manosbr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα! Στα windows 10 σε κάποια laptop υπάρχει η δυνατότητα με 4 finger swipe να αλλάζουν τα virtual desktop [οπως ακριβώς σε mac]! Εχω το dell lattitude 7450, αλλά δε μπορώ na to κάνω. Ξέρετε πως μπορώ να ενεργοποιήσω τη ρύθμιση. Σε touchpad μου εμφανίζει Dell Touchpad (alps electr.)
panos- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 ουδείς?! wtf μου την δινουν τα αρχαια Στο θεμα μας Αν δεν το υποστηριζει το λογισμικο του Touchpad, οχι.
manosbr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Και μένα μου τη δίνουν είναι η αλήθεια θα μπορούσα ενδεχομενώς να βάλω άλλον driver ώστε να ενρεοποιηθεί? ή κάπως να το παρακάμψω? Θεωρώ πολύ χρήσιμο gesture να αλλάζουν τα deskpots , όπως στο mac
manosbr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 UP! έχει κανείς κάποιο νέο για ενεργοποίηση 4 fingers gesture (swipe virtual desktop), όπως σε MAC?
manosbr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το έχει καταφέρει κανείς? Αλλαγη με 4 fingers virtual desktops σε DELL?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα