Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο πιο εκρηκτικος συνδιασμος που θα κανει την σαμμυ να τα δωσει όλα στο galaxy 8 είναι η κακη της φημη και το επερχομενο iPhone 8 που θα είναι η επομενη γεννια των iPhone ... είμαι σιγουρος ότι από δω και περα θα δουμε φανταστικες συσκευες από ολες τις εταιριες....(αρκει να μην σκανε οι μπαταριες τους ) :D

• Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο αποδεικνυει οτι τα χουν ολα ετοιμα και τα δινουν λιγο λιγο για εξτρα κερδος  :-(

αυτο που λες φιλε μου αμφιβαλλω αν το καταλαβε κανεις εδω μεσα. :)

• Like 3
Δημοσ.

τι λετε ??? θα λεει τιποτα?? ειμαι απλφαν αλλα αν το βγαλει δεν θα αντεξω θα τα παρω κ τα δυο αν ειναι ετσι κ τα 2 κ οσοι ειναι σαμυφαν θα κανει παταγο 

Δημοσ.

Α ρε sharp και xiaomi. τώρα όλοι τρέχουν να βγάλουν αυτά που μέχρι πέρσι, με δηλώσεις τους , ήταν πρακτικώς αδύνατο να εφαρμοστούν. 

να φανταστώ για ακόμη μία φορά το ηχείο θα είναι μονοφωνικό της κακιάς ώρας και τιμή πρόκληση μόνο από 950 ευρώ.

από τη άλλη ευτυχώς που κάποιος τόλμησε και τωρα θα ξεκινήσει η νέα τάση στα κινητά. και σίγουρα αυτό που θα ετοιμάσει η samsung θα είναι άκρως ελκυστικό. bezeless οθόνη και κυρτή στις άκρες ταυτοχρόνως.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι και σ' αυτό θα καταφέρουν να καταστρέψουν το σχέδιο βάζοντας το λογότυπο της εταιρείας στη φάτσα της συσκευής.

:)

Πραγματικά.. Κι έλεγα, μόνο εμένα ενοχλεί αυτό;

Δημοσ.

Αν βγαλουν φετος ας πουμε ενα τουμπανο κινητο , τι καινουργιο πρεπει να ανακαλυψουν για να βαλουν στο επομενο;;; οποτε σιγα σιγα να πεφτουν τ χιλιαρικα κ ολοι να ειναι καλα... Και τα καλα σχετικα να μπαινουν στα Σ και τ ψοφια χαρακτηριστικα στα Α στα J , στις οσες βλακειες κυκλοφορουν ακομα με διπυρηνο επεξεργαστη κ 512 ραμ....ελεος... Κ αυτην την εταιρια την εχουμε ακομα πρωτη....

• Like 1
Δημοσ.

Ειδατε τι εκανε η Xiaomi και ολοι τρεχουν να την αντιγραψουν

Δεν το ξεκίνησε η Xiaomi αλλά η Sharp πολύ καιρό πριν... 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Kαι θα το κρατάς με βεντούζα απο πίσω?

:/

Θα πατεντάρω δακτυλίδι που στο κάτω μέρος (απο την πλευρά της παλάμης) θα έχει βεντούζα για να μένει στο χέρι το κινητό!  :P

Δημοσ.

ειλικρινα σταματηστε τα αστεια για τα μπαμ και τα μπουμ της samsung.......ειναι πιο γραφικα και απο το ηλιοβασιλεμα στη σαντορινη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...