Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδες

πηγα σημερα να πληρωσω τον λογαριασμο της ΕΥΔΑΠ και στο ταμειο μου ειπαν οτι εχει βγει και ο νεος λογαριασμος που δε μου εχει ερθει ακομη τους ρωτησα ποσο ειναι μπας και τον  πληρωνα και αυτον... και η τυπισσα στο ταμειο μου πεταξε το αξιοπρεπεστατο ποσο των 205 ευρω !!! ( κανονικα δινω 17-20 σε καθε λογαριασμο ) και μου ειπε να τσεκαρω το ρολοι μηπως υπαρχει διαρροη

οταν ανοιξα το ρολοι να τσεκαρω.. οντως ενω στο σπιτι ολα κλειστα.. αυτο το "στροφομετρο" γυρναγε συνεχως.. αυτο σημαινει οτι και διαρροη υπαρχει και οτι ειναι και στην δικη μου "μερια" δλδ οχι βλαβη ευδαπ αλλα σωληνωσεις δικες μου?

το ποσο αυτο μπορω να το γλιτωσω? μιας και δεν υπηρχε καμια ενδειξη οτι υπαρχη διαρροη ( νερα , φουσκωματα κτλ ) αλλα το καταλαβα μονο οταν μου βγηκε ο λογαριασμος?

περιμενω αυριο τηλ απο υδραυλικο, στο μεταξυ διαρροη συνεχιζει και προβλεπω και τον μεθεπομενο λογαριασμο φουσκωμενο ( μιας και τα 210 ειναι μεχρι 17/10 )

καμια συμβουλη?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι και το ρολόι η βλάβη είναι της εταιρείας. Από το ρολόι και προς το σπίτι είναι δική σου. οπότε τη φτιάχνουν αυτοί και προφανώς δεν θα πληρώσεις όλο το ποσό.

Δημοσ.

μα αν η ζημια ειναι πριν το ρολοι μου.. δε θα χρεωνομουν τπτ .. σωστα?

η ζημια πιστευω ειναι απο το ρολοι και προς το σπιτι .. σε αυτη τη περιπτωση μπορω να γλιτωσω το ποσο ή εστω καποιο ποσοστο?

• Like 1
Δημοσ.

Αν ή διαρροή είναι από το ρολόι και μέσα είναι δικιά σου ευθύνη,απο το ρολόι και πισω είναι της ΕΥΔΑΠ.αν είχες διαρροη από το ρολόι και πισω δεν θα έγραφε τίποτα οπότε δεν θα είχες θεμα ;) Οποτε έχεις διαρροή από το ρολόι σου και έπειτα.

Θα πέις του υδραυλικου να σκάψει και να φτιάξει την διαρροή π λογικά είναι εκεί μπροστά στο ρολοι,μετα να σου κόψει απόδειξη και ν γράψει "αφανής διαρροή στο έδαφος" και θα την πας στην ΕΥΔΑΠ και θα σου αφαίρεση το 60% του ποσού που σου ήρθε.

Αυτό γίνεται για μία και μόνο φορά οπότε κοιτα να στο επισκευάσει σωστά ο υδραυλικός γιατί σε περίπτωση διαρροής πάλι θα πληρώσεις το ποσό στο ακέραιο και δεν θα σου σβήσουν τίποτα

Ps

Υδραυλικός εδω :)

Στα έγραψα αναλυτικότατα :)

Καλή επιτυχία

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.

πω σε ευχαριστω πολυ φιλε

να σε ρωτησω.. λογικα μιας και η διαρροη συνεχιζεται.. σημαινει οτι θα ερθει φουσκωμενος και ο επομενος λογαριασμος αρα θα συμψηφιστει και ο επομενος στην ολη ζημια? ( παρολο που θα βγει σε κανα τριμηνο.. ) ελπιζω να καταλαβες τι λεω

Δημοσ.

Ναι κατάλαβα

Φτιάξε την ζημιά επειγόντως αύριο κιόλας και όσο έγραψε έγραψε τωρα.

Θα πάρεις την απόδειξη και θα πας ΕΥΔΑΠ και θα πεις ότι το εφτιαξες και θα περάσει συνεργείο της ΕΥΔΑΠ να ελέγξει,να ξέρεις θα περάσει,οχι τσαπατσοδουλειες και βλακειες γιατί παιρνανε και κάνουν ελενχο.φροντισε να στο φτιάξει κομπλε γιατί σ ξαναλεω σε περίπτωση διαρροής ξανα δεν θα σ κόψουν τιποτα.

Μετά από αυτό θα σ αφαιρεσουν το 60% του λογαριασμού που σου ήρθε 205€

Ο επόμενος δεν νομίζω να σ έρθει φουσκομενος.αντε να έχει προλάβει να γράψει 20-30€ εχτρα

Πάντως τα πολλά πολλά θα τα γλυτωσεις με την απόδειξη.

Μην ξεχάσεις να γράψεις πάνω αυτό που σου είπα.

• Like 1
Δημοσ.

πληροφοριακα

τελευταια καταμετρηση 21/7/2016 εως 17/10/16 = ενδειξη 916

τωρα μολις που τσεκαρα ρολοι λεει 958

αρα σε 24 μερες εχουν φυγει 42  :/

κομπλε φιλε ευχαριστω

ελπιζω η ζημια να ειναι εκει διπλα στο ρολοι και οχι σε κανα σωληνα σε κανα περιεργο μερος.. αν ηταν σπιτι λογικα θα ειχε φουσκωσει θα το ειχα καταλαβει ε

Δημοσ.

Ε τι να κάνεις αυτά δυστυχώς θα τα πληρώσεις.

Φίλε μου πάλι καλά να λες.

Έχω πάει σε διαρροή 3μηνου που έλειπε ο άνθρωπος εξωτερικό και είχε σπάσει ή παροχή του και έφευγε το νερό και είχε γράψει το ρολόι 1400κυβικα νερο

Μην σ πω πόσο του είχε έρθει.αφου και αυτη στην ΕΥΔΑΠ του λέει πισίνες να γεμίζες τόσο δεν θα είχε κάψει :P

Του εκοψα χαρτί και πλήρωσε το 60%

Σκεψου τι να πει και αυτός...

Δημοσ.

πωωω νταξει

οπως καταλαβαινεις απο τη στιγμη που το εμαθα, κλεινω τα ματια μου και βλεπω ευρω να πετουν απο τις τσεπες μου. γμστ απο το πουθενα αυτες οι βλακειες.. τεσπα

νασαι καλα ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Άστα να πάνε με τις κολοδιαρροές.

2009 έσπασε εξωτερικός σωλήνας σε μέρος που είναι ο ακάλυπτος χώρος στο ισόγειο και το νερό κυλούσε ήρεμα για καιρό από τον τοίχο χαμηλά σε ένα φρεάτιο εκεί κοντά οπότε δεν πλημμύρισε ο χώρος, ήταν χειμώνας, βλέπαμε μόνο λίγα νερά από το μπαλκόνι και λέγαμε οτι ήταν η βροχή, μια μέρα βλέπουμε θυροκολλημένο χαρτί πάνω στην πόρτα οτι είχαμε εξαιρετικά υψηλή κατανάλωση και να ελέγξουμε την εγκατάσταση λόγω διαρροής, σε λίγες μέρες σκάει λογαριασμός 500ευρώ....

2012 κάποιοι να μην τους χαρακτηρίσω μπούκαραν στον ακάλυπτό μας από διπλανό εγκαταλελειμμένο κτίσμα και προσπάθησαν να μας ξηλώσουν την σωλήνα του νερού για να πάρουν το μετάλλο, δεν τα κατάφεραν αλλά κατάφεραν μια μεγάλη διαρροή που έμεινε έτσι για 1.5 ημέρα περίπου, είχαν ξηλώσει και σωλήνες του διπλανού κτιρίου. Μετά από καιρό σκάει ένα 350αρι ΕΥΔΑΠ, συν 150 που μας έγδαρε ο υδραυλικός επειδή ήταν 15 Αυγούστου και όλοι είχαν φύγει διακοπές..... Όσο για το διπλανό κτίριο έτρεχε νερό για τρεις μέρες και τελικά τηλεφώνησα στην ΕΥΔΑΠ και τους το έκλεισαν από το ρολόι αφού δεν υπήρχε ιδιοκτήτης να επέμβει.

Δημοσ.

Καλά δεν είναι και φιξ ή τιμή.

Αναλόγως τι θα κάνει είναι

Περίπου 100-120€ πιστεύω καλά είναι

Αλλά και πάλι σ λέω αναλόγως την ζημιά.

Πάντως κάτω από 100€ μην περιμένεις μαζί με απόδειξη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

100 ευρω τα 2 μαστορια

+

τα υλικα ( 25 μετρα σωληνας, 2 βανες , 1 διακλαδωση , τσιμεντο για τα μερεμετια κτλ 150 ευρω

:/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...