xristina1234 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ~250 (το πολυ 300)2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook, youtube, snapchat.3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Γυρω στις 5 ιντσες.4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): -5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ειναι το βασικοτερο.6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Δεν εχω θεμα9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android.10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Αρκετα. 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα κυριως.12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι.13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2016 από xristina1234
xristina1234 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 nexus 5x με κλειστα ματια Αυτο σκεφτομουν αλλα με προβληματιζει η μπαταρια.
taslikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Galaxy a5 2016 για την χρήση που κανείς είναι πάνω από κομπλε, έχει πολύ καλή κάμερα!! Και κατασκευή δεν το συζητώ καν είναι άψογο. Τέλος η μπαταρία του βγάζει μέρα άνετα, δεν έχει κάτι αρνητικό... προτίμησε το. Για το 5x ούτε λόγος πλέον θεωρώ. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2016 από taslikos
xristina1234 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Galaxy s5 2016 για την χρήση που κανείς είναι πάνω από κομπλε, έχει πολύ καλή κάμερα!! Και κατασκευή δεν το συζητώ καν είναι άψογο. Τέλος η μπαταρία του βγάζει μέρα άνετα, δεν έχει κάτι αρνητικό... προτίμησε το. Για το 5x ούτε λόγος πλέον θεωρώ. a5 εννοεις ε?
redmanftw Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 η μπαταρια του νεξους εμενα μου φτανει για 4 ωρες soc max...τωρα αν εσενα δεν σου κανει κοιτα προς κατι αλλο
xristina1234 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ναι.. Διορθώθηκε!! Το 5x γιατι ουτε λογος?
panos- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι το 5Χ αν δεν σε πειράζει η μπαταρία του που είναι περίπου 4 ώρες χρήσης καλής όμως. ..
taslikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι το 5Χ αν δεν σε πειράζει η μπαταρία του που είναι περίπου 4 ώρες χρήσης καλής όμως. .. Με 4 ωρες χρήσης τι να το κανει? εγω με το 6s plus που εχω βγάζω 8-9 ωρες που λένε ολοι οτι ειναι πολυ καλή μπαταρία αλλα 7 το απόγευμα κάθε μερα δεν εχω μπαταρία.. Οκ κανω πολυ χρήση μιας και διαβάζω συνεχώς απο Ίντερνετ και βλέπω YouTube αλλα 4 ωρες ειναι να ξεκινήσεις το πρωι 8 και μεχρι τις 1 με φβ Ινστα και καμία φωτο θα θέλεις πρίζα.. Ειναι σημαντική η μπαταρία... Το 5x γιατι ουτε λογος? Για τον λόγο που εξηγούμε και σε αλλο νήμα πρόσφατο για το 6p. Ψάξε και θα δεις..ειναι πολυ καλο κινητό αλλα νομιζω δεν αξίζει πλέον...
redmanftw Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 γιατι δεν αξιζει πλεον? ισα ισα θα παιρνει αναβαθμισεις ακομα για πολυ καιρο και πρωτο απο ολα
taslikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 γιατι δεν αξιζει πλεον? ισα ισα θα παιρνει αναβαθμισεις ακομα για πολυ καιρο και πρωτο απο ολα Επίσημα για ένα έτος ακομη θα πάρει. Θα βαρύνει πολυ με το νέο λογισμικό (κλασσικά) και σιγά μην το εχει προσέξει στην αναβάθμιση η Google καθώς εστιάζεται στο pixel πλέον..
panos- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Επίσημα για ένα έτος ακομη θα πάρει. Θα βαρύνει πολυ με το νέο λογισμικό (κλασσικά) και σιγά μην το εχει προσέξει στην αναβάθμιση η Google καθώς εστιάζεται στο pixel πλέον.. Ενώ εσένα η Apple Σου τα προσέχει ολα. #iPhone4 #iPhone4S
taslikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ενώ εσένα η Apple Σου τα προσέχει ολα. #iPhone4 #iPhone4S Μια αναζήτησή να ψάξεις στο τι εχω γράψει για iPhone 4s θα σου λύσει την απορία. Ποτε μου δεν επαίνεσα την Apple και θεωρώ λαθος το να βαρύνει τοσο το 4s. Επισης εκατοντάδες φορές εχω δεχθεί κριτική για την επιλογή μου για το iOS ομως ειναι ολοφάνερη η δραστηριότητα μου στο φόρουμ οτι υποστηρίζω το android εξίσου. ΔΙΟΤΙ ειμαι ανοιχτός στην χρηση των 2 λογισμικών και δεν εχω θέμα με κανενα. Θεωρώ πως η Apple εξυπηρετεί εμενα προσωπικά καλυτερα αυτήν την φάση. Είπα την άποψη μου για τα nexus και κανένας δεν μπορει να μου πει οτι ειμαι λαθος καθώς ειναι φανερό πως θελει η Google να τα σκοτώσει σιωπηλά.. Όσον αφορά την Apple ΜΟΥ, να σου διευκρινήσω πως δεν μου καίγεται καρφί για τα λεφτά που βγάζει, εγω ως καταναλωτής θελω να αγοράσω κατι που δουλεύει άψογα και θα πάρει αναβαθμίσεις για τα επόμενα 5 έτη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ! Εχω iPhone 5 με iOS 10 και δουλεύει αξιοπρεπέστατα διπλα απο το 6s plus μου. Για να σε βοηθήσω: πήρε με αυτήν την σειρά τις αναβαθμίσεις: iOS 6,7,8,9,10 Μπορεις να πεις το ιδιο για το nexus της εποχής? η ακομη χειρότερα το Galaxy s3 που κολλάει ακομη και στο μενού των ρυθμίσεων? Ειναι σίγουρο οτι το iPhone 5 θα σταματήσει να αναβαθμίζεται πλέον, αλλα ειναι ένα πολυ κομπλέ κινητό σκεπτόμενοι το 2012 που βγήκε... Θα συνιστούσα στους φανατικούς android χρήστες, όταν βλέπουν οπουδήποτε την λέξη Apple να μην αρπάζονται... 1
xristina1234 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω παιδια.. Καποια αλλη γνωμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα