Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό περίμενα να πέσουν οι τιμές στις OLED TV.

Την συγκεκριμένη την έχουν τα public, mediamarkt και ο Κωτσόβολος στα 1999€ και το σκέφτομαι σοβαρά.

Αυτό που δεν έχω βρει πουθενά είναι τα πραγματικά hz που έχει, δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι με τις oled και μετράνε αλλιώς τον ρυθμό ανανέωσης της εικόνας..

Γενικά λέτε πως αξίζει τώρα η αγορά ή να περιμένω τα Χριστούγεννα για επιπλέον προσφορές?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ την παρήγγειλα φίλε μου, έχει την εικόνα της Ε6V ακριβώς πανομοιότυπη και είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Τα πραγματικά Hertz του πάνελ είναι 120 (το άκουσα απο reviewer) αλλά λόγω των ξεχωριστών pixels είναι απίστευτα γρήγορο.

Κάποια χρήσιμα links

Τα settings

Και εδώ η συζήτηση

https://www.avforums.com/threads/lg-b6-oled-tv-owners-and-discussion-thread-part-3.2050515/page-168

• Like 1
Δημοσ.

Να είσαι καλά φίλε μου, καλοθέατη να είναι!

Ευχαριστώ για τα links!
Από που την πήρες αν επιτρέπεται? Εγώ σκέφτομαι για Κωτσόβολο καθώς εσε σχέση με τους άλλους 2 που την έχουν με 36 άτοκες, αυτός την δίνει με 46 άτοκες δόσεις.

Επίσης το σκέφτομαι να πάρω και την επέκταση της εγγύησης για 5 χρόνια, ποτέ δεν ξέρεις

Δημοσ.

Απο Mediamarkt την πήρα, είχα πάρει μια άλλη και την ακύρωσα τη στιγμή που έπεσαν οι oled.

Να πω για όσους μας διαβάζουν ότι οι 2016 oled είναι ανώτερες απο τις 2015 oled και αρκετά πιο future proof (πχ Dolby Vision)... 

Δημοσ.

Δεν κρατήθηκα και την πήρα τελικά, περιμένω να έρθει μέσα στην εβδομάδα!

Η ελάχιστη απόσταση θέασης ποια είναι?

Τώρα έχω μια 37ρα, ο καναπές είναι περίπου στα 2 μέτρα απόσταση και φοβάμαι ότι το παράκανα λιγάκι (εως πολύ).

• Like 1
Δημοσ.

Θα πάθεις πολιτισμικό σόκ τότε φίλε μου!!! Θα νομίζεις οτι είσαι μόνιμα στο cinema! (Αυτό βέβαια μόνο καλό είναι)

Κι εγώ παραλαμβάνω Δευτέρα (λόγω τρεξίματος δεν πρόλαβα σήμερα παρόλο που έφτασε)

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω θα είναι οριακά για να σε κουράσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα τη συνηθίσεις, δες το πως πάει κι αν δεις ότι μετά από μια βδομάδα χρήσης σε ενοχλεί προσπάθησε εάν μπορείς να αυξήσεις την απόσταση.

Δημοσ.

στην συγκεκριμενη λιγο προσοχη , απο οτι λενε η λειτουργεια  HDR δεν υποστηριζεται στο game mode.  αυτο να το εχουν υποψιν τους οσοι την θελουν για το ps4 pro , και γενικα για gaming...

Δημοσ.

ειναι μεγαλη η διαφορα στο μη gaming mode , εκτος αν δεν παίζεις πχ online games η fps οπωτε ισως να μην σε ενοχλεί τοσο πολυ...  

Δημοσ.

Εχει αρκετο input latency, οπως ολες οι oled αλλα δε νομιζω να σ ενοχλησει. Αν κατι σ ενοχλησει στο gaming ειναι το burn in

Δημοσ.

Καλημέρα σας φίλοι. Από το καλοκαίρι ψάχνω να καταλήξω τι TV να πάρω μιας και δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις όσο αφορά τις ταινίες, όμως πάντα κάνω αγορές τέτοιου τύπου με ορίζοντα 10ετιας.

Είδα χθες την σειρά 7 της Samsung και είχα ψηθεί μέχρι που είδα την oled αυτή..

Προσωπικά δεν ξέρω τι μειονέκτημα μπορεί να έχει μια oled σε σχέση με αυτές της Samsung και εδώ ήθελα τα φώτα σας. Η χρήση που κάνω είναι ελάχιστη.

ΟΜΩΣ με την go pro τραβάω βίντεο 4κ ή στα 240fps για slow motion και η τωρινή TV που έχω σειρά 6600 περίπου της Samsung 2010 δεν τα παίζει συν ότι το smart της ήταν πολύ αργό και άχρηστο ουσιαστικά..

Το να δώσω λοιπόν 1500 για μια Samsung 4κ hdr σειρά 7 μήπως αξίζει να πάω σε oled lg??

Δε με βιαζει η αγορά, θέλω να πάρω κάτι καλό χωρίς να το πληρώσω ακριβά. Επειδή μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην εικόνα θεωρώ ότι είναι από τις τεχνολογίες που αξίζει να περιμένεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...