Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ζ3 απ το πλαισιο στα 269€

Μόλις το τσέκαρα και φαίνεται πολύ δυνατό παίρνει ένα + και από εμένα. Παίζει και η ίδια προσφορά και στον Κωτσόβολο, ίσως να σου φανεί καλύτερος σε θέματα εγγύησης από πλαίσιο..

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι αρκετα παλιο το εχω τσεκαρει

Τότε το α5 είναι μονόδρομος πιστεύω.. δεν σου αρέσει εσένα σαν κινητό;; η το λογισμικό του α5 σε ενοχλεί;; διότι αν δεν έχεις κάποιο θέμα παράγγειλε το όσο κάνει 250 διότι εδώ και καιρό ανεβοκατεβαίνει η τιμή του από 250-260-270€

Δημοσ.

Τότε το α5 είναι μονόδρομος πιστεύω.. δεν σου αρέσει εσένα σαν κινητό;; η το λογισμικό του α5 σε ενοχλεί;; διότι αν δεν έχεις κάποιο θέμα παράγγειλε το όσο κάνει 250 διότι εδώ και καιρό ανεβοκατεβαίνει η τιμή του από 250-260-270€

Οσο περιμενω ισως μεγαλωσει και το budget χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Μια αναζήτησή να ψάξεις στο τι εχω γράψει για iPhone 4s θα σου λύσει την απορία. Ποτε μου δεν επαίνεσα την Apple και θεωρώ λαθος το να βαρύνει τοσο το 4s. Επισης εκατοντάδες φορές εχω δεχθεί κριτική για την επιλογή μου για το iOS ομως ειναι ολοφάνερη η δραστηριότητα μου στο φόρουμ οτι υποστηρίζω το android εξίσου. ΔΙΟΤΙ ειμαι ανοιχτός στην χρηση των 2 λογισμικών και δεν εχω θέμα με κανενα. Θεωρώ πως η Apple εξυπηρετεί εμενα προσωπικά καλυτερα αυτήν την φάση. Είπα την άποψη μου για τα nexus και κανένας δεν μπορει να μου πει οτι ειμαι λαθος καθώς ειναι φανερό πως θελει η Google να τα σκοτώσει σιωπηλά.. Όσον αφορά την Apple ΜΟΥ, να σου διευκρινήσω πως δεν μου καίγεται καρφί για τα λεφτά που βγάζει, εγω ως καταναλωτής θελω να αγοράσω κατι που δουλεύει άψογα και θα πάρει αναβαθμίσεις για τα επόμενα 5 έτη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ! Εχω iPhone 5 με iOS 10 και δουλεύει αξιοπρεπέστατα διπλα απο το 6s plus μου. Για να σε βοηθήσω: πήρε με αυτήν την σειρά τις αναβαθμίσεις: iOS 6,7,8,9,10 Μπορεις να πεις το ιδιο για το nexus της εποχής? η ακομη χειρότερα το Galaxy s3 που κολλάει ακομη και στο μενού των ρυθμίσεων? Ειναι σίγουρο οτι το iPhone 5 θα σταματήσει να αναβαθμίζεται πλέον, αλλα ειναι ένα πολυ κομπλέ κινητό σκεπτόμενοι το 2012 που βγήκε... Θα συνιστούσα στους φανατικούς android χρήστες, όταν βλέπουν οπουδήποτε την λέξη Apple να μην αρπάζονται...

Πρώτον το 5 βγήκε με την 6. Δεύτερον σέρνεται πλέον όσο και το S3 (προσωπική εμπειρία). Τρίτον το Nexus κοστίζει το 1/3 του 6S PLUS που τρέχει δίπλα του.

Δημοσ.

Οσο περιμενω ισως μεγαλωσει και το budget χαχα

Αν μεγαλώσει το budget θα έχεις πολύ καλές επιλογές. Έχει υπόψιν σου πως και 300 η 350 να το πας δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο (εκτός one plus 2) από 400€ και άνω πάμε σε άριστες συσκευές λγ one plus 3. Όποτε αν δεν έχεις σκοπό να ανέβεις τόσο ψηλα δες αυτό που σου πρότεινα.

Πρώτον το 5 βγήκε με την 6. Δεύτερον σέρνεται πλέον όσο και το S3 (προσωπική εμπειρία). Τρίτον το Nexus κοστίζει το 1/3 του 6S PLUS που τρέχει δίπλα του.

Και το ότι βγήκε με 6;; και πάλι πολλές αναβαθμίσεις πήρε. Μου κανεις πλάκα ότι σέρνεται έτσι;; το χρησημοποιω καθημερινά μαζί με το 6s plus σου ξαναλέω για facebook photos instagram τηλέφωνα scanner εγγράφων emails παιχνίδια!! Και δεν κολλάει πουθενά πραγματικά.. πάλι καλά που συμφωνούμε σε 2 πράγματα: α) το s3 σέρνεται

β) το nexus είναι πολύ φθηνότερο.

Εσυ ποιο από τα δυο έχεις/είχες s3 η iPhone 5? Η και τα δυο;

Δημοσ.

Και το ότι βγήκε με 6;; και πάλι πολλές αναβαθμίσεις πήρε. Μου κανεις πλάκα ότι σέρνεται έτσι;; το χρησημοποιω καθημερινά μαζί με το 6s plus σου ξαναλέω για facebook photos instagram τηλέφωνα scanner εγγράφων emails παιχνίδια!! Και δεν κολλάει πουθενά πραγματικά.. πάλι καλά που συμφωνούμε σε 2 πράγματα: α) το s3 σέρνεται

β) το nexus είναι πολύ φθηνότερο.

Εμένα με την 9.3.2 κολλουσε πάρα πολύ σε Facebook και Messenger, Scanner εγγράφων έχω εκτυπωτή αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι με αυτή την κάμερα, τηλέφωνα χαίρω πολύ δεν κολλάει αλλά στα games (σε δυο τρία που δεν θυμάμαι) κολλούσε πάρα πολύ.

Δημοσ.

Εμένα με την 9.3.2 κολλουσε πάρα πολύ σε Facebook και Messenger, Scanner εγγράφων έχω εκτυπωτή αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι με αυτή την κάμερα, τηλέφωνα χαίρω πολύ δεν κολλάει αλλά στα games (σε δυο τρία που δεν θυμάμαι) κολλούσε πάρα πολύ.

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες και θα ήθελα πραγματικά αν σου είναι εύκολο να δεις από το purchase history του App Store τις εφαρμογές που το έκαναν έτσι για να το τσεκάρω διότι εγώ messenger,fb είμαι κομπλε.

Δημοσ.

Αν μεγαλώσει το budget θα έχεις πολύ καλές επιλογές. Έχει υπόψιν σου πως και 300 η 350 να το πας δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο (εκτός one plus 2) από 400€ και άνω πάμε σε άριστες συσκευές λγ one plus 3. Όποτε αν δεν έχεις σκοπό να ανέβεις τόσο ψηλα δες αυτό που σου πρότεινα.

Σε OP3 στοχευω αλλα θα δειξει...

Δημοσ.

Σε OP3 στοχευω αλλα θα δειξει...

Αν μπορείς να πας σε αυτό, τότε τόλμησε το. Για εμένα προσωπικά η καλύτερη τετράδα κινητών τώρα είναι: iPhone 7 plus, google pixel, galaxy s7 edge, one plus 3.

Φαντάσου για να μπαίνει μέσα στην κατηγορία flagship των 800€ με μόλις 400€ αξίζει και με το παραπάνω!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορείς να πας σε αυτό, τότε τόλμησε το. Για εμένα προσωπικά η καλύτερη τετράδα κινητών τώρα είναι: iPhone 7 plus, google pixel, galaxy s7 edge, one plus 3.

Φαντάσου για να μπαίνει μέσα στην κατηγορία flagship των 800€ με μόλις 400€ αξίζει και με το παραπάνω!!!

Οτι αξιζει ειναι σιγουρο το θεμα ειναι αν αξιζει τα 150 ευρω διαφορα... Δεν ειναι και λιγα...

Δημοσ.

Οτι αξιζει ειναι σιγουρο το θεμα ειναι αν αξιζει τα 150 ευρω διαφορα... Δεν ειναι και λιγα...

Τα αξίζει και βέβαια καθώς έχει παρά πολλά κοινά με κινητά των 800€

Περίμενε λίγες μέρες ακόμη θα βγει one plus 4 και θα πέσει η τιμή του 3 λογικά στα 300€ να είσαι έτοιμη να το τσιμπήσεις!!

Εδιτ: κάτι διαβάζω για one plus 3T (βελτιωμένη έκδοση μάλλον) ελπίζω να μην ισχύει καθώς αν ισχύει σιγά μην κατεβάσει την τιμή του 3 και θα απογοητευτώ.

Βλέπω ελάχιστα καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη μπαταρία κατά 300mah και περισσότερη στάνταρ μνήμη με αύξηση τιμής 80€ από το απλό 3. Πολλοί λίγοι θα το προτιμήσουν διότι οι διάφορες είναι μηδαμινές αν ισχύει.

Τέλος αν από τα 400€ το κατεβάσει στα 350€ η ακόμη καλύτερα στα 300€ ενόψει του νέου θα κάνει πάταγο το 3.

Δημοσ.

Τα αξίζει και βέβαια καθώς έχει παρά πολλά κοινά με κινητά των 800€

Περίμενε λίγες μέρες ακόμη θα βγει one plus 4 και θα πέσει η τιμή του 3 λογικά στα 300€ να είσαι έτοιμη να το τσιμπήσεις!!

Εδιτ: κάτι διαβάζω για one plus 3T (βελτιωμένη έκδοση μάλλον) ελπίζω να μην ισχύει καθώς αν ισχύει σιγά μην κατεβάσει την τιμή του 3 και θα απογοητευτώ.

Βλέπω ελάχιστα καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη μπαταρία κατά 300mah και περισσότερη στάνταρ μνήμη με αύξηση τιμής 80€ από το απλό 3. Πολλοί λίγοι θα το προτιμήσουν διότι οι διάφορες είναι μηδαμινές αν ισχύει.

Τέλος αν από τα 400€ το κατεβάσει στα 350€ η ακόμη καλύτερα στα 300€ ενόψει του νέου θα κάνει πάταγο το 3.

Εχω την εντυπωση οτι αργει το OP4...

Δημοσ.

Εγω ημουν αναμεσα σε a5 '16 Και 5x 32gb και παρηγγειλα 5x. Το περιμενω απο εβδομαδα. Για να δουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...