khr1s Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Παντως στο νεο link λεει οτι υπαρχει stock. Να στειλω mail να τους ρωτησω ή να μην το αναφερω το θεμα μην ασχοληθουν και μας τις ακυρωσουν?
Πέτρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ναι σιγά. Μόνο για συστημένα αφήνουν ειδοποιητήριο. Αν το πληκτρολόγιο ήταν σε κανένα μικρότερο κουτί, είμαι σίγουρος ότι θα το πετούσαν στην πόρτα μαζί με τα γράμματα. Μόνο και μόνο λόγω του μεγέθους του ρωτάω (είναι αρκετά μεγάλο το κουτί). Όχι, όχι. Από το 2007 που παραγγέλνω, σε 3 διαφορετικές διευθύνσεις (2 πόλεις), αν κάτι ήταν μικρό, το άφηναν (o SSD που είπαμε). Σε κάθε άλλη περίπτωση, ειδοποιητήριο (ποτέ δεν πήρα συστημένο) και παραλαβή από εμένα στο Ταχυδρομείο (τα ίδια, όχι μόνο από Amazon αλλά και από άλλες αγορές από εξωτερικό). Μάλιστα, 2 φορές μου τα έστειλαν σπίτι κάποια ογκώδη (μια πολυθρόνα) ή ακριβά (ένα laptop) μέσα σε 2 ημέρες (!), χωρίς καν να έχω ζητήσει/πληρώσει γρήγορη-συστημένη.
Gana Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 αν μας στειλουν AZERTY (που αυτο πληρωσαμε δλδ) τι κανουμε για να το φερουμε στα ισα του QWERTY? δε πουλανε κουμπακια μενονομενα?
petran91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Όχι, όχι. Από το 2007 που παραγγέλνω, σε 3 διαφορετικές διευθύνσεις (2 πόλεις), αν κάτι ήταν μικρό, το άφηναν (o SSD που είπαμε). Σε κάθε άλλη περίπτωση, ειδοποιητήριο (ποτέ δεν πήρα συστημένο) και παραλαβή από εμένα στο Ταχυδρομείο (τα ίδια, όχι μόνο από Amazon αλλά και από άλλες αγορές από εξωτερικό). Μάλιστα, 2 φορές μου τα έστειλαν σπίτι κάποια ογκώδη (μια πολυθρόνα) ή ακριβά (ένα laptop) μέσα σε 2 ημέρες (!), χωρίς καν να έχω ζητήσει/πληρώσει γρήγορη-συστημένη. Δεν έχω πολλή εμπειρία με αγορές από εξωτερικό οπότε δεν επιμένω. Να ένα σετακι ομορφο και καγκούρικο https://www.aliexpress.com/item/PBT-Backlit-Keycaps-For-Corsair-K70-K65-K95-Mechanical-Keyboard/32746064510.html?spm=2114.01010208.3.133.YtCPX0&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_10088_10089,searchweb201603_1&btsid=cc3c7f81-9fdc-40e1-8b90-42ac8f911c42 1
manosfp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Βάλτε με στο κλίμα σας παρακαλώ. Αφού είναι προγραμματιζομενο και αφού τα κουμπιά βγαίνουν και ξαναμπαινουν, γιατί ψάχνουμε άλλα κουμπιά; 1
petran91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Βάλτε με στο κλίμα σας παρακαλώ. Αφού είναι προγραμματιζομενο και αφού τα κουμπιά βγαίνουν και ξαναμπαινουν, γιατί ψάχνουμε άλλα κουμπιά; Γίνεται, απλά θα έχεις μικρές ανωμαλίες... Η κάθε σειρά έχει διαφορετικό σχήμα πλήκτρων. Στην 1η (qwerty) είναι πιο επίπεδα, ενώ στην 2η (asdf) και στην 3η (zxcv) έχουν μικρή κατηφορική κλήση. Οπότε αν πας πχ το "Ζ" από την 1η στην 3η σειρά, θα έχει μια πολύ μικρή διαφορά. 1
Zaytsev Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Βάλτε με στο κλίμα σας παρακαλώ. Αφού είναι προγραμματιζομενο και αφού τα κουμπιά βγαίνουν και ξαναμπαινουν, γιατί ψάχνουμε άλλα κουμπιά; Έχει απαντηθεί ήδη: Γίνεται, απλά θα έχεις μικρές ανωμαλίες... Η κάθε σειρά έχει διαφορετικό σχήμα πλήκτρων. Στην 1η (qwerty) είναι πιο επίπεδα, ενώ στην 2η (asdf) και στην 3η (zxcv) έχουν μικρή κατηφορική κλήση. Οπότε αν πας πχ το "Ζ" από την 1η στην 3η σειρά, θα έχει μια πολύ μικρή διαφορά. Πάντως, όταν οι προσφορές έχουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις, μη χαίρεστε και πολύ. Συνήθως είναι scum, ακόμα και μέσα στο Amazon. Έχω κάνει report 6 πωλητές σε ένα μήνα (πιθανότατα ο ίδιος κι ανοίγει άλλο κατάστημα) για μια οθόνη που θέλω, με μέση τιμή στα 1200€ κι εκείνος τη βάζει από 450€ μέχρι και 650€
vadergr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 By amazon ηταν η προσφορα, οχι απο καταστημα και fulfilled by amazon.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 By amazon ηταν η προσφορα, οχι απο καταστημα και fulfilled by amazon. dat... Τρελλή τιμή αλλά όχι και azerty ρε παιδιά :S Thx για την φωτό tomtoub θα το έπαιρνα αν δεν την έβλεπα Τυφλό σύστημα και problem solved. Έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται να κοιτάω ποια πλήκτρα πατάω... Περισσότερο με χαλάει το μεγάλο Enter και το μικρό αριστερό Shift. Το ότι έχει το Α στη θέση του Q δεν παίζει ρόλο από την στιγμή που έχουμε Englsh/Greek "Keyboard" στα Windows...
petran91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δείτε τα email σας παιδιά. Φάγαμε άκυρο. Λέει ήταν λάθος η τιμή και ακυρώθηκε αυτόματα η παραγγελία. Hello,The price for `Corsair K70 Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Red USB RGB' (ASIN: B01FSMKF3G) was displayed incorrectly when you placed your order ----------------.Despite our best efforts, with the millions of items available on our website, pricing errors can occasionally occur.In our Conditions of Use and Sale (see http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/?nodeId=1040616), we state that where an item's correct price is higher than our stated price, we will, at our discretion, cancel the order and notify you of that cancellation.Your order has now been cancelled. If you still want to purchase this item, please place a new order which will be charged at the correct price, when we dispatch it to you.We’re sorry for any inconvenience caused and hope to see you again soon.Regards,Customer Service DepartmentAmazon.co.ukPlease note: This e-mail was sent from a notification-only address that can't accept incoming e-mail. Please don't reply to this message.
Gana Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ηρθε mail απο amazon αυτοματη ακυρωση λογω λαθους to good to be true τελικα
petran91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ελπίζω να μην παραγγείλατε κουμπιά... Ειχα τις αμφιβολίες μου, περίμενα να δω ότι έγινε dispatch για να πάρω και κουμπιά. Μήπως πήρες εσύ? 1
BrocasHelm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Κι εδώ το άκυρο. Δεν το πολυπερίμενα να παραλάβουμε, αλλά τι είχαμε, τι χάσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις