Προς το περιεχόμενο

upload speed stream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ti  upload speed χρειαζομαι για να κανω stream μεσω του vlc video σε αξιοπρεπει ποιοτητα οχι τιποτα τρελα πραγματα.480p παραδειγμα.

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση με την ανάλυση αλλά με το bitrate της ταινίας το οποίο μπορείς να το δεις με εργαλεία όπως το mediainfo.

Ή και μέσα από το λειτουργικό με δεξί κλικ ->ιδιότητες-> λεπτομέρειες σου λέει σε kbit το μέγεθος του stream που χρειάζεσαι.

Αν το μηχάνημα που στέλνει το stream είναι αρκετά δυνατό μπορεί να κάνει και μετατροπή του βίντεο σε πραγματικό χρόνο και να το μειώσει σε όσο Bitrate έχει η σύνδεση.

Όσο bitrate έχει η ταινία τόσο είναι το ελάχιστο upload που χρειάζεσαι.

Τώρα αν έχεις κακή σύνδεση ή υπάρχουν καθυστερήσεις γενικά από τον πάροχο αυτό είναι άλλο καπέλο. 

Δημοσ.

Μια συμπλήρωση εδώ. Πρέπει να προστεθεί και το bitrate του ήχου σε αυτό του βίντεο, πάντως σε γενικές γραμμές ένα upload της τάξης του 1Mbps είναι το minimum για στριμάρισμα ταινίας και αυτό με την προϋπόθεση ότι η γραμμή είναι καθαρή.

Δημοσ.

ενα τηλεοπτικο σημα απο καρτα Tv για να το streamaro με το vlc τι bitrate εχει περιπου;η ποσo upload χρειαζομαι περιπου;

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν θέλεις τουλάχιστον 1Μbps upload για να στριμάρεις βίντεο. Αν όμωςέχεις το setup ήδη έτοιμο γιατί δεν το δοκιμάζεις και να δεις πως θα πάει;

Δημοσ.

σευαχαριστω καταρχας για τη βοηθεια.δεν το εχω ετοιμο το set up ακομα.ρωταω για να δω αν με 1mbps που εχω upload θα καταφερω να εχω αξιοπρεπη εικονα (480p χωρις σπασιματα) ωστε να το προχωρησ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...