petran91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και να μην ξαναγίνει αξίζει να το κανεις κράτηση. Τελευταία ελληνική προσφορά ήταν 150 στο πλαίσιο. Είναι κλέψιμο δεν το συζητάμε.
F117 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 @manosfp .... και αν σου κάτσει...?έτσι και αλλιώς λέει οτι σου παίρνει τα λεφτά όταν το φέρουν και πάνε να στο στείλουν... @vadergr ....αν δεν κάνω λάθος όοολα τα πλήκτρα του είναι προγραμματιζόμενα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Επίσης μήπως δεν πρόκειται ξαναγίνει... in stock; Στο Σκρουτζ το πουλάει μόνο ένα κατάστημα... Το Lux που είναι το καινούριο το έχουν 2, σιγά την διαφορά
hakuna Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αφαίρεσε το affiliate link TS. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναγίνει in stock.
nek4d Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 τωρα που το ειδα, το απεσυραν, "No sellers are currently delivering this item to Greece"
Πέτρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πήραν χαμπάρι το "ντου". Όσοι προλάβαμε, ελπίζουμε.
paularas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 κανένας έχει εμπειρία με amazon να παρέλαβε προϊόν από τέτοιο "λαθος" ή τζάμπα χαρήκαμε ?
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να βρουν κομμάτια και να τα δώσουν σε αυτή την τιμή.
droid345 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Παίδες παρήγγειλα και εγω 2 κομμάτια και ελπίζω...Δύο ερωτήματα Α)επέλεξα να πληρώσω σε λίρες (Η τράπεζα-Eurobank κάνει την μετατροπή)καλά έκαμα η βλακεία; και Β)Δεν νομίζω να υπάρχει πλέον κάποιο θέμα με τα capital controls για 95 GBP (Eurobank mastercard)?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας
Zus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πήρα και εγώ ένα, αποστολή σε φίλο στην Αγγλία. Μακάρι να βρουν stock και να στείλουν...
khr1s Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 κανένας έχει εμπειρία με amazon να παρέλαβε προϊόν από τέτοιο "λαθος" ή τζάμπα χαρήκαμε ? Ειχα παραγγειλει προιον με τιμη καλη (απλα καλη,οχι κλεψια οπως αυτη εδω) που ηταν out of stock και ελεγε expected delivery χχ/χχ/χχχχ, και οταν μπηκε σε stock αλλαξαν την τιμη και ακυρωσαν την παραγγελια μου σαν λαθος. Απο amazon.de αυτο. Μακαρι να παραλαβουμε εδω.
manosfp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα συνάδελφοι κυνηγοί! Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω άποψη για την εξέλιξη της παραγγελίας.Θα έλεγα 51% άκυρο και 49% θα τα στείλουν. (Φυσικά και το παράγγειλα!!!) Παίδες παρήγγειλα και εγω 2 κομμάτια και ελπίζω...Δύο ερωτήματα Α)επέλεξα να πληρώσω σε λίρες (Η τράπεζα-Eurobank κάνει την μετατροπή)καλά έκαμα η βλακεία; και Β)Δεν νομίζω να υπάρχει πλέον κάποιο θέμα με τα capital controls για 95 GBP (Eurobank mastercard)?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σαςΑ. Καλά έκανες. Β. Κανένα θέμα πλέον, σωθήκαμε ως χώρα! 1
SnakeMJK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έτσι πήρα το μηχανικό μου πληκτρολόγιο από amazon (coolermaster tk). Δεν είχε stock, και είχε τιμή χώμα (55 ευρώ όταν εδώ έπαιζε στα 100-110). Μετά από 3 μήνες μου το έστειλαν στην τιμή που το είχα παραγγείλει, παρόλο ότι είχε αλλάξει (προς τα πάνω) και στο άμαζον. Αν το χθεσινό είχε brown ή blue θα το είχα τσιμπήσει άνετα, τα caps αλλάζουν εύκολα, με κανά 25δόλαρο από ali βρίσκεις όλο το σετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις