Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 θα σου προτεινα να παρεις μητρικη με m.2 slot και να χωσεις εναν M.2 SSD 960evo που βγαινει οπου να ναι. επισης θα σου προτεινα να αποφυγεις το e-shop Παση θυσια.
Lokokokakau Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 θα σου προτεινα να παρεις μητρικη με m.2 slot και να χωσεις εναν M.2 SSD 960evo που βγαινει οπου να ναι. επισης θα σου προτεινα να αποφυγεις το e-shop Παση θυσια. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μακάρι να είχαμε την επιλογή για κάτι άλλο εκτός eshop, αλλά με τη χρήση του έχουμε 2 πλεονεκτήματα, 1. μηδέν μεταφορικά γιατί έχει κατάστημα εδώ και 2. θα στηθεί και θα έρθει έτοιμο ,που ναι μεν μπορώ να κάνω αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Πάντως από τιμές -όσο είδα- δεν είναι και τραγικό. Όπως και να'χει απόψε το βράδυ θα καθίσω να τα βάλω κάτω, να δω και κανένα άλλο μαγαζάκι που μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη λύση (vision studio?) και να δώσω στο φίλο να παραγγείλει. Πρόσφατα του ήρθε ένα αναπάντεχο ποσό και τώρα δεν κρατιέται, θα είναι το πρώτο του PC ever...
SpirosZ68 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Εγώ το g502 γιατί δεν το βρήκα στο e-shop !!! Εξαιρετική επιλογή ! To lg το μόνιτορ το χα βάλει και γω με την προϋπόθεση να πάει σε freesync. Άμα σε παίρνει για τα ακουστικά πάρε τα hyper X είναι εξαιρετικά ( τα χρησιμοποιώ και γω ) αλλιώς οικονομία ! ( απ τις 480 κοιτά και την xfx gtr) Εχω τα HyperX Cloud Core και ειναι οντως εξαιρετικα αλλα τα πηρα 50ευρω απο το ebay. Δεν θα εδινα με τιποτα τα λεφτα που ζηταει εδω. Τα δε Superlux που του προτεινα τα εχω παραγγειλει ηδη μετα απο εκτενη ερευνα και πιστευω θα παιζουν τουλαχιστον εξ ισου καλα αν οχι καλυτερα (εχω ηδη και τα Edifier 840 τα οποια και αυτα ειναι αρκετα καλα και τα προτεινω αν και παιζουν πιο χαμηλα απο τα Cloud, εχω επισης και τα AKG K77 τα οποια εχουν παρα πολυ καλο ηχο αλλα δεν ειναι καθολου βολικα για πολυωρη χρηση και μαζι με τα Superlux 668B εχω παραγγειλει και τα 681 ΕVO). θα σου προτεινα να παρεις μητρικη με m.2 slot και να χωσεις εναν M.2 SSD 960evo που βγαινει οπου να ναι. επισης θα σου προτεινα να αποφυγεις το e-shop Παση θυσια. Ο Μ.2 SSD δεν θα σου χρειαστει ΠΟΥΘΕΝΑ. Οι Μ.2 ειναι δισκοι για χρηστες ειδικης κατηγοριας, αν δεν εισαι content creator ειναι εντελως πεταμενα λεφτα. Επισης το e-shop ειναι μια χαρα αρκει να τσεκαρεις τις τιμες και οταν ξεφευγουν να μην ψωνιζεις απο εκει τα συγκεκριμενα προιοντα. 1
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μακάρι να είχαμε την επιλογή για κάτι άλλο εκτός eshop, αλλά με τη χρήση του έχουμε 2 πλεονεκτήματα, 1. μηδέν μεταφορικά γιατί έχει κατάστημα εδώ και 2. θα στηθεί και θα έρθει έτοιμο ,που ναι μεν μπορώ να κάνω αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Πάντως από τιμές -όσο είδα- δεν είναι και τραγικό. Όπως και να'χει απόψε το βράδυ θα καθίσω να τα βάλω κάτω, να δω και κανένα άλλο μαγαζάκι που μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη λύση (vision studio?) και να δώσω στο φίλο να παραγγείλει. Πρόσφατα του ήρθε ένα αναπάντεχο ποσό και τώρα δεν κρατιέται, θα είναι το πρώτο του PC ever... ποσα μεταφορικα να πληρωσεις απο αλλο καταστημα? 20 ευρω? αξιζει πιστευω.ασε που μπορει να σου βγει και πιο φτηνα και να βγεις και κερδισμενος ακομα κι αν πληρωσεις μεταφορικα θα προτεινα να δεις και το msystems, θεωρω πως ειναι το καλυτερο καταστημα στην ελλαδα αν και εχει λιγο τσιμπημενες τιμες μερικες φορες.
Valorinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω έκατσε λαχείο; αυτό εδώ http://www.insomnia.gr/topic/626473-mouse-razer-deathadder-chroma-cod-bo-iii-mysystems-4000€/#entry55241223 Νομίζω είναι καλή περίπτωση; Να το πάρει όπως είναι; Edit : του άρεσε και το πήρε το ποντίκι Δεν πολυκαταλαβα τι κανατε με το ποντικι,αλλα το g502 ειναι απ τις πιο value επιλογες (http://www.tomsguide.com/us/best-gaming-mice,review-2220.html ) SpirosZ68, on 03 Nov 2016 - 4:44 PM, said: Ο Μ.2 SSD δεν θα σου χρειαστει ΠΟΥΘΕΝΑ. Οι Μ.2 ειναι δισκοι για χρηστες ειδικης κατηγοριας, αν δεν εισαι content creator ειναι εντελως πεταμενα λεφτα. Επισης το e-shop ειναι μια χαρα αρκει να τσεκαρεις τις τιμες και οταν ξεφευγουν να μην ψωνιζεις απο εκει τα συγκεκριμενα προιοντα. Συμφωνω δεν υπαρχει λογος
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ο Μ.2 SSD δεν θα σου χρειαστει ΠΟΥΘΕΝΑ. Οι Μ.2 ειναι δισκοι για χρηστες ειδικης κατηγοριας, αν δεν εισαι content creator ειναι εντελως πεταμενα λεφτα. Επισης το e-shop ειναι μια χαρα αρκει να τσεκαρεις τις τιμες και οταν ξεφευγουν να μην ψωνιζεις απο εκει τα συγκεκριμενα προιοντα. Το χρειαστει ειναι σχετικο ουτε ο ssd γενικα θα του χρειαστει ας βαλει hdd ε? εχεις δει ταχυτητες samsung 960? και οχι, το e-shop δεν ειναι μια χαρα, μη γραφουμε καθε φορα τα ιδια και τα ιδια, ειναι το χειροτερο καταστημα στην ελλαδα.
Valorinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 1300 budget εχουμε με οθονη και περιφερειακα..Yπερβολη να βαλουμε m.2 ssd στα διπλα + λεφτα
Lokokokakau Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ όλους σας για τις προτάσεις! Έκλεισε το σύστημα (λίγο πολύ αυτό που είπε ο spirosz68) με έναν έξτρα HDD. Τα λέμε όταν χρειαστεί βοήθεια πάλι κάποιος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ όλους σας για τις προτάσεις! Έκλεισε το σύστημα (λίγο πολύ αυτό που είπε ο spirosz68) με έναν έξτρα HDD. Τα λέμε όταν χρειαστεί βοήθεια πάλι κάποιος Άν πάρεις κάρτα amd και όχι nvidia, όπως σου είπε νωρίτερα ο spirosz68 πάρε monitor με freesync. Όπως τα παρακάτω απο φθηνό προς ακριβό https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html#reviews http://www.e-shop.gr/othoni-lg-29um68-p29-ultrawide-fhd-black-p-PER.170757 https://www.skroutz.gr/s/8499348/LG-29UC88.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα