αρκετά, το έχω 2 χρόνια περίπου. Σκέφτομαι λοιπόν να προβώ στην αγορά του Samsung Galaxy J5, μιας και το θέλω απλώς για σερφάρισμα πιο πολύ και κανένα τηλέφωνο. Ποτέ δεν είχα samsung είναι η αλήθεια όμως δεν θέλω να χαλάσω παραπάνω από 200€. Σε άλλη περίπτωση ίσως να έπαιρνα το iphone 6s αλλά νομίζω πως τα λεφτά είναι υπερβολικά πολλά. Τι θα μου προτείνατε εσείς; 

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Εχω το iphone 5c και τον τελευταίο καιρό κολλάει αρκετά, το έχω 2 χρόνια περίπου. Σκέφτομαι λοιπόν να προβώ στην αγορά του Samsung Galaxy J5, μιας και το θέλω απλώς για σερφάρισμα πιο πολύ και κανένα τηλέφωνο. Ποτέ δεν είχα samsung είναι η αλήθεια όμως δεν θέλω να χαλάσω παραπάνω από 200€. Σε άλλη περίπτωση ίσως να έπαιρνα το iphone 6s αλλά νομίζω πως τα λεφτά είναι υπερβολικά πολλά. Τι θα μου προτείνατε εσείς; 

αρχικα για να σου κολλαει το 5c ισως το εχεις φορτώσει πολυ αλλιως εχεις τα 8 γιγα. απο την αλλη δεν αξιζει 200€ για samsung. παρε το 6s μεταχειρσμενο να γλυτωσεις €€ αλλιως αν θες καλο κινητο θες γυρω στα 300-400.

εξαιρεση ειναι τα 250€ για το α5 2016 που αξιζει τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.

καλυτερα ανοιξε δικο σου θεμα να μας πεις προτιμησεις στο λογισμικο διοτι αν θες ios, iphone 6s μονοδρομος

αλλιως υπαρχουν a5 2016, one plus 2, one plus 3, samsung galaxy s7 αναλογα το μπατζετ σου.

δεν σου συνηστω να παρεις κινητο με 200€ θα ειναι χειροτερο απο το 5c σου

μου κανει εντυπωση που σου κολλαει καθως εχω Iphone 5 και ειναι κομπλε. ειδικα στο safari παει πολυ κομπλε κανε μια επαναφορα τα παντα και setup as new iphone απο itunes. επισης απαντησε μας στο αν εχεις τα 8 γιγα διοτι οσο πιο λιγα γιγα τοσο πιο αργο δισκο εχει το κινητο. 

ξεχασα να σου πω πως αν θες παλι μικρο κινητο υπαρχει το iphone se που πιστευω θα πεσει πολυ η τιμη του λογω εορτών φετος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα ειχα προσφατα iphone 6 16g και θελω να φυγω απο την ios Τεσπα το πουλησα και εχω να διαθεσω περιπου 400€.Πειτε μου τη γνωμη σας παρακαλω.

Δημοσ.

Το 16αρι έχω αλλά το χω γεμίσει, και όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ δε θέλω να τις σβήσω. Εντελώς χαζό, ε; Θα σας τα πω και στο θέμα που θα ανοίξω. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα ειχα προσφατα iphone 6 16g και θελω να φυγω απο την ios Τεσπα το πουλησα και εχω να διαθεσω περιπου 400€.Πειτε μου τη γνωμη σας παρακαλω.

Άνοιξε ενα νεο θεμα και συμπληρωσε την φορμα.

Το 16αρι έχω αλλά το χω γεμίσει, και όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ δε θέλω να τις σβήσω. Εντελώς χαζό, ε; Θα σας τα πω και στο θέμα που θα ανοίξω. 

Δοκιμασε ενα Hard Reset Και επισης δεν ξερω τι θα κανεις, πρεπει να τις αποχωριστεις 1f602.png1f602.png

Δημοσ.

Δοκιμασε ενα Hard Reset Και επισης δεν ξερω τι θα κανεις, πρεπει να τις αποχωριστεις 1f602.png1f602.png

Το ρεσετ θα το κάνω μέσω itunes, σωστά; χαχα μα και να αποχωριστώ μερικές πάλι θα συμβαίνει το ίδιο μάλλον.  -_-

Δημοσ.

Το ρεσετ θα το κάνω μέσω itunes, σωστά; χαχα μα και να αποχωριστώ μερικές πάλι θα συμβαίνει το ίδιο μάλλον.  -_-

Μέσω iTunes είτε από το κινητό σου μέσα από τις ρυθμίσεις. Φυσικά θα πρέπει να κρατήσεις φωτογραφίες κλπ στον υπολογιστή σου που δεν θες να χάσεις.

Δημοσ.

αρχικα για να σου κολλαει το 5c ισως το εχεις φορτώσει πολυ αλλιως εχεις τα 8 γιγα. απο την αλλη δεν αξιζει 200€ για samsung. παρε το 6s μεταχειρσμενο να γλυτωσεις €€ αλλιως αν θες καλο κινητο θες γυρω στα 300-400.

εξαιρεση ειναι τα 250€ για το α5 2016 που αξιζει τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.

καλυτερα ανοιξε δικο σου θεμα να μας πεις προτιμησεις στο λογισμικο διοτι αν θες ios, iphone 6s μονοδρομος

αλλιως υπαρχουν a5 2016, one plus 2, one plus 3, samsung galaxy s7 αναλογα το μπατζετ σου.

δεν σου συνηστω να παρεις κινητο με 200€ θα ειναι χειροτερο απο το 5c σου

μου κανει εντυπωση που σου κολλαει καθως εχω Iphone 5 και ειναι κομπλε. ειδικα στο safari παει πολυ κομπλε κανε μια επαναφορα τα παντα και setup as new iphone απο itunes. επισης απαντησε μας στο αν εχεις τα 8 γιγα διοτι οσο πιο λιγα γιγα τοσο πιο αργο δισκο εχει το κινητο. 

ξεχασα να σου πω πως αν θες παλι μικρο κινητο υπαρχει το iphone se που πιστευω θα πεσει πολυ η τιμη του λογω εορτών φετος.

και τα iphones (ειδικά τα παλιά πριν το 6ς) κολλάνε ας και δεν το παραδέχονται οι iphonakides πλέον με 1gb ram δεν πας πουθενά

Δημοσ.

και τα iphones (ειδικά τα παλιά πριν το 6ς) κολλάνε ας και δεν το παραδέχονται οι iphonakides πλέον με 1gb ram δεν πας πουθενά

Με τετοιο σκεπτικό κολλάει το 6 ( που δεν κολλάει κάν).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...