Προς το περιεχόμενο

Lexar 128GB JumpDrive S37 USB 3.0 Stick - Schwarz @ 23,95 € @ mymemory.de Τελική με κωδικό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lexar 128GB JumpDrive S37 USB 3.0 Stick  Schwarz @ 23,95 € @ mymemory.de Τελική με τον κωδικό LEXS37

https://www.mymemory.de/USB-Sticks/Lexar/Lexar-128GB-JumpDrive-S37-USB-3.0-Stick-150MB_s---Schwarz

Πρώτη τιμή στο skroutz 35,95 €

https://www.skroutz.gr/s/9821548/Lexar-JumpDrive-S37-128GB-USB-3-0.html?keyphrase=Lexar+128GB+JumpDrive+S37

έχει ξαναμπει το συγκεκριμένο πιο παλιά βλέπω :)

• Like 1
Δημοσ.

αξίζει το συγκεκριμένο, να το χτυπήσω; πάνω που ετοιμαζόμουν να πάρω ένα 64GB, στα ίδια χρήματα.

αν και η σχεδίαση με χαλάει πολύ. χάθηκε ο κόσμος να το κάνουν έτσι. τα συχαίνομαι αυτά με τις πατέντες που ανοίγουν-κλείνουν,

Δημοσ.

Είχε μπει 1,5 ευρώ πιο κάτω αν θυμάμαι και το πήρα τοτε

μπορεις να μας πεις ταχυτητες  ΕΓΓΡΑΦΗΣ, γιατι αυτο ενδιαφερει κυριως σε ενα φλασακι? 

αν ειναι να γραφει με 15mb/s ...να λειπει το βυσσινο.....!!!!!!! 

Δημοσ.

ρε παιδια... το βλεπω τι γραφει στα χαρακτηριστικα του, αλλα αυτο...... σπανιως,  και με ιδανικες συνθηκες ΙΣΩΣ τις πιασει.  

εγω θα ηθελα απο καποιον που το εχει να τρεξει ενα τεστακι να δουμε τι πραγματικα πιανει....?  

λες και πρωτη φορα αγοραζετε στικακι...??  σας περιμενα πιο υποψιασμενους..!! 

το αντιστοιχο S35 δινει γυρω στα 15ΜΒ/s Write.....!!  το S75 δινει 70-80+MB/s. γι αυτο θα ηθελα να δω και  ενα real life test του S37...!! 

Δημοσ.

ας απαντήσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει.

Το hyperx που έχω παντως,πιανει ανετα τις ταχυτητες που δηλώνει ο κατασκευαστής.

και σε ανάγνωση και σε εγγραφη.

Δημοσ.

70-80 Γραφει σε μεγαλα αρχεια οπως ταινιες... αλλα παιδια δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο ... δηλαδη ειδα πολλες αναφορες στο amazon για failures μετα απο 2-3 μηνες χρησης. Για πολυ σημαντικα αρχεια μονο muskin προσωπικα χρησιμοποιω... το 64 ventura pro το εχω 3 χρονια... και να φανταστειτε το εχω ξετιναξει και δεν κανει κιχ. Για usb της πλακας καλη τιμη . 

Δημοσ.

read            write

SEQ Q32T1    88.54         75.78

4K Q32T1       6.706           0.841

SEQ                69.43            58.95

4K                  4.731             0.716

(σε USB3) μάλλον ταυτοχρονα διάβαζε και το antivirus οπότε ας ληφθεί υποψη κι αυτό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...