intos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ο πιο εκρηκτικος συνδιασμος που θα κανει την σαμμυ να τα δωσει όλα στο galaxy 8 είναι η κακη της φημη και το επερχομενο iPhone 8 που θα είναι η επομενη γεννια των iPhone ... είμαι σιγουρος ότι από δω και περα θα δουμε φανταστικες συσκευες από ολες τις εταιριες....(αρκει να μην σκανε οι μπαταριες τους ) 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 αυτο αποδεικνυει οτι τα χουν ολα ετοιμα και τα δινουν λιγο λιγο για εξτρα κερδος αυτο που λες φιλε μου αμφιβαλλω αν το καταλαβε κανεις εδω μεσα. 3
russianpa50 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 τι λετε ??? θα λεει τιποτα?? ειμαι απλφαν αλλα αν το βγαλει δεν θα αντεξω θα τα παρω κ τα δυο αν ειναι ετσι κ τα 2 κ οσοι ειναι σαμυφαν θα κανει παταγο
gdriver Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Α ρε sharp και xiaomi. τώρα όλοι τρέχουν να βγάλουν αυτά που μέχρι πέρσι, με δηλώσεις τους , ήταν πρακτικώς αδύνατο να εφαρμοστούν. να φανταστώ για ακόμη μία φορά το ηχείο θα είναι μονοφωνικό της κακιάς ώρας και τιμή πρόκληση μόνο από 950 ευρώ. από τη άλλη ευτυχώς που κάποιος τόλμησε και τωρα θα ξεκινήσει η νέα τάση στα κινητά. και σίγουρα αυτό που θα ετοιμάσει η samsung θα είναι άκρως ελκυστικό. bezeless οθόνη και κυρτή στις άκρες ταυτοχρόνως. 1
kirileman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 bezeless οθόνη και κυρτή στις άκρες ταυτοχρόνως. Εφιάλτης! 3
Johnefst Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Θα δίνουν και ένα πυροσβεστήρα δώρο για παν ενδεχόμενο
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Είμαι σίγουρος ότι και σ' αυτό θα καταφέρουν να καταστρέψουν το σχέδιο βάζοντας το λογότυπο της εταιρείας στη φάτσα της συσκευής. Πραγματικά.. Κι έλεγα, μόνο εμένα ενοχλεί αυτό;
panosk0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αν βγαλουν φετος ας πουμε ενα τουμπανο κινητο , τι καινουργιο πρεπει να ανακαλυψουν για να βαλουν στο επομενο;;; οποτε σιγα σιγα να πεφτουν τ χιλιαρικα κ ολοι να ειναι καλα... Και τα καλα σχετικα να μπαινουν στα Σ και τ ψοφια χαρακτηριστικα στα Α στα J , στις οσες βλακειες κυκλοφορουν ακομα με διπυρηνο επεξεργαστη κ 512 ραμ....ελεος... Κ αυτην την εταιρια την εχουμε ακομα πρωτη.... 1
sortep2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ειδατε τι εκανε η Xiaomi και ολοι τρεχουν να την αντιγραψουν Δεν το ξεκίνησε η Xiaomi αλλά η Sharp πολύ καιρό πριν... 1
suffocater Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 bezeless οθόνη και κυρτή στις άκρες ταυτοχρόνως. Kαι θα το κρατάς με βεντούζα απο πίσω? :/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Kαι θα το κρατάς με βεντούζα απο πίσω? :/ Θα πατεντάρω δακτυλίδι που στο κάτω μέρος (απο την πλευρά της παλάμης) θα έχει βεντούζα για να μένει στο χέρι το κινητό!
djsaxsax Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ειλικρινα σταματηστε τα αστεια για τα μπαμ και τα μπουμ της samsung.......ειναι πιο γραφικα και απο το ηλιοβασιλεμα στη σαντορινη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα