Προς το περιεχόμενο

xp remote pc

3DViRuS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλεις να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Remote Desktop που έχουν τα ίδια τα XP? Νομίζω γίνεται αλλά δεν ξέρω τί πρέπει να κάνεις για να "μπεις" από PC με Windows 2000. Θέλει λίγο ψάξιμο.

Αν θες βέβαια, υπάρχουν κι άλλα προγράμματα γι' αυτή τη δουλειά. Στην εταιρία μου για παράδειγμα χρησιμοποιούμε το VNC που είναι πολύ απλό στη χρήση και freeware.

Θα το βρεις εδώ: http://www.realvnc.com/ (υπάρχουν εκδόσεις του για τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα).

Στο απομακρυσμένο PC τρέχεις το VNC Server και στο δικό σου PC τρέχεις το VNC Viewer, του δίνεις την IP ή το computer name του άλλου και το password και... έτοιμος! :)

edit: Μετά από λίγο search στο Help System των Windows XP, βρήκα πως αν θέλεις να "μπεις" από ένα PC με Windows 2000 σε ένα PC που τρέχει Windows XP και το "Remote Desktop Connection" το πρόγραμμα που χρειάζεσαι βρίσκεται στο CD των XP.

Βάλε το στο PC με τα Windows 2000 και όταν ανοίξει το πρόγραμμα του μέσω του autorun, πήγαινε στο "Perform additional tasks" και κάνε κλικ στο "Set up Remote Desktop Connection". Έτσι θα εγκαταστήσεις στα Windows 2000 τον client που χρειάζεται για να συνδεθείς στο Remote Desktop Connection των XP :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...