Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω πως θα είναι το layout στο συγκεκριμένο keyboard και δεν βρίσκω τίποτα..

Έχει βρει κάποιος ; αν είναι azerty δεν είναι αρκετό να αλλάξεις τα πλήκτρα μεταξύ τους ;

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω πως θα είναι το layout στο συγκεκριμένο keyboard και δεν βρίσκω τίποτα..

Έχει βρει κάποιος ; αν είναι azerty δεν είναι αρκετό να αλλάξεις τα πλήκτρα μεταξύ τους ;

Γίνεται, απλά θα έχεις μικρές ανωμαλίες... Η κάθε σειρά έχει διαφορετικό σχήμα πλήκτρων. Στην 1η (qwerty) είναι πιο επίπεδα, ενώ στην 2η (asdf) και στην 3η (zxcv) έχουν μικρή κατηφορική κλήση. Οπότε αν πας πχ το "Ζ" από την 1η στην 3η σειρά, θα έχει μια πολύ μικρή διαφορά.

Δημοσ.

Χμμμμ...κάτσε να δούμε τι θα πάρουμε πρώτα και κάπως θα γίνει.

Προγραμματιζόμενο δεν είναι?

Επίσης, τόσο στο αρχικό link (ξαναμπήκα τώρα και το είδα), όσο και εδώ: http://www.corsair.com/en/corsair-gaming-k70-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-ch-9000118-eu , QWERTY το δείχνει.

Ακόμα άκυρο πάντως, δεν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμμμ...κάτσε να δούμε τι θα πάρουμε πρώτα και κάπως θα γίνει.

Προγραμματιζόμενο δεν είναι?

Επίσης, τόσο στο αρχικό link (ξαναμπήκα τώρα και το είδα), όσο και εδώ: http://www.corsair.com/en/corsair-gaming-k70-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-ch-9000118-eu , QWERTY το δείχνει.

Ακόμα άκυρο πάντως, δεν!

Το αρχικό λινκ δεν υπάρχει πλέον. FR είναι το είχα δει κι εγώ.

Μέσα από το email επιβεβαίωσης σε βγάζει εδώ για το πληκτρολόγιο. https://www.amazon.co.uk/dp/B01FSMKF3G

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.

Το αρχικό λινκ δεν υπάρχει πλέον. FR είναι το είχα δει κι εγώ.

Μέσα από το email επιβεβαίωσης σε βγάζει εδώ για το πληκτρολόγιο. https://www.amazon.co.uk/dp/B01FSMKF3G/ref=pe_385721_37986871_TE_item

Και από το δικό σου mail και από το δικό μου, στο QWERTY με βγάζει προσωπικά.

Αν το θυμάσει στο fr, προφανώς μαζί σου.

Δημοσ.

Και από το δικό σου mail και από το δικό μου, στο QWERTY με βγάζει προσωπικά.

Αν το θυμάσει στο fr, προφανώς μαζί σου.

Στο link μπορεί η πρώτη φωτογραφία να δείχνει qwerty layout ωστόσο τόσο οι άλλες δύο όσο και ο κωδικός του προϊόντος CH-9101010FR υποδεικνύουν γαλλικο layout.

Μακάρι ωστόσο πρώτα να μην φάμε άκυρο και δεύτερον να στείλουνε QWERTY

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά χάνεις αν σε τραβάει η γυναίκα σου από της 10 στο κρεβάτι....

Ελπίζω να παραλάβετε παίδες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Η πρώτη φωτογραφία είναι QWERTY, οι άλλες δύο AZERTY.

Επίσης Item model number: CH-9101010-FR

Στο link μπορεί η πρώτη φωτογραφία να δείχνει qwerty layout ωστόσο τόσο οι άλλες δύο όσο και ο κωδικός του προϊόντος CH-9101010FR υποδεικνύουν γαλλικο layout.

Μακάρι ωστόσο πρώτα να μην φάμε άκυρο και δεύτερον να στείλουνε QWERTY

Καλό που το ξεκαθαρίζουμε.

Ιδανικό σενάριο:

"Λυπούμαστε για την καθυστέρηση, θα θέλατε στην ίδια τιμή να παραλάβετε το QWERTY?"

Δημοσ.

Καλό που το ξεκαθαρίζουμε.

Ιδανικό σενάριο:

"Λυπούμαστε για την καθυστέρηση, θα θέλατε στην ίδια τιμή να παραλάβετε το QWERTY?"

Και δώρο μια δωροεπιταγή 100€ για την αποζημίωση σας. :P

Υποθετικά πάλι μιλώντας. Τα δέματα του Αμαζον τα πετάει κι αυτά ο ταχυδρόμος μαζί με τα γράμματα?

Δημοσ.

Και δώρο μια δωροεπιταγή 100€ για την αποζημίωση σας. :P

Υποθετικά πάλι μιλώντας. Τα δέματα του Αμαζον τα πετάει κι αυτά ο ταχυδρόμος μαζί με τα γράμματα?

Όχι κι έτσι!

Τα δέματα, όχι. Συνήθως σε περιμένουν στο Ταχυδρομείο της περιοχής σου (σου αφήνουν ειδοποιητήριο).

Αν είναι κάτι πολύ μικρό, ίσως στο αφήσουν αν χωράει σε γραμματοκιβώτιο (κάποτε μου είχαν αφήσει έναν SSD που ήταν μέσα σε φάκελο με blister σφηνωμένο μεταξύ καγκέλου και τζαμαρίας στην εξώπορτα!).

Δημοσ.

Όχι κι έτσι!

Τα δέματα, όχι. Συνήθως σε περιμένουν στο Ταχυδρομείο της περιοχής σου (σου αφήνουν ειδοποιητήριο).

Αν είναι κάτι πολύ μικρό, ίσως στο αφήσουν αν χωράει σε γραμματοκιβώτιο (κάποτε μου είχαν αφήσει έναν SSD που ήταν μέσα σε φάκελο με blister σφηνωμένο μεταξύ καγκέλου και τζαμαρίας στην εξώπορτα!).

Ναι σιγά. Μόνο για συστημένα αφήνουν ειδοποιητήριο.

Αν το πληκτρολόγιο ήταν σε κανένα μικρότερο κουτί, είμαι σίγουρος ότι θα το πετούσαν στην πόρτα μαζί με τα γράμματα. Μόνο και μόνο λόγω του μεγέθους του ρωτάω (είναι αρκετά μεγάλο το κουτί).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...