Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ερώτηση. Σε περίπτωση που υπάρχει κολεκτέρ πριν τα ρολόγια του νερού μέχρι που είναι η ευθύνη του δήμου;

Έχουμε διαρροή στο κολεκτέρ και από τον Δήμο δεν έρχονται καν να το ελέγξουν γιατί ο κανονισμός του Δήμου λέει ότι μέχρι το κολεκτερ επισκευάζουν αυτοί.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!Βλέπω ότι το θέμα είναι κλειστό πολλά χρόνια πριν,αλλά θα ήθελα αν το δει κανένας,την συμβουλή του.Εχω ένα διαμέρισμα στην Αθήνα που ξεκίνησα να του κάνω αναινηση.Ανοιξα το φρεάτιο για να κλείσω το νερό από το ρολόι και δε γυρνούσε ο διακόπτης με τίποτα.Εβαλα πολύ προσπάθεια και δύναμη για να το κάνω να γυρίσει και αν και τελικά το κατάφερα,κατάφερα και κάτι άλλο...Πριν κλείσει η παροχή είχε διαρροή από το ρολόι της ΕΥΔΑΠ,ΚΑΙ πριν το ρολόι ΚΑΙ μετά...Τώρα το έχω κλειστό αλλά τι κάνουνε σε αυτή τη περίπτωση όταν τελειώσω με τις επισκευές;Πως θα το ανοίξω;Φωνάζω υδραυλικό η θα το κανονίσει η ΕΥΔΑΠ άμα την ενημερωσω;;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω εναγωνίως τις απαντήσεις σας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pmitrou είπε

Καλησπέρα σας!Βλέπω ότι το θέμα είναι κλειστό πολλά χρόνια πριν,αλλά θα ήθελα αν το δει κανένας,την συμβουλή του.Εχω ένα διαμέρισμα στην Αθήνα που ξεκίνησα να του κάνω αναινηση.Ανοιξα το φρεάτιο για να κλείσω το νερό από το ρολόι και δε γυρνούσε ο διακόπτης με τίποτα.Εβαλα πολύ προσπάθεια και δύναμη για να το κάνω να γυρίσει και αν και τελικά το κατάφερα,κατάφερα και κάτι άλλο...Πριν κλείσει η παροχή είχε διαρροή από το ρολόι της ΕΥΔΑΠ,ΚΑΙ πριν το ρολόι ΚΑΙ μετά...Τώρα το έχω κλειστό αλλά τι κάνουνε σε αυτή τη περίπτωση όταν τελειώσω με τις επισκευές;Πως θα το ανοίξω;Φωνάζω υδραυλικό η θα το κανονίσει η ΕΥΔΑΠ άμα την ενημερωσω;;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω εναγωνίως τις απαντήσεις σας

Για φώναξε στην αρχή ένα υδραυλικό... Και βλέπεις.. 

Δημοσ.
4 hours ago, pmitrou said:

Φωνάζω υδραυλικό η θα το κανονίσει η ΕΥΔΑΠ άμα την ενημερωσω;;

Πρώτα ΕΥΔΑΠ. Θα πεις ότι η παροχή ήταν κλειστή και όταν πήγες να την ανοίξεις έτρεχε κι απ'τις 2 πλευρές. Αν κρίνουν ότι το ρολόι είναι εντάξει, θα φτιάξουν τη βλάβη απ'τη δική τους πλευρά και μετά ο υδραυλικός θα περάσει νέα σωλήνα στη δική σου πλευρά.

Αν κρίνουν ότι έχει βλάβη και το ρολόι, θα σου βάλουν καινούργιο. Γι'αυτό πρέπει να φέρεις πρώτα την ΕΥΔΑΠ και όχι τον υδραυλικό.

Δημοσ.

Μίλησα με γνωστό μου που δουλεύει στην ΕΥΔΑΠ(κάνει τις μετρησεις στα ρολόγια) και θα ρωτήσει για σιγουριά.Επειδη τρέχει από τα ρακόρ του ρολογιού μου είπε κατά πάσα πιθανότητα ότι θα το φτιάξει η ΕΥΔΑΠ.Μολις έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω!

Δημοσ.

Εγω ειχα διαρροή μετα το ρολόι με αποτέλεσμα να εχω ενα λογαριασμό πανω απο 500€. Το εφτιαξα και πήγα με την απόδειξη του υδραυλικού με αποτέλεσμα να πληρώσω μόνο 15€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...