Galio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα, ξερει κανεις ποια καμερα ειναι η καλυτερη και γενικα τι προτεινεται ?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα, ξερει κανεις ποια καμερα ειναι η καλυτερη και γενικα τι προτεινεται ? το 3 pro φοραει samsung camera και το 4 sony imx258
SkiLopSaRo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για γνωστο μου που βρισκεται στο ιδιο διλημμα, θα μπορουσε καποιος να μας πει ποια ειναι η καλυτερη επιλογη απο τα δύο; 1
taslikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι γνωστής καθώς δεν τις έχω τις συσκευές αλλά λογικά το πιο καινούριο θα είναι και καλύτερο.. νομίζω το gsmarena έχει διαφορά τεστ με φωτογραφίες να ψαξεις. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2016 από taslikos
@topos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Συμφωνα με kimovil, το note 4 εχει τον Samsung S5K3M2 αισθητηρα, ιδιο με το note 3 (με τον x10 cpu). Οποτε το note 3 pro τον S5K3P3 λογικα θα βγαζει καλυτερες.
stelios18120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Εγώ επί του παρόντος note 3 pro θα επαιρνα επειδή είναι καιρό στην πιάτσα και είναι δοκιμασμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα