Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αυτό που υπόσχομαι στον εαυτό μου είναι ότι θα σταματήσω να είμαι αμειλικτος με τα ελληνικά μαγαζιά όταν βλέπω τέτοιου είδους ξεφτιλικια ακόμα και από τον κολοσσό που λέγεται αμαζον...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ αυτό που υπόσχομαι στον εαυτό μου είναι ότι θα σταματήσω να είμαι αμειλικτος με τα ελληνικά μαγαζιά όταν βλέπω τέτοιου είδους ξεφτιλικια ακόμα και από τον κολοσσό που λέγεται αμαζον...

Αυτο ακριβως πηγα να γραψω μολις τωρα :P.Που ειδικα το Amazon αναγκη απο διαφημιση και click σιγουρα δεν  εχει :D

Δημοσ.

Μωρέ μια χαρά είναι και αυτό :

http://m.gearbest.com/keyboards/pp_298472.html

Επίσης πως είναι το μπακάλικο στα Αγγλικά; έχω νευρακια και θέλω να ξεδωσω λίγο στο αμαζον...

Grocery store. Πες τους Greek grocery stores weren't enough, now we have you too. I will go to general office for the consumer(γενικη γραμματεία καταναλωτή :P) to file a complaint. 

• Like 3
Δημοσ.

Αμα αυτο το κανει κανας δυσμοιρος με καταστημα εντος ελληνικης επικρατειας τον σταυρωνουμε ομως :)

Απο δηθεν καταγγελιες στο ΙΝΚΑ εως δυσφημιση στα διαφορα φορουμ οτι "κανει απατεωνιες για τα κλικς".

Αυτο το περιστατικο ειναι για να βλεπουν ορισμενοι οτι λαθη συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες και δεν ειναι ολα σωνει και καλα για τα κλικς ή δεν ξερω κι εγω τι αλλη ερμηνεια δινει ο καθενας.

• Like 4
Δημοσ.

Αμα αυτο το κανει κανας δυσμοιρος με καταστημα εντος ελληνικης επικρατειας τον σταυρωνουμε ομως :)

Απο δηθεν καταγγελιες στο ΙΝΚΑ εως δυσφημιση στα διαφορα φορουμ οτι "κανει απατεωνιες για τα κλικς".

Αυτο το περιστατικο ειναι για να βλεπουν ορισμενοι οτι λαθη συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες και δεν ειναι ολα σωνει και καλα για τα κλικς ή δεν ξερω κι εγω τι αλλη ερμηνεια δινει ο καθενας.

Ποιο κατάστημα έχεις αδερφέ...;;

Δημοσ.

Χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστώ το Amazon, υπάρχουν διαφορές:

*1η (και σημαντικότερη): Δεν έρχεται επιβεβαιωτικό mail και μετά (από 2-3-4 μέρες) τρως το ακυράκι. Τρως το ακυράκι κατευθείαν.

2η: Τρως το άκυρο και σου εξηγούν το λόγο. Δεν έχει: «Ήταν λίγα τα κομμάτια και έφυγαν» , «Ήταν λάθος απ'τον προμηθευτή», «Δε θα το ξαναφέρει ο προμηθευτής» , «Είχε ηλεκτρική καταιγίδα χθες και παρουσίασε βλάβη το υπερσύστημα τεχνητής νοημοσύνης μας» και όποια άλλη μούφα έχουμε ακούσει κατά καιρούς.

3η: Το Amazon δεν έχει ανάγκη να «μπει στο χάρτη» όπως κάθε μικρό μαγαζί. Δεν ξέρω ακριβώς την επισκεψιμότητα του Insomnia, αλλά μόνο οι Προσφορές έχουν 740 συνδρομητές. Που σημαίνει πως αμέσως με το που θα ανέβει μια προσφορά, το site έχει 1000 clicks «στο νερό», με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τα δικά του ratings και την κατάταξή του. Μάλιστα κλικ που δεν χρεώνονται καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς το link πρέπει να είναι καθαρό και να πηγαίνει απ'ευθείας στη σελίδα του προϊόντος, όχι μέσω Skroutz.

Εννοείται πως λάθη κάνουν όλοι. Για μένα το θέμα είναι πως τα αντιμετωπίζεις.

*Αν σε κάποιον ήρθε επιβεβαιωτικό mail της παραγγελίας τότε σύμφωνα με την ελληνική (αλλά και την αγγλική) νομοθεσία ο καταναλωτής μπορεί να αξιώσει την εκτέλεση της παραγγελίας με τη χαμηλή τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστώ το Amazon, υπάρχουν διαφορές:

*1η (και σημαντικότερη): Δεν έρχεται επιβεβαιωτικό mail και μετά (από 2-3-4 μέρες) τρως το ακυράκι. Τρως το ακυράκι κατευθείαν.

2η: Τρως το άκυρο και σου εξηγούν το λόγο. Δεν έχει: «Ήταν λίγα τα κομμάτια και έφυγαν» , «Ήταν λάθος απ'τον προμηθευτή», «Δε θα το ξαναφέρει ο προμηθευτής» , «Είχε ηλεκτρική καταιγίδα χθες και παρουσίασε βλάβη το υπερσύστημα τεχνητής νοημοσύνης μας» και όποια άλλη μούφα έχουμε ακούσει κατά καιρούς.

3η: Το Amazon δεν έχει ανάγκη να «μπει στο χάρτη» όπως κάθε μικρό μαγαζί. Δεν ξέρω ακριβώς την επισκεψιμότητα του Insomnia, αλλά μόνο οι Προσφορές έχουν 740 συνδρομητές. Που σημαίνει πως αμέσως με το που θα ανέβει μια προσφορά, το site έχει 1000 clicks «στο νερό», με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τα δικά του ratings και την κατάταξή του. Μάλιστα κλικ που δεν χρεώνονται καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς το link πρέπει να είναι καθαρό και να πηγαίνει απ'ευθείας στη σελίδα του προϊόντος, όχι μέσω Skroutz.

Εννοείται πως λάθη κάνουν όλοι. Για μένα το θέμα είναι πως τα αντιμετωπίζεις.

*Αν σε κάποιον ήρθε επιβεβαιωτικό mail της παραγγελίας τότε σύμφωνα με την ελληνική (αλλά και την αγγλική) νομοθεσία ο καταναλωτής μπορεί να αξιώσει την εκτέλεση της παραγγελίας με τη χαμηλή τιμή.

Αυτό που επισυνάπτω θεωρείται επιβεβαιωτικό email της παραγγελίας?

Να τους κάνουμε μανούρα δηλαδή?

Το λένε στους όρους τους ότι άμα γουστάρουν ανεβάζουν την τιμή αν έγινε λάθος.

Επίσης πρώτα λάβαμε το mail που επισυνάπτω και την επόμενη μέρα φάγαμε ακυράκι, όχι άμεσα.

post-298811-0-39815400-1478252665_thumb.png

Δημοσ.

Μια φορά χάρηκα και εγώ ότι πρόλαβα μία προσφορά σε τιμή χώμα και καθήσαμε στον άξονα μω την τύχη μου :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Έχει τα πολλά καλά του το amazon, αλλά έχει και τα αρνητικά του! Πχ αυτό που έγινε τώρα ή οι εικονικές προσφορές που κάνουν πολύ συχνά, βάζοντας μια γελοία υψηλή αρχική τιμή σε κάτι και μετά σου λέει 80% έκπτωση και καλά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...