Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ή άλλη λύση ποια ήταν;

Σκάψιμο σε χώμα, μπετό, τοίχους ή όπου αλλού ήταν περασμένη η παλιά σωλήνα φαντάζομαι.

Δημοσ.

Σε μπετό δεν σκαβεις ποτέ.

Σε τοίχους δεν περνάει ποτέ η κεντρική παροχή διαμερίσματος.

Σε σκετο χώμα αποκλείεται να ήταν

Απλα ή καλύτερη λύση ήταν αυτη π έκανε.καινουργια παροχή από το ρολόι μέχρι το σπίτι και ησυχαζεις.

Μην μιζεριαζεις τα €€€ που εδωσες,παροχη δεν θα αλλάζεις κάθε πχ 2 χρόνια.

Ειναι μία φορα στα 20-30 χρόνια.

Δημοσ.

Άλλο το τι δεν θα έπρεπε να κάνουν, και άλλο το τι έκαναν.

Κατά τα άλλα συμφωνούμε, αυτό που έκανε ήταν και η πιο εύκολη και η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Ή άλλη λύση ποια ήταν;

η αλλη λυση ηταν σκαψιμο στον κηπο που ειναι αναμεσα σε ρολογια και τοιχο πολυκατοικιας, να βρεθει το σημειο διαρροης και να αντικατασταθει με νεο. αλλα συμφωνησαμε στο οτι θα ηταν καλυτερο να μη γινουν τετοιους ειδους "μπαλωματα" και να γινει σωστη εξ-ολοκληρου αντικατασταση του σωληνα απο το ρολοι σττην παροχη του σπιτιου.

μου ειπαν οτι ημουν και τυχερος, ο διπλανος μου πριν ενα χρονο επαθε το ιδιο αλλα αυτουνου του ηρθε 800 ευρω ..  τεσπα απο βδομαδα θα παω στα κεντρικα ευδαπ να δω μπας και γλιτωσω τον λογιαριασμο. πηρα την αποδειξη απο τον υδραυλικο που αναφερει σχετικα με "αφανη διαρροη"

Δημοσ.

Τότε μην ανησυχείς θα σου κόψουν το 60%

Όντως σου είχα πει και εγώ περίπτωση που του είχε έρθει τρελό ποσο

Το θεμα είναι να το καταλάβεις νωρις την διαρροή σου γιατί μετά είναι δύσκολα τα πράγματα.

Οπότε ολα καλά.

Δημοσ.

100 ευρω τα 2 μαστορια

+

τα υλικα ( 25 μετρα σωληνας, 2 βανες , 1 διακλαδωση , τσιμεντο για τα μερεμετια κτλ 150 ευρω

:/

25 μέτρα? Πάρα πολύ ρε φίλε, ήσασταν άτυχοι.

Σε μπετό δεν σκαβεις ποτέ.

Σε τοίχους δεν περνάει ποτέ η κεντρική παροχή διαμερίσματος.

Εννοείς την σωλήνα από το ρολόι μέχρι να φτάσει στο διαμέρισμα; Αν ναι τότε σε όλα τα σπίτια που ξέρω περνάει μέσα σε τοίχους.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά

Σήμερα μου ήρθε ο λογ/σμος της ευδαπ 311.98 ευρώ για το τελευταίο τρίμηνο. Συνήθως κυμαίνεται 75-100 ευρώ. Κατά μέσο όρο καταναλώνω 65-80 κυβικά και τώρα δείχνει ότι καταναλωσα 165! Το μυαλό μου πήγε στη διαρροή όταν όμως έλεγξα το ρολόι είδα ότι στις 73 μέρες του τρέχοντος τριμήνου που λήγει 31/12 έχω καταναλώσει 32 κυβικά. 17 μέρες δλδ απομένουν για τη λήξη του τριμήνου ????Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ή να με κατευθύνει θα του ήμουν ευγνώμων

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω διαρροή στο ρολόι του νερού, φαίνεται να είναι πριν το ρολόι δηλαδή στο σωλήνα που έρχεται από την ΕΥΔΑΠ και εισέρχεται στο ρολόι.

Αυτή είναι διαρροή της ΕΥΔΑΠ και όχι δικιά μου, σωστά;

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Προς το παρόν τους ενημέρωσα ηλεκτρονικά εδώ: https://www.eydap.gr/CustomerService/diaroi/ 

Δεν έδωσα Αρ.Μετρητή και Αρ. Μητρώου γιατί δεν τα έχω πρόχειρα.

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Επεξ/σία από panosssss
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosssss είπε

Έχω διαρροή στο ρολόι του νερού, φαίνεται να είναι πριν το ρολόι δηλαδή στο σωλήνα που έρχεται από την ΕΥΔΑΠ και εισέρχεται στο ρολόι.

Προς το παρόν τους ενημέρωσα ηλεκτρονικά εδώ: https://www.eydap.gr/CustomerService/diaroi/ 

Ενημέρωση την ΕΥΔΑΠ και τίποτα άλλο. Εφόσον είναι πριν το ρολόι σου, είναι δικιά τους υπόθεση. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panosssss είπε

Χωρίς αυτα τα στοιχεία πως θα το βρουν;Θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σου κλπ κλπ. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panosssss είπε

Τηλέφωνο επικοινωνίας έδωσες? Αυτό είναι το πιο σημαντικό ώστε να επικοινωνήσει μαζί σου το συνεργείο πριν ξεκινήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...