Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10.000 συσκευές το μήνα δεν φτάνουν ούτε για στραγάλια για μια τέτοια εταιρεία. Που θα δεις πως ουτε τόσες θα είναι τελικά. Η samsung έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες και δυνατότητες για να υποστηρίξει κάτι αντίστοιχο.

Δεν περιμενει να "ζησει" σαν εταιρεια απο ενα μοντελο κινητου τηλεφωνου οπως καποιες αλλες. 

Παραγει αρκετα πραγματα ωστε να μπορει να ρισκαρει μικρη παραγωγη με μεγαλο ρισκο στο βασικο υλικο, κερδιζοντας περισσοτερους "φιλους" (πελατες) απο καποιες αλλες που επιμενουν σε ιδιες συσκευες 4-5 χρονων...

• Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η xiaomi δείχνει τον δρόμο.....

χαχαχαχα.Έχω το συγκεκριμένο κινητό ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ XIAOMI!!Φοβερό σε πολύ προσιτή τιμή.Η Ελληνική κοινότητα πραγματικά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!Στον πόλεμο φίλε μου θα το αφήσω σπίτι.βλέπω το βίντεο και απλά γελάω!!χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα εχει αρχιζει να ξεκαθαριζει οτι τα MEΓΑ-προβατα ειναι οι φανατικοι πελατες της Samsung και οχι της Apple.......

Samsung και ξερο ψωμι ε?  τι και αν σκαει και να ανατιναζεται.....θα βγαλει το 8........και μετα το 9.....και και και ......

μπεεεεεεεεεεεεεε μπαμμμμ!!! μπεεεεεεε

Η γελοιότητα έχει και όρια.

• Like 4
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι και σ' αυτό θα καταφέρουν να καταστρέψουν το σχέδιο βάζοντας το λογότυπο της εταιρείας στη φάτσα της συσκευής.

:)

Λογικά στο 1% που θα περισσέψει, χωρίς πλάκα ικανούς τους έχω :P

Δημοσ.

Όλοι εσείς μου θυμίζετε όλους εκείνους,τους οπαδούς των μεγάλων ομάδων,που μαλώνουν ατελείωτες ώρες και ημέρες για την ομαδάρα τους και χωρίζουν τα τσανάκια τους λες και το managment της ομάδας τους ανήκει και παίρνουν τα μύρια οι ίδιοι!!!Πάρτε ένα τηλέφωνο(ούτως η άλλως το 95% των Ελληναρέων θέλει Μια Τηλεφωνάρα με ιδιαίτερα specs για να...γράφει στο messenger και να βγάζει selfie!)και όλα τα άλλα αφήστε τα στους μεγάλους ανταγωνιστές,που δεν είναι άλλοι απο τους ίδιους τους κατασκευαστές!!

• Like 4
Δημοσ.

Ευτυχώς βρεθηκε η xiaomi να τους βαλει φωτια για να δουλεψουν λίγο. Να δειτε που θα ειναι mainstream οι bezeless οθονη σε λιγο απ ολους τους κατασκευαστές.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν ισχύει, θα αρχίσω να γλυκοκοιταω Samsung για πρώτη φορά.

Πραγματικά ένα edge 5,5-5,7ρι με 90% stb ratio με μέγεθος σημερινού 5-5,2 χωρίς το παναθλιο home button θα ήταν τέλειο!

Φυσικά αγορά μερικούς μήνες μετά που θα βγει για να τεσταριστει λίγο πρώτα και να πεσει κ η τιμή. :)

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που τα xiaomi fanboys πιστεύουν ότι η xiaomi καινοτομεί αντιγράφοντας συνεχώς τα iPhone, S7 Edge και Sharp με ξεπερνάει. 'Μετά λένε για τους fan της apple. Θα βγάλει η samsung πάλι ένα Design που θα τρέξει να αντιγράψει η xiaomi όπως έκανε τελευταία με το edge.

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρει να υιοθετήσουν οι εταιρείες επιτέλους το αυτονόητο.
Αλλά όσο περνάει ο καιρός, τόσο το software μένει πίσω σε σχέση με το hardware. Εκτός από την apple που κρατάει επίτηδες πίσω το hardware για να συμβαδίζουν  :)

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά ένα edge 5,5-5,7ρι με 90% stb ratio με μέγεθος σημερινού 5-5,2 χωρίς το παναθλιο home button θα ήταν τέλειο!

Έχεις δουλέψει edge και ξετρελάθηκες;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...